Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Ο Σάκης Ρουβάς πήρε το βραβείο Αρχαίου Δράματος

Ο Σάκης Ρουβάς τιμήθηκε για τον ρόλο του Διόνυσου στις Βάκχες του Ευριπίδη

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ PANTHEON

 


Μια μεγάλη τιμητική διάκριση πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς στην συλλογή του, μέσα στις τόσες που έχει λάβει στην λαμπρή του καριέρα. Και όμως, δεν βραβεύτηκε αυτή την φορά για την προσφορά του στο τραγούδι, ούτε για κάποια δισκογραφική δουλειά, video clip ή κα΄ποιο συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά για την συμμετοχή του σε μια θεατρική παράσταση και μάλιστα αρχαιοελληνική. Για την ακρίβεια, πήρε το σημαντικό βραβείο Αρχαίου Δράματος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην παράσταση "Βάκχες" του Ευριπίδη που έλαβε χώρα την περσινή χρονιά και στην οποία ο μεγάλος μας σταρ υποδύθηκε τον ρόλο του Διόνυσου. Ο Σάκης Ρουβάς, απέδειξε, λοιπόν, ότι δεν είναι μόνο κυριάρχος στο τραγούδι, αλλά διαθέτει εξαιρετικές ικανόνητες και πάνω στην σκηνή του θεάτρου, υποδυόμενος με απόλυτη ακρίβεια τους ρόλους. 

Εξάλλου ο Ελληνας καλλιτέχνης διαθέτει όλα τα προαπαιτούμενα για να εντυπωσιάσει σε μια θεατρική παράσταση. Και είναι κάτι, το οποίο από ότι φαίνεται του αρέσει πολύ και θέλει να εντρυφήσει πάνω σε αυτό, αν αναλογιστούμε ότι συνεχίζει και φέτος σε κάτι ανάλογo. Ο Σάκης Ρουβάς έχει αυτή την φορά τον ρόλο του Ηρακλή στην παράσταση με τίτλο "Ηρακλής: οι 12 άθλοι", η οποία έχει ήδη αρχίζει να παίζεται στο Pantheon Theater και είναι μια παράσταση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και ήδη η προσέλευση του κόσμου είναι τεράστια σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο όμορφα θέατρα της πόλης.

Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται ότι έχει ειβάλλει δυναμικά στον χώρο του θεάτρου και φιλοδοξεί να καθιερωθεί και εκεί με τις εκπληκτικές παραστάσεις που δίνει. Οι θαυμαστές του, οι οποίοι είναι πολυάριθμοί, φαίνεται ότι αγκάλιασαν αυτή την νέα προσπάθεια του Σάκη Ρουβά και τον υποστηρίζουν συνεχώς.Αφου , λοιπόν, τους κατέκτησε με τα τραγούδια και την σκηνική του παρουσία, τώρα έρχεται να αποδείξει ότι τα καταφέρνει το ίδιο καλά και στο θέατρο., όντας ένας πραγματικός και πολυτάλαντος σταρ. 

Ωστόσο, δεν πήραν όλοι με καλό μάτι την επιτυχία αυτή τoy Σάκη Ρουβά και κατά την διάρκεια της απονομής των βραβείων "Κάρολος Κουν" στο Μέγαρο Μουσικής, όπου και τιμήθηκε με το βραβείο που προαναφέραμε, κάποιοι του επιτέθηκαν, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός αυτό. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη αρνήθηκε να παραλάβει το δικό της βραβείο και αναρωτήθηκε από μικροφώνου με τι εφόδια πήρε το βραβείο ο Σάκης Ρουβάς, ενώ δήλωσε, εμφανώς δυσαρεστημένη, ότι πρέπει να επέμβει η αστυνομία θεάτρου για να μην δίνονται τα βραβεία σε stars και μοντέλα. 

Ο Σάκης Ρουβάς διατήρησε την ψυχραιμία του και της απάντησε ήρεμα ότι παραλαμβάνει το βραβείο με την ψυχή του και ότι δεν χρειάζεται καμία αστυνομία θεάτρου να απαγορε΄ψουν την περαιτέρω εξέλιξή του και την πραγματοποιήση των ονείρων του. Η μίνι κόντρα έληξε σύντομα, μετά και την πυροσβεστική παρέμβαση που είχαν οι διοργανωτές και η βραδιά συνεχίστηκε ομαλά με τα υπόλοιπα βραβεία.

Scroll to Top