Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

REX ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ


REX

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ REX

rex-mazonakis

Ρεξ-Μαζωνάκης για τρίτη φορά μαζί.Μια συνεργασία έκπληξη είναι στα σκαριά μετά την αποδοχή της πρόσκλησης από τον Κωνσταντίνο Ρήγο στον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης σκηνοθετεί στην σκηνή του Rex το έργο Rocky Horror Show  με την συμμετοχή της Νάντια Μπουλέ,του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και της Τζένη Θεωνά. Στο ΡΕΞ ο Γιώργος Μαζωνάκης θα λάβει μέρος στην μουσικοθεατρική παράσταση αναλαμβάνοντας το ρόλο του αφηγητή.
  Ο Γιώργος Μαζωνάκης που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην ελίτ απο τους πιο εμπορικούς Έλληνες τραγουδιστές επιστρέφει στο κέντρο REX μετά αποό αρκετά χρόνια. Η τελευταία του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο της οδού Πανεπιστημίου ήταν την χρονιά 2006-2007 όταν τον συναντήσαμε στο ΡΕΞ μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Την χρονιά εκείνη το δίδυμο Μαζωνάκη-Βανδή είχε την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία απο όλα τα σχήματα στα μπουζούκια της Αθήνας και το Ρεξ ήταν ο νούμερο ένα προορισμός στην διασκέδαση στην Αθήνα. Η πρώτη εμφάνιση του Μαζωνάκη στο Rex ήταν το 1998 στα πρώτα βήματα του τραγουδιστή στις πίστες της Αθήνας με τον νεαρό τότε τραγουδιστή να βρίσκεται στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη.
  Φέτος το χειμώνα εκτός από την συνεργασία Rex Μαζωνάκη ο διάσημος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί ακόμα στο νυχτερινό κέντρο Theatro music Hall όπου θα συνεχίσει ουσιαστικά τις εμφανίσεις του με την Πάολα. Αυτό γιατί ο Γιώργος Μαζωνάκης το καλοκαίρι βρέθηκε στην ίδια πίστα με την Πάολα στο κέντρο Fantasia Live απο το Μάρτιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.
   Πέρισυ το χειμώνα στην σκηνή του REX βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής με το One mark Show , μια μουσικοθεατρική παράσταση που πρόσφερε άφθονο γέλιο. Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε αναπαράσταση και υποδύθηκε πολλούς Έλληνες τραγουδιστές με σατιρικό τρόπο που προκάλεσε έξαρση γέλιου.

REX ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ | ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για το Rex που θα εμφανιστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορείτε να καλέσετε στο 211-7807070 (αστική χρέωση) και 6977191746 ( whast up)

REX ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Rex-Mazonakis-Rocky-Horror-Show

Rex-Mazonakis-2014-2015




Scroll to Top