Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ

ΕΜΠΑΤΗ NORTH

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ

;
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 211-7807070

Κανονική τιμή φιάλης : -

Φοιτητική τιμή φιάλης : -

ΕΜΠΑΤΗ NORTH 2014-2015



Το Εμπατή North, το νυχτερινό κέντρο – σύμβολο των Βορείων Προαστίων είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του για την χειμερινή περίοδο 2014 – 2015 και να υποδεχτεί δύο καλλιτέχνες με μεγάλη ιστορία και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Ο λόγος για τους Πέτρο Ίμβριο και Τριαντάφυλλο που μεσουράνησαν τις προηγούμενες δεκαετίες, ο πρώτοις στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι και ο δεύτερος στην ποπ κυρίως ελληνική σκηνή. Το Εμπατή North διανύει μια πορεία πολλών ετών στον χώρο της νύχτας και κρατάει τα σκήπτρα της νυχτερινής διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή. Είναι από τα ελάχιστα μαγαζιά – πίστες που κοσμούν τα Βόρεια Προάστια. Το Εμπατή North βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης και είναι πόλος έλξης πολλών μπουζουκόφιλων ολόκληρης της Αττικής. Κορυφαία ονόματα της καθαρόαιμης λαϊκής σκηνής έχουν τραγουδήσει στο Εμπατή North. Ανάμεσα σε αυτούς ο Αντύπας και η Άντζελα Δημητρίου, ενώ τα τελευταία χρόνια δεσπόζει το όνομα του Χάρη Κωστόπουλου, ο οποίος έδινε ρεσιτάλ με τις ερμηνείες του και ξεσήκωνε ένα ολόκληρο μαγαζί μέχρι το τέλος της περυσινής χειμερινής περιόδου. Η προσέλευση του κόσμου στο Εμπατή North ήταν τεράστιο και το κοινό χόρευε και διασκέδασε ακόμα και όταν ο ήλιος είχε κάνει την εμφάνισή του στον Αττικό ουρανό.

ΙΜΒΡΙΟΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΕΜΠΑΤΗ NORTH



Πέτρος Ίμβριος και Τριαντάφυλλος θα είναι οι δύο καλλιτέχνες που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους, αλλά και με τα υπέροχα τραγούδια τους τον χώρο που βρίσκεται το Εμπατή North. Οι δύο τραγουδιστές έχουν αξιοσημείωτη πορεία στα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας και μια αρκετά πλούσια σε επιτυχίες καριέρα. Το σχήμα που αναμένεται να ξεσηκώσει το μουσικόφιλο κοινό, αναμένεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στις 12 Σεπτεμβρίου, με τους θαυμαστές τους να περιμένουν εναγωνίως το εναρκτήριο λάκτισμα. Πέτρος Ίμβριος και Τριαντάφυλλος συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί, όμως τους συνδέει μια φιλία πολλών ετών. Και είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσουν με το λαϊκό και ξεφαντωντικό πρόγραμμα που θα επιμεληθούν. Δεν θα λείπει φυσικά το καθαρό και άκρως λαϊκό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο και εξαιτίας των καλλιτεχνών που φιλοξενούσε, έχει γίνει γνωστό το Εμπατή North. Ίμβριος και Τριαντάφυλλος αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλη μερίδα κόσμου, τόσο μεγαλύτερων σε ηλικία, όσο και νεανικού κοινού και κυρίως του γυναικείου πληθυσμού, στον οποίο έχουν μεγάλη πέραση οι δύο τραγουδιστές.


ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ 2014 – 2015



Ίμβριος-2014-2015
Ο Πέτρος Ίμβριος είναι ένας από τους τραγουδιστές με μεγάλη ιστορία στην ελληνική λαϊκή σκηνή. Μετράει πάνω από δύο δεκαετίες ενασχόλησής του με το τραγούδι. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με την μουσική, κάνοντας και τις ανάλογες σπουδές. Όταν ήρθε στην Ελλάδα, φοίτησε στην Νομική Θεσσαλονίκης και παράλληλα στο Σύγχρονο Ωδείο της πόλης, ενώ εμφανίστηκε σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας, αρχικά ως μαέστρος και μετέπειτα ως τραγουδιστής. Το 1996 μετακόμισε στην Αθήνα και εμφανίστηκε στο Ποσειδώνιο, έχοντας δίπλα του τα ιερά τέρατα του λαϊκού ρεπερτορίου, τον Βασίλη Καρρά και τον Πασχάλη Τερζή. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Ανατολικά φυσάει», ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη της μουσικής του πορείας. Έκτοτε, ακολούθησαν, άλλες 7 δισκογραφικές δουλειές, ενώ στις αρχές της φετινής χρονιάς κυκλοφόρησε το single «Καλά που ήρθες», το οποίο σαρώνει στα μουσικά ραδιόφωνα. Ο Πέτρος Ίμβριος έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές αυτού του είδους, όπως ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σπύρος Σπυράκος, αλλά και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. Επίσης, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο Εμπατή North, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Από το φθινόπωρο του 2013 μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και για όλο το φετινό καλοκαίρι εμφανίζεται στο «Σπιτάκια Live», ένα μουσικό εστιατόριο στο Γκάζι, έχοντας δίπλα του τον Δημήτρη Κοντολάζο και την Ευδοκία. Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2014 και για όλο τον χειμώνα 2014-2015 θα μας ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του από το Εμπατή North και στο πλευρό του θα είναι ο Τριαντάφυλλος.


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 2014 – 2015



Τριαντάφυλλος-2014-2015
Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο οποίος έκανε θραύση με τα τραγούδια του τις προηγούμενες δεκαετίες και ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που είχαν τεράστια απήχηση, ιδίως στο νεανικό κοινό. Γεννήθηκε το 1977 στην Ρόδο και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική, όταν ήταν ακόμα παιδί, κάνοντας μαθήματα πιάνου. Με την ενηλικίωση του, εμφανίστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά της Ρόδου, ενώ σε ηλικία 19 χρονών αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Το 1997 ήταν και η χρονιά που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Βλέπω κάτι όνειρα», ο οποίος έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα χρυσός και το ομώνυμο τραγούδι λατρεύτηκε πάρα πολύ και έκανε πάταγο στην νυχτερινή Αθήνα. Οι επιτυχίες διαδεχόταν η μία την άλλη και ο Τριαντάφυλλος έβγαζε κάθε χρόνο δίσκο. Έχει συνολικά 10 δισκογραφικές δουλειές και όλες έγιναν χρυσές η πλατινένιες. Η καταξίωση και η αναγνώριση του, ήδη είχε έρθει από τα πρώτα χρόνια επαγγελματικής του ενασχόλησης με το τραγούδι. Τα κομμάτια του αγαπήθηκαν από το κοινό και έφτασαν στην κορυφή την εποχή εκείνη, κάνοντας τον Τριαντάφυλλο έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές. Εκτός, όμως, από τις εξαίσιες φωνητικές του ικανότητες, ο Τριαντάφυλλος είναι χαρισματικός και στον τομέα της σύνθεσης της μουσικής, καθώς έχει συνθέσει πολλά από τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στους δύο πρώτους και άκρως επιτυχημένους δίσκους της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νύχτας, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Αντώνης Βαρδής, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Τα τελευταία έτη απείχε από τις νυχτερινές πίστες, ενώ από το 2011 έβγαλε αρκετά singles. Τις δύο τελευταίες χρονιές, τον απολαύσαμε από το Premiera, όπου και εντυπωσίασε ξανά με τις εμφανίσεις του. Την σεζόν 2012-2013 ήταν μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Χάρη Ακριτίδη, ενώ τον χειμώνα που μας πέρασε τραγουδούσε στο Premiera με τον Γιάννη Τάσσιο και την Εύα Μιλλή. Ο Τριαντάφυλλος θα συνεχίσει δυναμικά και τον ερχόμενο χειμώνα, αυτή την φορά από το Εμπατή North, έχοντας στο πλευρό του τον Πέτρο Ίμβριο, με το σχήμα να ξεκινάει τις εμφανίσεις του στις 12 Σεπτεμβρίου.

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση για το Εμπατή North που θα τραγουδήσει ο Τριαντάφυλλος με τον Ίμβριο μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική ριμή φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά.Είσοδος με ποτό 10 Ευρώ.

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΜΠΑΤΗ-NORTH-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ-ΙΜΒΡΙΟΣ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Το Τηλέφωνο κρατήσεων για το νυχτερινό κέντρο Εμπατή North με τους Τριαντάφυλλο και Ίμβριο είναι 211-7807070 (αστική χρέωση) και 6977191746(whats up)











ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

empati-north-triantafyllos

ΕΜΠΑΤΗ-NORTH-ΙΜΒΡΙΟΣ-ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΕΜΠΑΤΗ-NORTH-ΙΜΒΡΙΟΣ





Scroll to Top