Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΒΕΡΤΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΝΙΝΟ


Βέρτης Φουρέϊρα

Κανονική τιμή φιάλης :

Φοιτητική τιμή φιάλης :

Είσοδος με ποτό :

Ο Νίκος Βέρτης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίνο θα είναι το σχήμα που θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Αθηνών τον χειμώνα του 2014-2015. Ο βασικός πρωταγωνιστής του σχήματος θα είναι ο Νίκος Βέρτης, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και βεβαίως θα έχει την πολύτιμη βοήθεια της Φουρέιρα και του Νίνο, δύο ανερχόμενων ταλέντων της μουσικής βιομηχανίας. Το σχήμα αυτό αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς το πρόγραμμα θα είναι άκρως απολαυστικό και χορευτικό. Ο Νίκος Βέρτης είναι ήδη πολύ γνωστός και δημοφιλής, με τρομερές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίνο έχουν μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό και ήδη η καριέρα τους είναι στα ύψη, ενώ πολλά από τα κομμάτια τους έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και έχουν γίνει μεγάλα σουξέ.

Ο Νίκος Βέρτης έδει δώσει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Πρόκειται για τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές με ένα πλούσιο βιογραφικό και μια εξαιρετική φωνή. Σίγουρα, θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια χρονιά, καθώς η βαρύτητα του ονόματος του σε αυτό το σχήμα, θα κάνει την διαφορά, αλλά και χιλιάδες λάτρεις των μπουζουκιών, να τρέξουν για να τον απολαύσουν. Άλλωστε, ο Νίκος Βέρτης είναι συνηθισμένος στις επιτυχίες και όπου τραγουδάει γίνεται χαμός. Αναμφισβήτητα, αποτελεί εγγύηση για την διασκέδασή σας. Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών  μετά από κάποια χρόνια και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις συγκλονιστικές εμφανίσεις του 2009, όπου και τραγουδούσε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο για πάνω από ένα χρόνο συνεχόμενα, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Η πορεία του Νίκου Βέρτη στην ελληνική μουσική σκηνή είναι πράγματι εντυπωσιακή. Γεννήθηκε το 1976 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε την διαφορά. Αρχές του 2003 βγάζει τον πρώτο του δίσκο, στον οποίο ξεχώρισαν τραγούδια που έγιναν αμέσως επιτυχίες και έκαναν τον Νίκο Βέρτη να γίνει διάσημος στο πανελλήνιο. Αρχίζει να εμφανίζεται στην Αθήνα και η αγάπη του κοινού είναι πια έκδηλη, γεμίζοντας τα νυχτερινά κέντρα και Ο Νίκος Βέρτης έγινε γρήγορα πρώτο όνομα. Όλοι οι δίσκοι που έχει κυκλοφορήσει ο Νίκος Βέρτης έχουν γίνει πλατινένιοι, ενώ στην ιστορία θα μείνει η τετράχρονη παραμονή του στο Ποσειδώνιο, όπου και ουσιαστικά έχτισε την καριέρα του. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες στα νυχτερινά κέντρα, ενώ δεν λείπουν και οι περιοδείες σε όλο τον κόσμο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, εμφανιζόταν σε μπουζούκια της παραλιακής και συγκεκριμένα στο «Fantasia Live» και από τον χειμώνα , θα τον απολαύσουμε στο Κέντρο Αθηνών.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΦΟΥΡΕΙΡΑ


Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια νέα καλλιτέχνης που έχει κερδίσει θετικότατα σχόλια για τις ερμηνείες της. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να κερδίσει μουσικά βραβεία και πολλά από τα τραγούδια της να γίνουν must και να ακούγονται συνεχώς από τα μουσικά ραδιόφωνα. Γεννήθηκε το 1987 και ξεκίνησε επαγγελματικά το 2007 ως μέλος του αρκετά γνωστού συγκροτήματος Mystique. Το 2010 η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε μόνη της και κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά των πρώτο της δίσκο, ο οποίος έγινε πλατινένιος. Το 2012 ακολούθησε και το δεύτερό της album που γνώρισε και αυτό την επιτυχία. Στα 4 χρόνια σόλο καριέρας, έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, όπως την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Σάκη Ρουβά, τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις και τηλεοπτικά show. Το καλοκαίρι του 2014, γύρισε ολόκληρη την Ελλάδα, κάνοντας περιοδείες με τον Σάκη Ρουβά και τον περασμένο χειμώνα ήταν στο Fever με Καρρά-Οικονομόπουλο. Την σεζόν 2014-2015 θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον Νίκο Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών.


ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΝΟ

Ο Νίνο είναι ένας ανερχόμενος αστέρας μουσικού πενταγράμμου, ο οποίος έγινε πασίγνωστος μέσα από του μουσικό talent show «Fame story». Διαθέτει εκπληκτική φωνή αλλά και εμφάνιση και έχει ιδιαίτερη έφεση στο γυναικείο φύλο, το οποίο έχει ξετρελαθεί μαζί του. Γεννήθηκε το 1981 και από πολύ μικρός ασχολείται με την μουσική, τραγουδώντας και παίζοντας αρκετά μουσικά όργανα. Το μεγάλο μπαμ έγινε στο «Fame story», όπου και σαγήνευσε κοινό και κριτική επιτροπή. Αμέσως μετά το παιχνίδι, κυκλοφόρησε δίσκο που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Ακολούθησαν άλλες 4 ολοκληρωμένες δουλειές και ο Νίνο έγινε αναγνωρίσιμος, ερμηνεύοντας τραγούδια που λατρεύτηκαν από τον κόσμο. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες, όπως η Άννα Βίσση, η Έλενα Παπαρίζου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Σάκης Ρουβάς και άλλοι, καταφέρνοντας πάντα να κλέβει την παράσταση και να ξεσηκώνει το κοινό. Τον τελευταίο χρόνο ο Νίνο, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, τραγουδώντας σε διάφορα νυχτερινά κέντρα και clubs, τις δυναμικές επιτυχίες του. Τον ερχόμενο χειμώνα θα τον απολαύσουμε από το Κέντρο Αθηνών, παρέα με τον Νίκο Βέρτη και την Ελένη Φουρέιρα.

Βέρτης Νίνο Φουρέϊρα κράτηση

Αν θέλετε να κάντε κράτηση για το σχήμα Βέρτης-Νίνο_φουρέϊρα μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά αν είστε άτομα νεαρής ηλικίας.

Βέρτης Νίνο Φουρέϊρα Φωτογραφίες



Scroll to Top