Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Ποιος διασκέδασε με Χολίδη Γονίδη στο Frangelico

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε στο Frangelico και τραγούδησε στο κοινό

ΧΟΛΙΔΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ 2014-2015

 

Για το σχήμα που αποτελείται από τους Σταμάτη Γονίδη και Χρήστο Χολίδη έχουμε πει πολλάκις. Δύο καλλιτεχνες που κυριαρχούν στην Αθηναική νύχτα από τον δημοφιλή πίστα του Frangelico. Δύο τραγουδιστές που συνδυάζουν το παλιό με το σύγχρονο λαικό τραγούδι σε ένα νυχτερινό κέντρο με μεγάλη ιστορία που έχει αναδειχθεί σε απόλυτο προορισμό διασκέδασης. Ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με το Frangelico, μετά τις εκρηκτικές εμφανίσεις του καλοκαιριού με τον Χρήστο Μενιδιάτη ξεσηκώνει το κοινό με την ενέργεια που διαθέτει, ενώ η επιβλητική του παρουσία δεν περνάει απαρατήρητη. Ο Σταμάτης Γονίδης, ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών, με την γνήσια, αυθεντική λαική του φωνή μας οδηγεί στο αποκορυφωμα της διασκέδασης, ερμηνεύοντας όλα τα αξέχαστα τραγούδια, με τα οποία μεγάλωσε η γενιά μας. Τραγούδια-θρύλοι, αλλά και νέα σύγχρονα λαικά τραγούδια ακούγονται στο Frangelico.

Όπως είναι φυσικό, το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου γεμίζει απο κόσμο κάθε εβδομάδα. Λειτουργεί από Πέμπτη μέχρι Σάββατο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι παρέες έρχονται στο μαγαζί η μια μετά την άλλη και τα τραπέζια "διπλώνουν" πολλές φορές. Πόλλοί είναι αυτοί που έρχονται τις πρώτες πρωινές ώρες για να κλέισουν με τον καλύτερο τρόπο την βραδιά τους. Φυσικά, από ένα τέτοιο σχήμα, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι επώνυμοι. Αυτή την εβδομάδα ήταν η σειρά του Γιώργου Μαργαρίτη να επισκεφτεί τον χώρο και να απολαύσει το μουσικό πρόγραμμα. O μεγάλος λαικός καλλιτέχνης δεν παρέλειψε βεβαίως να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει. 

Αφού παρακολούθησε τα πρώτα προγράμματα του Χρήστου Χολίδη και Σταμάτη Γονίδη, ανέβηκε πάνω μαζί τους την πιο κατάλληλη στιγμή. Εκεί που το κέφι είχε ανάψει για τα καλά και στην πίστα βρισκόντουσαν μαζί Χολίδης-Γονίδης, ανέβηκε και αυτός, μετά από πρόσκληση και τραγούδησε αρκετά κομμάτια μαζί με το τραγουδιστικό δίδυμο του Frangelico. Οι επευφημίες του κόσμου ήταν πολλές και συνεχείς και τα λουλούδια είχαν γεμίζει το δάπεδο της πίστας. Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμήνευσε με την μοναδική του φωνή κλασσικές επιτυχίες του, ενώ δεν έλλειψαν και τα ντουέτα μαζί με Γονίδη και Χολίδη, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.
This is the most recent post Older Post
Scroll to Top