Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB

CLUB 

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.7807070

akrotiri club..

Το Club Ακρωτήρι δεσπόζει εδω και χρόνια στην περιοχή της Γλυφάδας, αποτελόντας χωρίς κάποια αμφιβολία την ναυαρχίδα των club στην παραλιακή οδό της Αθήνας με εκκατομύρια επισκέπτες να έχουν περάσει το κατώφλι του.Και αυτήν την σεζόν για το καλοκαίρι του 2014 το Ακρωτήρι Club  ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του απο τα μέσα Απριλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου για να υποδεχτεί τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Ακρωτήρι Club Αθήνα

Εδώ και πάνω απο μια δεκαετία στο χώρο σχεδόν απέναντι απο το παλιό αεροδρόμιο στεγάζεται ένα απο τα καλύτερα και για πολλούς το καλύτερο club της Ελλάδας , το Ακρωτήρι club. Το καταπλήκτικής διαρρύθμισης νυχτερινξό κέντρο της Αθήνας με τον πριωε  χώρο για τους vip πελάτες να υψώνεται επιβλητικά στη μέση του μαγαζιού , αλλά και με το εντυπωσιακό εστιατόριο για τους λάτρεις της καλής κουζίνας προσφέρει σε όσους το επιλέξουν ιδαίτερες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Ακρωτήρι 2014

Το Ακρωτήρι για το καλοκαίρι του 2014 έχει ετοιμάσει κάτι διαφορετικό τόσο τις καθημερινές που αναμένεται απο φέτος να είναι διαφορετικές απο παλιότερα, με ζωντανές εμφανίσεις μεγάλων καλλιτεχνών αλλά και με θεματικά πάρτυ που θα κάνουν την διαφορά. Στόχος της επιχείρησης είναι το καλοκαίτι του 2014 το Ακρωτήρι να είναι ανοιχτό 7 μέρες την εβδομάδα με την όσο πιο μεγάλη προσέλευση κόσμου και φροντίζει ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα

Ακρωτήρι Πάρτυ

Συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά όπως είναι αναμενόμενο η "παρέλαση" όλων των υποψήφιων διεκδικητών για την διεξαγωγή παρτυ στο νούμερο ένα μαγαζί της παραλιακής , το Ακρωτήρι.Πολλοί είναι εκείνοι που ήδη έχουν σπεύσει απο τον Ιανουάριο να συζητήσουν την πιθανότητα να παραγματοποιήσουν πάρτυ σε μια απο τις καθημερινές μέρες κάποιου είδους event στο μαγαζί.Φήμες λένε ότι η ομάδα του "SHOWTIME" από το Deam City βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση του νυχτερινού κέντρου. Αλησμόνητα είναι τα πάρτυ τα παλιότερα χρόνια των MAGNA, "BOOTICALL",όπως και το "SEX ME UP" του γνωστού παραγωγού JEFF που έγραψαν ιστορία στο χώρο του Ακρωτήρι

Ακρωτήρι Εστιατόριο

Μια ακόμη επιτυχία του Ακρωτήρι Restaurant αποτελεί η αναγνώριση του κόσμου για την ποιότητα και την γεύση που προσφέρουν οι θεσπέσιες επιλογές του μενού. Το Εστιατόριο στο Ακρωτήρι προσφέρει άνεση χώρου, όμορφο περιβάλλον και δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να απολαύσει τα αιδέσματα που του παρέχει  στις ιδανικότερες συνθήκες.Μια δοκιμή θα σας πείσει ότι δεν είναι τυχαίο που το Ακρωτήρι Restaurantσυγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ετσιατόρια των νοτίων προαστίων.

Ακρωτήρι Club Κράτηση

Στο Ακρωτήρι έχετε την δυνατότητα  να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή αλλα και με φοιτητική προσφορά.Η είσοδος με ποτό είναι 15 ευρώ.Διαθέσιμες μέρες από Τετάρτη μέχρι Κυριακή.

Ακρωτήρι τηλέφωνο

Ακρωτήρι τηλέφωνο κρατήσεων 211.7807070(Αστική χρέωση) 6977191746(whatsup)

Ακρωτήρι Club Αθήνα Διεύθυνση







Scroll to Top