Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

THALASSA Ρέμος

Thalassa

Αντώνης Ρέμος 2014

Διαθέσιμες μέρες : Παρασκευή και Σάββατο
Φοιτητική τιμή Φιάλης Παρασκευή :
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο :


thalassa remos

Το Thalassa η ακόμα πιο συγκεκριμένα το Thalassa People Stage, λειτουργεί κατα τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες , στην περιοχή της Γλυφάδας και ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του κύριου Παπαθεοχάρη. Στο συγκρότημα που στεγάζεται το Thalassa θα συναντήσουμε το Baloux house project , to Baloux caffe  και το Ακάνθους.Το νυχτερινό κέντρο Thalassa αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό όλων όσων επιλέγουν να διασκεδάζουν στα μπουζούκια της Αθήνας τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια μιας και οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται αποτελούν την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας με τεράστιες επιτυχίες και αμέτρητους θαυματες. Για άλλη μια χρονιά λοιπόν το κέντρο Thalassa θα μας συντροφεύει απο αρχές Ιουνίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Thalassa 2014

Για το 2014 το Thalassa ετοιμάζει όπως κάθε χρόνο μια σειρά απο διαδοχικές εμφανίσεις καλλιτεχνών που όπως κάθε χρόνο αποτελούν το πιο δυνατό πρόγραμμα απο οποιοδήποτε απο τα μπουζούκια της Αθήνας.Στο 2013 είδαμε να εμφανίζονται κατα σειρά ο Αντώνης Ρέμος με την Μελίνα Ασλανίδου για τον Ιούνιο και Ιούλιο , ενώ την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Κατερίνα Στανίση μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Για το 2014 στο Thalassa φήμες λένε οτι το πρόγραμμα αναμένεται να είναι άκρως ανατρεπτικό και εντυπωσιακό χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το σύνολο των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στο κέντρο.Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του κέντρου ετοιμάζει όπως κάθε χρόνο το καλύτερο δυνατό σχήμα για τους λάτρεις στα μπουζούκια της Αθήνας.

Thalassa Ρέμος


Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένα απο τα ονόματα που ακούγεται ότι θα τραγουδήσει απο το καλοκαιρι στην πίστα του κέντρου Thalassa σε μια συνεργασία που ανανεώνενατι κάθε χρόνο μια΄ς και το αποτέλεσμα κάθε χρονιά είναι ακρως πετυχημένο και εντυπωσιακό, Ο Ρέμος μετά τις εμφανίσεις του με την Άννα Βίσση που κράτησαν μέχρι τα τέλη Μαρτίου κατεβαίνει πάλι στο γνωστό κέντρο στην περιοχή της Γλυφάδας , περιμένοντας όλους τους φίλους του να τον απολάυσουν. Thalassa-Ρέμος είναι η συνταγή της απόλυτης επιτυχίας τα τελευταία χρόνια και έτσι διαφαίνεται ότι θα συμβεί και το καλοκαίρι του 2014.

Thalassa κράτηση

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για το Thalassa people stage που θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρεμος μπορείτε να κάνετε με κανονική τιμή αλλα και με φοιτητική προσφορά. Η είσοδος με ποτό ειναι 15 ευρώ και οι μέρες λειτουργείας είναι Παρασκευη και Σάββατο.

Thalassa τηλέφωνο κρατήσεων


Thalassa τηλέφωνο κρατήσεων 211.7807070 (αστική Χρέωση) 6977191746 (whats up)
Scroll to Top