Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 2014-2015

Παντελής-Παντελίδης-Βιογραφικό

Ο Παντελής Παντελίδης έχει καταφέρει να εκπλήξει και να συνεπάρει ολόκληρο το πανελλήνιο με τα τραγούδια του. Στα μόλις 4 χρόνια της μουσικής του σταδιοδρομίας και στα δύο προσωπικά album που έχει κυκλοφορήσει, έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ο τραγουδιστής-φαινόμενο, κυρίως για την νεολαία. Οι επιτυχίες που συμπεριλαμβάνονται στους δύο δίσκους του, έχουν κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό και ακούγονται συνεχώς σε όλους τους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και σε όλα τα clubs της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και της υπόλοιπης χώρας. Ήδη έχει αποκτήσει πολλούς fan, ενώ ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο έχει ξετρελαθεί τόσο με τον ίδιο, όσο και με το άκουσμα των κομματιών του. Μάλλον δικαιολογημένα, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, ως ο τραγουδιστής –είδωλο των τελευταίων δύο ετών.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε τις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία. Ήταν μόνιμός υπαξιωματικός του στρατού, ωστόσο τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη για την μουσική και αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμα του. Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι. Εκτός από την φωνή, γνωρίζει πολύ καλά να παίζει μουσικά όργανα, να γράφει στίχους και να συνθέτει μουσική. Σε πολλά από τα κομμάτια του, έχει γράψει τους στίχους και την μουσική ο ίδιος. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν έκανε ποτέ μουσικές σπουδές, ούτε φωνητική, ούτε πήγε σε κάποιο ωδείο, ούτε διδάχθηκε κάποιο μουσικό όργανο, αλλά είναι αυτοδίδακτος. Το μεράκι και η αγάπη για την μουσική, τον ώθησαν να ασχολείται ώρες ολόκληρες με αυτήν. Ξεκίνησε να τραγουδά σε συνοικιακές πίστες, ωστόσο μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» το 2012, οι πόρτες άνοιξαν για τον ίδιο και οι προτάσεις έπεφταν βροχή. Το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» έκανε πάταγο και λατρεύτηκε όσο κανένα άλλο εκείνη την εποχή. Μετά την επιτυχία που είχε ο πρώτος του δίσκος, ο οποίος έγινε δύο φορές πλατινένιος, οι θαυμαστές και θαυμάστριές στου αυξήθηκαν στο κατακόρυφο και πολλά από τα τραγούδια του δίσκου έγιναν αμέσως επιτυχίες, δείχνοντας ότι ένα νέο μεγάλο ταλέντο γεννιέται. Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, ότι αφορμή για την γραφή των τραγουδιών του, ήταν ένας χωρισμός που είχε στο παρελθόν.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ LIVE


ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ


Παντελής-Παντελίδης-επιτυχίες


Χαρακτηριστικό είναι ότι τα τραγούδια του εμφανίστηκαν, πρώτα από όλα, στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο you tube. Με τον ίδιο να τραγουδά και με παρέα μόνο μια κιθάρα και με σήμα κατατεθέν το «Δεν ταιριάζετε σου λέω», κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα τα κλικ στο you tube να γίνονται εκατομμύρια. Έτσι, δεν άργησε να κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος που έσπασε τα ταμεία. Τα τραγούδια στο you tube τον είχαν κάνει ήδη διάσημο. Έτσι, ο  Παντελής Παντελίδης δεν άργησε να εμφανιστεί σε μια μεγάλη πίστα της Αθήνας, στο Teatro Music Hall, όπου και συνεργάστηκε με τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Καρρά, καθώς και την εκρηκτική Πάολα, σε ένα σχήμα που έκλεψε την παράσταση και θεωρήθηκε ως η συνεργασία της χρονιάς. Το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο κάθε φορά και για ολόκληρο τον χειμώνα του 2012-2013, με το κοινό να ξεσαλώνει την ώρα που εμφανιζόταν και τραγουδούσε ο Παντελίδης. Το καλοκαίρι του 2013 ο Παντελίδης ανέβηκε στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και με το ίδιο σχήμα,  κατάφερε να ξετρελάνει και τους θαυμαστές του στην Βόρεια Ελλάδα. Στις 25 Ιουνίου του 2013, έγινε η απονομή των μουσικών βραβείων MAD και ο Παντελής Παντελίδης, πήρε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Στις 31 Οκτωβρίου του 2013 κυκλοφόρησε τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα» που έγινε και αυτός αμέσως αναγνωρίσιμός και στον οποίο ξεχωρίζει η επιτυχία «Γίνεται», η οποία ακούγεται παντού ασταμάτητα και ξεσηκώνει το κοινό. Τον χειμώνα του 2013-2014 εμφανίστηκε πάλι στο Teatro, μαζί με την Πάολα, την Τάμτα και τον Stan και είχε την ευκαιρία να ερμηνεύσει τα κομμάτια του δεύτερου δίσκου του, στο άκουσμα των οπίων γινόταν σεισμός. Φέτος το καλοκαίρι θα τον απολαύσουμε και πάλι στην Θεσσαλονίκη με τους ίδιους συνεργάτες. Το μέλλον για τον νεαρό τραγουδιστή προδιαγράφεται λαμπρό και όλοι περιμένουμε να δούμε τι μας ετοιμάζει αυτό το πηγαίο ταλέντο που ακούει στο όνομα, Παντελής Παντελίδης.
Scroll to Top