Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΚΙΑΜΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

ΚΙΑΜΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ CLUB 22


Το ιστορικό μαγαζί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, το Club22, ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback την χειμερινή σεζόν που μας έρχεται. Οι συζητήσεις έχουν μπει στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν ότι το Club 22 θα ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα και θα αποτελέσει έναν ανεπανάληπτο προορισμό. Το Club 22  βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, σε ένα χώρο, όπου φιλοξενούνταν παλαιότερα το Prime και το La Mamounia, δύο από τα δημοφιλέστερα νυχτερινά μαγαζιά της παλιάς εποχής, τότε που η νυχτερινή διασκέδαση ήταν στην κορυφή. Στον συγκεκριμένο χώρο έχουν πραγματοποιηθεί και τεράστιες συναυλίες μεγάλων Ελλήνων τραγουδιστών. Το Club 22 είναι ένας πολύ προσεγμένος χώρος με εξαίσια διαρρύθμιση. Έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, μετά και την περσινή του ανακαίνιση σε ένα Live stage υψηλών προδιαγραφών με τέλεια ακουστική και τα τραπέζια να είναι στο σωστό σημείο, ώστε όλα να μπορούν να βλέπουν καθαρά την πίστα. Το Club 22 αναδείχθηκε ως ένα από τα πρώτα νυχτερινά κέντρα στις προτιμήσεις του κοινού κατά την διάρκεια ολόκληρου του περσινού χειμώνα. Σε αυτό συνετέλεσε, βέβαια, το γεγονός, ότι στην συγκεκριμένη πίστα τραγουδούσε, ένας από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες, ο οποίος μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες και διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα fan club. Ο λόγος για τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος έχει κατακτήσει το κοινό τα τελευταία χρόνια και πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Οι περσινές του εμφανίσεις προσέλκυσαν πλήθος κόσμου, και το Club 22 γέμιζε ασφυκτικά για πολλούς μήνες και με τον Πάνο Κιάμο να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ. Έχοντας στο πλευρό του τους Vegas, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Βασιλική Νταντά, κατάφερνε σε κάθε του εμφάνιση να ξεσηκώνει τους θαμώνες του μαγαζιού. Είναι σίγουρο, ότι τον χειμώνα 2014-2015, το Club 22 θα ξαναζήσει ένδοξες στιγμές.

CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ – ΤΣΑΛΙΚΗΣ


Πάνος Κιάμος και Γιώργος Τσαλίκης αναμένεται να είναι το δίδυμο που θα φιλοξενηθεί στο Club 22 και θα σας κρατήσει συντροφιά τον ερχόμενο χειμώνα. Πρόκειται για μια δυναμική συνεργασία που θα μας απογειώσει όλους και θα είναι η συνεργασία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα σχήματα που θα δούμε σε νυχτερινό κέντρο την επόμενη χρονιά. Ο Πάνος Κιάμος έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του στον χώρο αυτό, προερχόμενος από έναν εκρηκτικό χειμώνα, όπου αναστάτωσε τα πλήθη, ερμηνεύοντας όλα τα μεγάλα τραγούδια του μπροστά στους θαυμαστές του. Τον ερχόμενο χειμώνα, θα έχει δίπλα του τον τραγουδιστή πολλών αξιοσημείωτων επιτυχιών, τον ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αλλά και showman Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ξεσάλωνε τους θαμώνες του Caramela, ενώ η ιστορία του στο ελληνικό τραγούδι είναι μακρά. Πάνος Κιάμος και Γιώργος Τσαλίκης θα κάνουν την διαφορά το 2015 και σίγουρα το σχήμα θα τραβήξει τα βλέμματα μεγάλης μάζας του μουσικόφιλου κοινού και όλους τους λάτρεις της ελληνικής και ποπ μουσικής σκηνής. Μένει να δούμε, αν θα έχουν και κάποια γυναικεία ύπαρξη στο σχήμα αυτό ή κάποιος ανερχόμενους νέους τραγουδιστές. Πάντως το εγχείρημα αυτής της συνεργασίας θα έχει σίγουρα τεράστια απήχηση και μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22


Ο Πάνος Κιάμος είναι ένας από τους τραγουδιστές που έχουν κλέψει την παράσταση τα τελευταία χρόνια με τα τραγούδια που κυκλοφορεί, αλλά και τις μοναδικές του εμφανίσεις. Έχει μεγάλη έφεση στο νεανικό κοινό, ενώ πολλές από τις επιτυχίες του έχουν γίνει μεγάλα hit, τα οποία σιγοτραγουδιούνται σε κάθε ευκαιρία από τα χείλη των θαυμαστών του. Οι περισσότερες από τις δισκογραφικές του δουλειές έχουν γίνει χρυσές ή πλατινένιες, ενώ πολλά από τα κομμάτια που εμπεριέχονται σε αυτές έχουν ανέβει πολλές φορές στην κορυφή των charts. Ο Πάνος Κιάμος είναι ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ οι εμφανίσεις του προκαλούν αναστάτωση και πανικό. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ έχει κυκλοφορήσει συνολικά 15 ολοκληρωμένους δίσκους .Ποσειδώνιο, Αστέρια Γλυφάδας, Άνοδος, Fix και Πύλη Αξιού είναι μερικά από τα μπουζούκια, στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει και μας έχει χαρίσει μοναδικές νύχτες διασκέδασης. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο Club 22, όπου και θα συνεχίσει από τα τέλη του 2014 και μέχρι την άνοιξη του 2015 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και προβλέπεται ότι θα γίνει χαμός. Ο Πάνος Κιάμος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και πολλά από τα τραγούδια του παίζονται σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά και clubs της χώρας, ενώ βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των παραγωγών των ραδιοφωνικών μουσικών εκπομπών. Ο Πάνος Κιάμος καταφέρνει να εκτοξεύει κάθε φορά το κέφι στα ύψη, και το πλήθος θα ζητωκραυγάζει, να τραγουδάει μαζί του και να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς. Σίγουρα, ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει να μας προσφέρει και άλλες μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον, ενώ αναμένουμε να τον απολαύσουμε και πάλι live, αυτή την φορά, παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη, τον ερχόμενο χειμώνα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ CLUB 22


Ένας τραγουδιστής – ίνδαλμα για πολλούς νέους και νέες σε ηλικία είναι ο Γιώργος Τσαλίκης. Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους διαχρονικά καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και όχι μόνο. Πέρα, από τις καταπληκτικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις του, έχει κυκλοφορήσει τεράστιες μουσικές επιτυχίες, οι οποίες έχουν κάνει θραύση στους μουσικόφιλους και ιδίως στην νεολαία. Ο Γιώργος Τσαλίκης, εκτός του ότι εντυπωσιάζει και με τα χορευτικά του στις εμφανίσεις του, επιπλέον γνωρίζει πολύ καλά πώς να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει, καθώς η επικοινωνία του με το κοινό είναι άριστη. Διαθέτει χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες, οι οποίοι τον έχουν αγκαλιάσει και τον ακολουθούν παντού. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ουσιαστικά από το 1999 και έκτοτε έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, όπως το Απόλλων, το Fever, το Romeo, το «Πειραιώς 130» . Έχει δώσει πάρα πολλές συναυλίες στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ έχει εμφανιστεί πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία στην συμπρωτεύουσα. Αρκετοί από τους συνολικά δέκα ολοκληρωμένους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει, έχουν γίνει χρυσοί ή πλατινένιοι, ενώ οι επιτυχίες του παίζονται συνεχώς στα ραδιόφωνα. Πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλα hit και οι dj όλων των γνωστών clubs, τα μιξάρουν συνεχώς. Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει στο ενεργητικό του βραβεύσεις, όπως αυτή του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη και του καλύτερου βίντεο κλιπ. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής έχει αναπτύξει κατά την διάρκεια της καριέρας του και έντονη φιλανθρωπική δράση, συμμετέχοντας σε πολλές ανάλογες δράσεις και συναυλίες. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Έλλη Κοκκίνου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Σάκης Ρουβάς. Από το 2011 βρίσκεται στην πίστα “Caramela”, έχοντας δίπλα του τον Σάκη Αρσενίου και τον Κυριάκο Κυανό και αποτελώντας ένα μαγικό τρίδυμο που κατέπληξε τα πλήθη και έβαλε φωτιά στο Caramela. Τα τελευταία, λοιπόν, χρόνια εντυπωσιάζει από το Caramela, από το οποίο και σταμάτησε την άνοιξη του 2014. Όλοι εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να τον ξαναδούμε για ολόκληρο τον χειμώνα του 2014/15 σε ένα νέο χώρο γι’ αυτόν, το Club 22, μαζί με τον Πάνο Κιάμο, σε ένα σχήμα που θα αποτελέσει εγγύηση για την διασκέδασή μας.

Newer Post This is the last post
Scroll to Top