Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Άνοδος Σωκράτης Μάλαμας

Άνοδος
Σωκράτης Μάλαμας

Διαθέσιμες ημέρες: Παρασκευή-Σάββατο

Φοιτητική τιμή φιάλης: -

Κανονική τιμή φιάλης: -

Άνοδος Σωκράτης Μάλαμας  

Anodos sokratis malamas....

Στο Άνοδος θα τραγουδήσει για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων ο Σωκράτης Μάλαμας.Ένας καλλιτέχνης που έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια πολύ στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού ο Σωκράτης Μάλαμας μετά απο μια σειρά εμφανίσεων ανα την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να εμφανιστεί σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο για πρώτη φορά.

Άνοδος (Anodos)

Το νυχτερινό κέντρο Άνοδος που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της αθηναϊκής νύχτας όπως τον Πάνο Κιάμο, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Νατάσσα Θεοδωρίδου. Πέρισυ στο Άνοδος το σχήμα ήταν με το Γιώργο Γιαννιά, τον Ηλία Βρεττό και guest εμφάνιση τον Ζαφείρη Μελά και από τον Μάρτιο τον Χάρη Κωστόπουλο, αλλά φέτος αλλάζει μορφή και κάνει στροφή προς την έντεχνη μουσική με ένα προγραμματισμένο αριθμό εμφανίσεων από καταξιωμένους καλλιτέχνες. Για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων ξεκινώντας από το Σωκράτη Μάλαμα το Άνοδος θα φιλοξενήσει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Ελεωνόρα Ζουγανέλλη, τον Γιάννη Χαρούλη.

Ξεκινώντας την καριέρα του τραγουδώντας ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδούσε σε μαγαζιά της γειτονιάς, ερμηνεύοντας κομμάτια μεγάλων έντεχνων καλλιτεχνών και κάποιες δικές του δημιουργίες μιας και πέρα από τραγουδιστής είναι αναγνωρισμένα καλός συνθέτης και στιχουργός. Κομβικό σημείο στην μετέπειτα πορεία του έπαιξε η ταυτόχρονη του συνύπαρξη με τον μεγάλο Νίκο Παπάζογλου, παίζοντας κιθάρα στην ομάδα με την οποία εμφανιζόταν επί σκηνής. Ο Νίκος Παπάζογλου είναι αυτός που άκουσε τον Σωκράτη Μάλαμα και τον παρότρυνε στην πρώτη δισκογραφική του δουλειά.

Άνοδος Σωκράτης Μάλαμας (Anodos Sokratis Malamas)

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδοποιούς όπως ο Νίκος Ξυδάκης, η Μελίνα Κανά και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου καθώς επίσης και με τον μεγάλο Μανώλη Ρασούλη.

Στο Άνοδος ο Σωκράτης Μάλαμας φιλοδοξεί να προσελκύσει τους απανταχού φίλους της μουσικής όχι μόνο του έντεχνου τραγουδιού άλλα όλων των ειδών πράγμα που ελάχιστοι καλλιτέχνες μπορούν να πετύχουν.

Μεγάλες επιτυχία του Σωκράτη Μάλαμα που έχουν γράψει εποχή το "Πριγκηπέσσα" και "Στα είπα όλα".

Άνοδος Μάλαμας Κράτηση (Anodos Malamas Kratisi)

Στο Άνοδος που θα τραγουδήσει ο Σωκράτης Μάλαμας υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά. Η είσοδος με ποτό είναι 10 ευρώ.

Άνοδος Μάλαμας Τηλέφωνο (Anodos Malamas Tilefono)

Άνοδος με τον Σωκράτη Μάλαμα τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).



Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή: -

Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο: -

Είσοδος με ποτό: 10 Ευρώ
Κανονική τιμή φιάλης: -


Scroll to Top