Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΑΡΓΥΡΟΣ

POSIDONIO

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή & Κυριακή 100/6ατ
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο 100/6ατ
Κανονική τιμή φιάλης 140/4ατ





posidonio argyros

Posidonio Music Hall 2014-2015

Posidonio-2014-2015
Το "Posidonio" είναι ίσως ένα από τα ιστορικότερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Πρόκειται για ένα στολίδι των νοτίων προαστίων, όπου χειμώνα-καλοκαίρι κατακλείζεται από κόσμο. Φυσικά,γίνεται λόγος για το «Ναό Της Διασκέδασης», όπως πολλάκις έχει χαρακτηριστεί, εδώ και χρόνια, το ένα και μοναδικό Posidonio Music Hall (Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό). Έχοντας μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της διασκέδασης ήδη από τον Ιούνιο του 1991, κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει αναδείξει ταλαντούχους τραγουδιστές. Τα τελαυταία χρόνια η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη και έχει μετατρέψει την παραλιακή σε must προορισμό όλο το χρόνο. Τη χειμερινή σεζόν 2013-2014 οι εμφανίσεις  του με την Ελένη Χατζίδου κέρδισαν τις εντυπώσεις και απέδειξαν σε όλους ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι «Παιδί Γενναίο» και τα καταφέρνει περίφημα. Γι’αυτό, και φέτος το καλοκαίρι αναμένουμε για άλλη μια φορά να γίνει πανικός στο Posidonio Music Hall, με τις εκ νέου και άκρως ανανεωμένες εμφανίσεις του νεαρού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Αργυρού στο πλευρό του οποίου θα εμφανίζεται η ξανθιά καλλονή και εξίσου ταλαντούχα Στέλλα Καλλή.Οι δυο καλλιτέχνες έχουν ξανασυνεργαστεί στο κοντινό παρελθόν (2011-2012), στο VOX στην Αθήνα και στο La Mamounia στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Πάνου Καλίδη, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Και αυτή τη σεζόν, επιλέγουμε λοιπόν, Posidonio Music Hall!

Posidonio Music Hall Κωνσταντίνος Αργυρός 2014

Ποσειδώνιο-Αργυρός
Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό show Fame Story 3, όπου αμέσως ξεχώρισε για τις φωνητικές  του ικανότητες και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει κοινό και κριτές και να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Έτσι ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού έγινε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, FIX, και το 2005 έκανε το ντεμπούτο του στις Αθηναϊκές πίστες, στο πλευρό της Άννας Βίσση στο κέντρο διασκέδασης Βοτανικος. Το 2008, κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά από τη Sony Bmg, με τίτλο «Όλα θα αλλάξουν», ένα CD single με 4 τραγούδια, την σύνθεση των οποίων υπογράφει ο Χριστόφορος Γερμενής και τους στίχους ο Πάνος Φαλάρας, η Βίκυ Γεροθόδωρου και ο Γιάννης Μπαγουλής. Παρά την ολιγοετή- τουλάχιστον για την ώρα- πορεία του, μετράει στο βιογραφικό του 4 προσωπικούς δίσκους και ένα βραβείο από τα MAD Video Music Awards 2013 για το μουσικό κομμάτι «Ποτέ Ξανά», ως  το καλύτερο τραγούδι. Αυτή τη σεζόν περιμένουμε από τον πολλά υποσχόμενο Κωνσταντίνο Αργυρό ακόμα περισσότερα και φυσικά για άλλη μια φορά να απογειώσει το κέφι στο γνωστό στέκι της παραλιακής, στο Posidonio Music Hall.


Posidonio Music Hall Τιμή φιάλης

Στο Posidonio Music Hall έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση στα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναγράφονται στο site μας, ή online στη ευκολοχείριστη φόρμα επικοινωνίας-κράτησης. Το μαγαζί λειτουργεί τρεις μέρες την εβδομάδα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) και μπορείτε να κλείσετε τραπέζι με φοιτητική προσφορά κάθε Παρασκευή100/6 η απλή φιάλη), Σάββατο (100/6 η απλή φιάλη) και Κυριακή (100/6 η απλή φιάλη). Η κανονική τιμή ορίζεται και τις τρεις μέρες στα 140/4 η απλή φιάλη. Ponidonio Music Hall για ξέφρενη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάντε κράτηση τώρα!

POSIDONIO Αργυρός Κράτηση

Posidonio-argyros-kratisi
Στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο που θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Έλενα Παπαιωάννου υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά. Είσοδος με ποτό 15 Ευρώ για Παρασκευή και Σάββατο και Κυρακή.

Ποσειδώνιο Αργυρός  Τηλέφωνο Κράτησης

Ποσειδώνιο με τους Αργυρό-Παπαϊωάννου τηλέφωνο κράτησης 211-7807070


Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο: 100/6ΑΤ

Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή & Κυριακή : 100/6AT

Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ

Κανονική τιμή φιάλης: 140/4ΑΤ

Ποσειδώνιο Αργυρός Φωτογραφίες

Posidonio-argyros-live

Posidonio-argyros-photos

Κωνσταντίνος-Αργυρός-Δεύτερη-Φορά


Scroll to Top