Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

PEARL CLUB

PEARL CLUB

Club στην Καλλιθέα Χαλκιδικής

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070


Pearl Club

pearl club kallithea

Στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής βρίσκεται το μεγαλύτερο club της περιοχής,το Pearl Club.Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του μαγνήτισε αμέσως τα βλέματα και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.Η χωρητικότητα του νυχτερινούμαγαζιού είναι μεγάλη καθώς χωράει έως 3000άτομα.

PEARL CLUB 2014


H διακόσμηση του PEARL CLUB  και η ατμόσφαιρα του παραπέμπουν σε μεγάλα club του εξωτερικού.Κάθε καλοκαίρι πλήθος κόσμου πηγαίνει στην Καλλιθέαγια να επισκεπτεί το Pearl Club.Είναι σημαντικό νατονίσουμε πως το νυχτερινό μαγαζί διαθέτει ανοιχτή οροφή και έτσι η διασκέδαση πραγματοποιείται κάτω από τον έναστρο ουρανό.Επίσης,οι έμπειροι και καταξιωμένοι barmen δημιουργούνcocktails που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούςουρανίσκους.Η διακέδαση φτάνει στο αποκορύφωμα χάρη στις μουσικές επιλογές των Djs που είναι τόσο ελληνικές οσο καιξένες. O χορός δεν μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο μαγαζί και έτσι οι αιθέριες παρουσίες έχουν την δυνατότητανα αναδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

PEARL CLUB ΠΑΡΤΥ


Το Pearl Club διοργανώνει κάθε εβδομάδα πάρτι τα οποία
αφήνουν εποχή και σε συνδυασμό με τα πειροτεχνήματα οι βραδιές
γίνονται μαγικές.
Το Pearl Club έχει μοναδικο του σκοπό την δική σας διασκέδαση
και θέλει κάθε βραδιά σας να είναι ονειρεμένη.

PEARL CLUB ΚΡΑΤΗΣΗ

Στο Pearl Club στην Καλλιθέα Χαλκιδικής έχετε την δυνατότα να κάνετε κράτηση σε τραπέζι αλλά και σε stant σε επιλεγμένα σημεία.Η είσοδος με ποτό είναι 10 Ευρώ

Peasrl Club τηλέφωνο

PEARL CLUB ΤΗΛΕΦΩΝΟ 


Pearl Club Καλλιθέα Χαλκιδικής τηλέφωνο 211-7807070

Scroll to Top