Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Φωταέριο Σφακιανάκης ;

Φωταέριο

Νότης Σφακιανάκης χειμώνας 2014-2015

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 211-7807070

  Διαθέσιμες μέρες:Παρασκευή-Σάββατο
Φοιτητική τιμή φιάλης  : -
Κανονική τιμή φιάλης : -

Φωταέριο-Σφακιανάκης

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ  ΣΤΟ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ;

Φωταέριο -Σφακιανάκης μαζί για το χειμώνα 2014-2015.Το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο, το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι, ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη και να μπει δυναμικά την νέα χειμερινή σεζόν 2014-2015, κάνοντας την διαφορά στην Αθηναϊκή νύχτα. Το νυχτερινό μαγαζί βρίσκεται κοντά σε συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη, έναν από τους καλύτερους και πιο καταξιωμένους τραγουδιστές του ελληνικού ρεπερτορίου. Ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει σαρώσει στο παρελθόν με τα ιδιαίτερα τραγούδια του και ύστερα από μια χρονιά που δεν πήγε καλά, είναι πανέτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στις πίστες και να στρέψει τα βλέμματα του μουσικόφιλου κοινού και πάλι πάνω του. Το Φωταέριο, το οποίο μετράει δύο χρόνια ζωής και βρίσκεται σε χώρο με ιστορική σημασία, θέλει να αποτελέσει την επιτομή της διασκέδασης για τον ερχόμενο χειμώνα.

Νότης Σφακιανάκης και Φωταέριο συνεργάζονται για πρώτη φορά και ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής προβλέπεται ότι θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του, το φθινόπωρο. Το νυχτερινό μαγαζί βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 100, δίπλα από την «Τεχνόπολις» και ήταν παλαιότερα εργοστάσιο παραγωγής φωταερίου. Κρίθηκε διατηρητέο, ανακαινίστηκε, χρησιμοποιήθηκε για διάφορες εκδηλώσεις και εδώ και δύο χρόνια κοσμεί την νυχτερινή Αθήνα ως μια από τις ομορφότερες πίστες. Τις δύο αυτές σεζόν που προηγήθηκαν, οι επιχειρηματίες του μαγαζιού προχώρησαν σε δυνατές συνεργασίες, φιλοξενώντας ένα μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή, τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος την πρώτη χρονιά εμφανιζόταν με τον Νίκο Κουρκούλη και την περσινή χρονιά με την μεγάλη Καίτη Γαρμπή. Η σεζόν 2014-2015 θα βρει στην πίστα του Φωταέριου, τον πολυσυζητημένο Νότη Σφακιανάκη.


ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ


Ο Νότης Σφακιανάκης είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Η προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι είναι ανεκτίμητη και η πολύχρονη παρουσία του στην ελληνική μουσική σκηνή είναι γεμάτη από επιτυχίες.. Διακρίνεται για την μοναδική του φωνή, με την οποία μπορεί να ερμηνεύσει πολλών ειδών τραγούδια. Έχει ερμηνεύσει κομμάτια, τα οποία έχουν λατρευτεί από τον κόσμο και έχουν γίνει σημείο αναφοράς στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Αν μην τι άλλο, είναι ένας δυναμικός, εκκεντρικός χαρακτήρας, ο οποίος δεν διστάζει να πει ελεύθερα την γνώμη του για αυτά που απασχολούν την κοινή γνώμη. Λέει ευθέως αυτό που θέλει, χωρίς να φοβάται μην παρεξηγηθεί, ενώ πολλές φορές τα σχόλιά του έχουν προκαλέσει έντονες συζητήσεις και προβληματισμό. Όσον αφορά, όμως καθαρά το τραγούδι και την μουσική, εκεί είναι ασυναγώνιστος, λειτουργώντας με επαγγελματισμό και προσοχή στις επιλογές του και διακατέχεται από αγάπη και πάθος γι αυτό που κάνει.

Η καριέρα του Νότη Σφακιανάκη είναι πλούσια σε όλα τα επίπεδα. Έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό δίσκων, οι περισσότεροι εκ των οποίων έγιναν πολλές φορές πλατινένιοι, ενώ έχει κυκλοφορήσει και πολλά singles, συλλογές και live album. Πολλά από τα τραγούδια του έχουν σαρώσει στα μουσικά ραδιόφωνα και έχουν κλέψει τις καρδιές των θαυμαστών του. Αρκετά από αυτά χαρακτηρίζονται ως πολιτικά τραγούδια, ενώ άλλα μιλούν για αλύτρωτες πατρίδες και γεγονότα που στιγμάτισαν την ιστορία της Ελλάδας. Έχει επανεκτελέσει τραγούδια τεράστιων ερμηνευτών του παρελθόντος, ενώ δεν είναι λίγες και οι ερωτικές του μπαλάντες που συγκίνησαν κυριολεκτικά τον κόσμο. Στην πολύχρονη σταδιοδρομία του, ο Νότης Σφακιανάκης έχει τραγουδήσει στα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, μεταξύ των οποίων, τα «Αστέρια», το «Rex» η «Ιερά Οδός», το «Έναστρον» και πολλά ακόμη, όπου διέπρεψε με τις εμφανίσεις του και αποθεώθηκε από τον κόσμο, ο οποίος πλημμύρισε τα τις συγκεκριμένες πίστες

Η μουσική διαδρομή του Νότη Σφακιανάκη ξεκίνησε ουσιαστικά στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, ενώ το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, ο οποίος έκανε πάταγο εκείνη την εποχή. Από τότε, ακολούθησε μια μεγαλειώδης πορεία, κατά την διάρκεια της οποίας συνεργάστηκε με μεγάλους τραγουδιστές, όπως η Πόλυ Πάνου, ο Σταμάτης Κόκκοτας, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, η Ελένη Δήμου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς και άλλοι πολλοί. Έχει δώσει πλήθος εξαιρετικών συναυλιών σε όλο τον κόσμο, συγκλονίζοντας τους Έλληνες ομογενείς. Εδώ και αρκετά χρόνια, πρωταγωνιστεί των σχημάτων και πολλές φορές επιλέγει νέες λαϊκές φωνές να τον υποστηρίξουν στην σκηνή. Η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη, καθώς μετά από κάποια πολιτικά του σχόλια, η Δέσποινα Βανδή, με την οποία θα συνεργαζόταν στο Έναστρον, αποχώρησε από το σχήμα, και ο ίδιος δεν ολοκλήρωσε την σεζόν. Την φετινή σεζόν 2014-2015, ο Νότης Σφακιανάκης επιδιώκει να επιστρέψει δριμύτερος και να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές από το Φωταέριο.



Φωταέριο 2014-2015

Φωταέριο

Εκεί που βρίσκεται τώρα το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο είναι ένας χώρος που απο το 1857 έως το 1984 χρησιμοποιείτο για την παραγωγή φωταέριου για τον φωτισμό της Αθήνας.Το 1986 με απόφαση που έλαβαν η τότε αρμόδιοι το κτίριο κρίθηκε διατηρητέο και αρχισαν να υπάρχουν σκέψεις για το πως να το αξιοποιήσουν.Από το 1999 άρχιε να χρησιμοποιείτε όλη η περιοχή ως χώρος εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε η ανακατσκευή του χώρου όπου στεγάζεται το Φωταέριο(Fotaerio) τώρα με εντυπωσιακό αποτέλεσμα μιας και αποτελεί ένα απο τα πιο όμορφα μπουζούκια της Αθήνας. fotaerio 2013



Φωτάεριο Σφακιανάκης Κράτηση

Στο  Φωταέριο που θα εμφανιστεί ο Νότης Σαφκιανάκης  υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση με κανονική τιμή φιάλης και με φοιτητική προσφορά στην τιμή της φιάλης αν η παρέα είναι νεαρής ηλικίας άτομα.Είσοδος με ποτό  για Παρασκευή και Σάββατο 15 Ευρώ. 

Φωταέριο Σφακιανάκης Τηλέφωνο κράτησης

Φωταέριο Σφακιανάκης τηλέφωνο  κράτησης: 211-7807070 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up)Fotaerio kratisis)


  Διαθέσιμες μέρες:Παρασκευή-Σάββατο

Φοιτητική τιμή φιάλης  : -

Κανονική τιμή φιάλης : -

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ :15 E

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ :22:45

Φωταέριο Διέυθυνση Χάρτης 


Scroll to Top