Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Troika club Τζίμης Πανούσης

panousis

Ο Τζίμης Πανούσης  ξεκινάει εμφανίσεις (2013) επί σκηνής από 15/2 στο troika club. Με την γνωστή καυστική σάτιρα υπόσχεται να χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά. Σαν τραγουδιστής - ηθοποιός μουσικού θεάτρου είναι γνωστός από τον ξεχωριστό αθυρόστομο στίχο. Η καριέρα του ξεκίνησε περίπου στα τέλη της δεκαετίας  70 με τις "Μουσικές Ταξιαρχίες" που ήταν η πρώτη δισκογραφική δουλειά.

Ο Τζίμης Πανούσης έχει στο ενεργητικό του εμφανίσεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.  Το τροικα υπόσχεται ένα show με τραγούδι και πολύ σάτιρα που θα συζητηθέι πολύ. Μας έχει χαρίσει εκλπηκτικές στιγμές γέλιου. Αυτό θα κάνει για αλλή μια χρονιά. Θα σατιρίσει την τροικα και όλη την επικαιρότητα με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Ο Τζίμης Πανούσης σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο τα κακώς κείμενα αυτού του τόπου με μια μίξη διαφόρων αισθητικών αντιλήψεων.

Στο νυχτερινό κέντρο troika club Πανούσης (Πειραιώς 178)  έχετε δυνατότητα να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και με φοιτητική κράτηση (φοιτητική προσφορά), κάνοντας on line κράτηση απο την φόρμα είτε καλώντας το 211-7707570 (αστική χρέωση) είτε στο 6977191746 (whats up). Ενημερωθείτε για τις τιμές μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πανούσης θα ταράξει τα δρώμενα της νυχτερινής ζωής.
Scroll to Top