Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΠΑΤΗ NORTH

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΑΚΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 90/6ΑΤ
                                                          ΣΑΒΒΑΤΟ 100/6ΑΤ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ   : 120/4ΑΤ





empati north kostopoulos

Ο Χάρης Κωστόπουλος και ο Σπύρος Σπυράκος  είναι  οι 2 βασικοί τραγουδιστές που εμφανίζονται  αυτήν την στιγμή στο Εμπατή North. Μετά την ολιγοήμερη συνεργασία του Χάρη Κωστόπουλου με τον Θάνο Τζάνη που έληξε άδοξα ο επιχειρηματίας του κέντρου Εμπατή συμφώνησε με έναν παλιό γνώριμο και αξιόλογο καλλιτέχνη τον Σπύρο Σπυράκο.

Εμπατή North Κωστόπουλος 2014 

Ο Χάρης Κωστόπουλος μια χαρακτηριστική λαϊκή φωνή  που έχει διαπρέψει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της λαϊκής μουσικής συνοδεία πάντα  με το κλαρίνο του , μετά το πέρασμα του απο το Anodos stage τον περασμένο Μάρτιο συνεχίζει στα βόρεια προάστια στο Εμπατή North . Η αρχή της συνεργασίας με το Εμπατή βρήκε το Χάρη Κωστόπουλο να τραγουδάει μαζί με τον Θάνο Τζάνη σε μια συνεργασία που δεν κράτησε πολύ. Στη θέση του ήρθε να  ένας παλιός γνώριμος του Εμπατή ο Σπύρος Σπυράκος. Ο Χάρης Κωστόπουλος τα τελυταία χρόνια  εκτέλεσε κομμάτια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες όπβς το "Πρώτο θέμα" όπου έγινε ανάρπαστο σε όλα τα σημεία της Ελλάδας. Οι εμφανίσεις του Χάρη Κωστόπουλου στο Εμπατή αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Εμπατή North Κωστόπουλος κράτηση


Στο Εμπατή North  που θα εμφανιστεί ο Χάρης Κωστόπουλος μαζί με τον Σπύρο Σπυράκο μπορεέιτε να κάνετε κράτηση για Παρασκευη και Σάββατο με φοιτητική προσφορα 90/6ατ και 100/6ατ αντίστοιχα και 120/4ατ με κανονική τιμή , ενώ η είσοδος για το μπαρ είναι 10 ευρώ.


Εμπατή North Κωστόπουλος τηλέφωνο

Εμπατή North Κωστόπουλος Σπυράκος  τηλέφωνο 211-7807070 (Αστική Χρέωση) και 6977191746 (whats up)


Εμπατή North Κωστόπουλος LIVE

Scroll to Top