Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Κέντρο Αθηνών Βέρτης

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ 2014-2015



Φοιτητική τιμή φιάλης:  Σάββατο , Κυριακή

Κανονική τιμή φιάλης:


Διαθέσιμες ημέρες:Σάββατο-Κυριακή


 

Κέντρο Αθηνών Βέρτης για την χειμερινή περίοδο 2014-2015. Βρείτε πληροφορίες για φοιτητική τιμή φιάλης, διεύθυνση και για κράτηση στο τηλέφωνο 211-7807070.


Κέντρο Αθηνών 2014-2015

kentro athinon 2014 2015
Το Κέντρο Αθηνών ένας πανέμορφος χώρος που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας με τους καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί σε αυτό. Την αρχή του 2013 στο νυχτερινό κέντρο είδαμε την Άννα Βίσση μαζί με τον Νίκο Ζωιδάκη με μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων μετά το ατυχές περιστατικό που της συνέβη επί σκηνής. Για το χειμώνα του 2013 οι διοίκηση του Κέντρο Αθηνών κατάφερε να επιτύχει συμφωνία με 2 διαχρονικούς καλλιτέχνες τον Στέλιο Ρόκκο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου, ιδιαίτερα αγαπητούς στο ευρύ κοινό, οι οποίοι απο τα τέλη Οκτωβρίου του 2013 έως τον Μάρτιο του 2014 μάγεψαν υτο κοινό της Αθήνας με τις εμφανίσεις του. Για την σεζόν 2014-2015 θα συναντήσουμε στην πίστα του Κέντρο Αθηνών έναν παλιό γνώριμο στο μαγαζί αυτό, έναν καλλιτέχνη που απέκτησε μεγάλη φήμη τραγουδώντας πιο παλιά στην σκηνή αυτή , τον Νίκο Βέρτη.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014-2015


Η επιστροφή του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών είναι γεγονός. Τον χειμώνα του 2014-2015, ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής θα εμπλουτίσει τις βραδιές μας με τις αξέχαστες επιτυχίες του και τα σπουδαία κομμάτια του που έγραψαν ιστορία στον χώρο του ελληνικού ρεπερτορίου και λατρεύτηκαν πολύ από τον κόσμο. Ο ερχόμενος χειμώνας, λοιπόν, αναμένεται να είναι συγκλονιστικός και ο Νίκος Βέρτης από το Κέντρο Αθηνών να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και το νυχτερινό κέντρο να ζήσει ένδοξες στιγμές, αντάξιες με αυτές του παρελθόντος, όταν και ο καταξιωμένος καλλιτέχνης εμφανίστηκε το 2009 στο συγκεκριμένο κέντρο και τραγουδούσε συνεχόμενα για πάνω από ένα χρόνο, με τον κόσμο να συνωστίζεται για να τον απολαύσει.

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός, ότι ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από του πιο αναγνωρίσιμους και παράλληλα εμπορικότερους τραγουδιστές όλων των εποχών. Η υπέροχη φωνή του, το παρουσιαστικό και η προσωπικότητα του, όπως επίσης η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που τον έχουν οδηγήσει στην κορυφή και συνέβαλαν στην εκτίναξη της μεγαλειώδους καριέρας του. Ο Νίκος Βέρτης μετράει πάνω από μια δεκαετία ενεργής και απόλυτα πετυχημένης παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας, τόσο ερμηνευτικά, όσο και δισκογραφικά, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων

Χαρακτηριστικό της λατρείας και της μεγάλης αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπό του, είναι ότι σε κάθε εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο επικρατεί χαμός και τα μαγαζιά είναι γεμάτα στο φουλ. Επίσης, η μεγάλη απήχηση του Νίκου Βέρτη δικαιολογείται και από το γεγονός ότι οι περισσότερες δισκογραφικές του δουλειές έχουν χρώμα από πλατίνα και χρυσό, καθώς έχουν πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα, ενώ τα τραγούδια του επιλέγονται συνεχώς από τα μουσικά ραδιόφωνα και οι επιτυχίες που άφησαν εποχή είναι στις βασικές επιλογές των Dj’s των bars και clubs όλης της χώρας.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ


Vertis Emfaniseis
Η μουσική διαδρομή του Νίκου Βέρτη είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο 38χρονος καλλιτέχνης έχει εντυπωσιάσει το κοινό με τις φωνητικές του ικανότητες. Ξεκίνησε από πολύ μικρός την ενασχόλησή του με το τραγούδι, ενώ το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, με τον οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός στην επικράτεια και τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονταν στον δίσκο, κατέγραψαν τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, η κυκλοφορία του πρώτου δίσκου, τον έφερε να κερδίζει το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, ενώ στην διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, ακολούθησαν και άλλα σημαντικά μουσικά βραβεία. Ακολούθησαν άλλες οχτώ δισκογραφικές δουλείες και όλες κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κοινού, αλλά και τις καλύτερες κριτικές των ειδικών της μουσικής.

Ο Νίκος Βέρτης έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τραγουδιστές της Ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ενώ από τότε είναι ο πρωταγωνιστής και το πρώτο όνομα των μουσικών σχημάτων, έχοντας δίπλα του νεαρούς καλλιτέχνες της νέας φουρνιάς του ελληνικού τραγουδιού. Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις σε μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία του στο Ποσειδώνιο επί 4 σερί χρόνια (2004-2008), μαγαζί από το οποίο άρχισε ουσιαστικά η μουσική του ανέλιξη και η πορεία προς την κορυφή.

Βέρτης Live 


Το 2009, όπως αναφέραμε προηγουμένως, έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθώς οι συνεχόμενες εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών ξεπέρασαν το ένα έτος. Ο Νίκος Βέρτης έχει δώσει συναυλίες και στο εξωτερικό με τους ομογενείς να τρέχουν για να τον απολαύσουν. Το φετινό καλοκαίρι του 2014,όπως και την περσινή χρονιά εμφανιζόταν στο «Fantasia live» και η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια. Πλέον, την σεζόν 2014-2015, θα δούμε τον Νίκο Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών, καθώς το φθινόπωρο ξεκινάει τις εμφανίσεις του, οι οποίες προβλέπεται ότι θα τραβήξουν και πάλι τα βλέμματα σύσσωμου του μουσικόφιλου κοινού.


Κέντρο Αθηνών Βέρτης Κράτηση

Στο "Κέντρο Αθηνών" στην οδό Πειραιώς 142 που θα τραγουδήσει για το χειμώνα 2014-2015 ο Νίκος Βέρτης υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά.Είσοδος με ποτό 15 Ευρώ για Παρασκευή και Σάββατο. (kentro athinon kratisi)

Κέντρο Αθηνών Βέρτης Τηλέφωνο Κράτησης

Κέντρο Αθηνών Βέρτης τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).(kentro athinon tilefono)



Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή: 

Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο:

Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ
Κανονική τιμή φιάλης:


Κέντρο Αθηνών Βέρτης Διεύθυνση Χάρτης



Κέντρο Αθηνών Βέρτης Φωτογραφίες



Scroll to Top