Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Καρράς Ρόκκος Αμαρυλλίς

ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178
Κανονική Τιμή φιάλης: -
Φοιτητική Τιμή φιάλης Παρασκευη: -
Φοιτητική Τιμή φιάλης Σάββατο: -

karras rokkos


Βασίλης Καρράς και Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζονται για την συνεργασία της χρονιάς που θα ταράξει τα νερά της Αθηναϊκής νύχτας τον ερχόμενο χειμώνα 2014-2015. Οι δύο τεράστιες μορφές του ελληνικού τραγουδιού με τις αμέτρητες επιτυχίες θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Cosmos stage – Πειραιώς 178 (πρώην Έναστρον) που βρίσκεται στο ύψος του Ταύρου. Το σχήμα αυτό άλωσε και την Θεσσαλονίκη το προηγούμενο διάστημα. καθώς εμφανιζόταν στο Politeia από τις αρχές του καλοκαιριού. Η σύμπραξη των γιγάντων του ελληνικού ρεπερτορίου, με την προσθήκη της Αμαρυλλίς αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και να προσελκύσουν πλήθος κόσμου που θα τρέξει για να τους απολαύσει.

Δύο διαφορετικά είδη μουσικής αναμειγνύονται και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό. Δύο τεράστιες φωνές και από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ο Βασίλης Καρράς, ο απόλυτος λαϊκός άρχοντας και ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος εκπροσωπεί περισσότερο το έντεχνο – ροκ τραγούδι, θα βρεθούν στην ίδια πίστα και είναι βέβαιο ότι θα μαγέψουν το κοινό, ερμηνεύοντας τις κορυφαίες επιτυχίες τους. Προβλέπεται ότι θα είναι το καλύτερο σχήμα του φετινού χειμώνα και όλοι περιμένουν εναγωνίως την έναρξη των εμφανίσεών τους.


ΚΑΡΡΑΣ 2014-2015

Karras 2014
Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας ο απόλυτος λαϊκός τραγουδιστής με τεράστια προσφορά στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Με την μοναδική χαρακτηριστική του φωνή έχει ερμηνεύσει κομμάτια που έχουν αφήσει ιστορία και έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Μετράει πάνω από τέσσερις δεκαετίες στο ελληνικό τραγούδι και συνεχίζει ακάθεκτος, έχοντας στο πλευρό του να τον ακολουθούν χιλιάδες θαυμαστές. Παραμένει, ακόμα και σήμερα, εκπληκτικός στις εμφανίσεις του και συνεχίζει τις δισκογραφικές του δουλειές, οι οποίες έχουν ξεπεράσει τις 40, πολλές από αυτές χρυσές και πλατινένιες. Η εξαιρετική του πορεία, η μεγαλειώδης καριέρα του και το ταλέντο του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Ο Βασίλης Καρράς έχει τραγουδήσει σε όλες τις μεγάλες πίστες Αθήνας και Θεσσαλονίκης στην πολύχρονη καριέρα του. Γεννήθηκε το 1953 στην Καβάλα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Θεσσαλονίκη. Έχει δώσει συναυλίες σε όλη την υφήλιο, ενώ έχει εμφανιστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στις παλιές καλές εποχές των μπουζουκιών και όταν αυτοί βρισκόταν στα πρώτα βήματά τους, όπως επίσης και με καλλιτέχνες της σύγχρονης γενιάς του ελληνικού τραγουδιού,. Τα τελευταία χρόνια δέσποζε με την παρουσία του στο Teatro Music Hall, όπου και εντυπωσίαζε με τις φωνητικές του ικανότητες, παρά τα περασμένα χρόνια και ο κόσμος κατέκλυζε το νυχτερινό κέντρο. Τον περασμένο χειμώνα βρέθηκε στο Fever και πλάι του είχε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε ένα σχήμα που έκλεψε την παράσταση.

ΡΟΚΚΟΣ 2014-2015

Rokkos 2014 2015
Ο Στέλιος Ρόκκος είναι από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας μας. Είναι ικανός να τραγουδήσει όλα τα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου με την εξαιρετική φωνή του. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην έντεχνη – ροκ μουσική και στις απίστευτες μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει. Πολύ εύκολα, όμως μπορεί να μας οδηγήσει και στα πιο λαϊκά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής. Εκτός από καταξιωμένος τραγουδιστής, ο Στέλιος Ρόκκος έχει γράψει τους στίχους πολλών δικών του τραγουδιών, ενώ συνθέτει και την μουσική. Έχοντας πάντα μαζί την κιθάρα του, έχει καταφέρει να μαγέψει το κοινό με τις εμφανίσεις του και πολλά από τα αισθαντικά και διαχρονικά κομμάτια του να εντυπωθούν στην συνείδηση του κοινού, το οποίο και τα τραγουδά μαζί του στις συναυλίες του.

Ο Στέλιος Ρόκκος γεννήθηκε το 1965 στην Λήμνο και από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 15 προσωπικούς δίσκους που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Ο συνδυασμός του ροκ με το λαϊκό είναι άρτια εκτελεσμένος από τον Στέλιο Ρόκκο. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ έχει γράψει τραγούδια σε πολλούς από αυτούς. Βοσκόπουλος, Πάριος, Ρουβάς, Τερζής, Ρέμος, Ζήνα και πολλοί ακόμα έχουν εμφανιστεί πλάι στον Στέλιο Ρόκκο. Τον περσινό χειμώνα 2013-2014, ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίστηκε μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίδου στο Κέντρο Αθηνών σε ένα άκρως πετυχημένο σχήμα, ενώ την σεζόν 2012-2013 τραγούδησε στο Αθηνών Αρένα σε μια μοναδική συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο.

Αμαρυλλίς 2014-2015


Η Αμαρυλλίς είναι μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες του ελληνικής μουσικής και είναι αυτή που θα πλαισιώσει τους Βασίλη Καρρά και Στέλιο Ρόκκο τον χειμώνα του 2014-2015. Μαζί με τον τελευταίο, έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν στα πρώτα βήματα της καριέρας της και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Στέλιος Ρόκκος ήταν αυτός που πρόσεξε την φωνή και το ταλέντο της. Η Αμαρυλλίς έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τόσο με την φωνή της, όσο και με την σκηνική της παρουσία, ενώ έχει κυκλοφορήσει τρεις δισκογραφικές δουλείες και αρκετά singles με τραγούδια που έτυχαν θερμής αποδοχής.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νότης Σφακιανάκης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος και άλλοι. Την περασμένη χρονιά, η Αμαρυλλίς εμφανίστηκε στο Frangelico, τον χειμώνα τραγούδησε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, όπως το Baraonda, ενώ το καλοκαίρι του 2014 βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με το ίδιο σχήμα (Καρράς – Ρόκκος) που θα εμφανιστεί και στην Αθήνα στο Cosmos stage – Πειραιώς 178 τον ερχόμενο χειμώνα

Που θα τραγουδήσουν Καρράς Ρόκκος Αμαρυλλίς 

Καρράς Ρόκκος Αμαρυλλίς το χειμώνα του 2014-2015 θα τραγουδήσουν  στο νυχτερινό κέντρο της "Οδός Πειραιώς 178" (πρώην Έναστρον και πρώην Cosmostage) με τις εμφανίσεις τους να αναμένονται να ξεκινήσουν στα τέλη Νοεμβρίου και με την προσδοκία της διοίκησης του νυχτερινού κέντρου να αποτελέσει το σχήμα το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Καρράς Ρόκκος Αμαρυλλίς κράτηση 

Για το σχήμα Καρράς Ρόκκος  Αμαρυλλίς μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή φιάλης στα 4 άτομα αλλά και με φοιτητική προσφορά για νεαρής ηλικίας άτομα με τιμή ανα φιάλη στα 6 άτομα. Είσοδος με ποτό στο μπάρ είναι 15 Ευρώ ενώ η ώρα προσέλευσης είναι 22:30.

Καρράς Ρόκκος Τηλέφωνο κράτησης


Καρράς Ρόκκος τηλέφωνο κρατήσεων 211-7807070 (Αστική Χρέωση) και 6977191746 (whats up)

Scroll to Top