Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

DERTI CLUB

Derti Club Γλυφαδα

Διαθέσιμες Ημέρες:
Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη
Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.7807070211.7807070

Τιμή Φιάλης: 80/6 άτομα








Mετά την πετυχημένη καλοκαιρινή του σεζόν που προκάλεσε αίσθηση στα νότια προάστια από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, συνεχίζει να εκπλήσσει και το χειμώνα, λειτουργώντας 6 μέρες την εβδομάδα.

To Derti Club, ένα από τα πιο γνωστά λαϊκά μαγαζιά της Αθήνας κατέβηκε στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει πόλο έλξης όλων όσων θέλουν να διασκεδάσουν με λαϊκή μουσική και πάντα μόνο ελληνικά. Αποτελεί ένα από τα μοναδικά club της Αθήνας που διασκεδάζει το κοινό του μόνο με Ελληνική μουσική και το κοινό του ανταποκρίνεται άμεσα όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Με τις καθημερινές εμφανίσεις του Χάρη ακριτίδη  και με guest εμφανίσεις μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών , προσφέρει καθημερινή εβδομαδιαία διασκέδαση με αποκορύφωμα την Παρασκευή και το Σάββατο.. Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το νυχτερινό club των νοτίων προαστίων, αποτελεί πόλο έλξης της νεολαίας που διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μέσα στο μαγαζί κυριαρχεί το μοντέρνο στοιχείο και η μουσική είναι ικανό στοιχείο για διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Κρατήσεις στο Derti Club

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος στην οδό Ποσειδώνος 83-85(στην κάθοδο προς Αθήνα), με μια νέα ομάδα ανθρώπων να πλαισιώνει την διεύθυνση του μαγαζιού. Το νέο αυτό Club στην Γλυφάδα , φιλοδοξεί να καθιερωθεί στα νότια προάστια της Αθήνας και να γίνει το πιο δυνατό στέκι των απανταχού μουσικόφιλων των ελληνικών τραγουδιών.Οι πύλες του Derti Club άνοιξαν από τις 23 Μαϊού και θα παραμείνουν ανοιχτές για όλο το χρόνο μιας και το μαγαζί θα λειτουργεί όλες τις μέρες ,7 μέρες την εβδομάδα

Derti Club Parties

Το Derti Club έχει προγραμματισμένα ανά εβδομάδα κάποια σημαντικά Live events με διάσημους στο είδος τους καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα:

Δευτέρα έως Σάββατο  Ο Χάρης Ακριτίδης με την ορχήστρα του σε ζωντανή εμφάνιση στο Derti Club τραγουδάει για όλους τους θαυμαστές του.Στις εμφανίσεις του γνωστο΄τραγουδιστή θα συναντήσουμε κατα καιρούς να τον επισκέπτονται πολλά απο τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, μιας και το Derti Club έχει γίνει ένα απο τα πιο γνωστά στέκια της αθηναϊκής νύχτας

Στις Live εμφανίσεις οι θαμώνες έχουν την δυνατότητα να έχουν την επιλογή ρίψης λουλουδιών.


DERTI FM 98.6

Το Derti Club είναι το official bar του ραδιοφωνικού σταθμού derti fm 98.6 μιας και ανήκει στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων. Το ύφος της μουσικής του  κινείται στα πρότυπα του σταθμού μιας και εμπεριέχει τραγούδια που απευθύνονται σε ανθρώπους που τους αρέσει η ελληνική λαϊκή μουσική.

Derti Club Τιμές

Το μαγαζί είναι ανοικτό όλες σχεδόν τις ημέρες της εβδομάδας και λειτουργεί στην περιοχή της Γλυφάδας χωρίς είσοδο. Η τιμή του απλού ποτού είναι 8 Ευρώ και του special 10. Εάν επιθυμείτε κράτηση τραπεζιού για να διασκεδάσετε με την παρέα σας η τιμή φιάλης διαμορφώνεται στα 80 Ευρώ.

Τηλέφωνο Κράτησης

Κάντε κράτηση στο γνωστό Club της παραλιακής, τηλέφωνο κράτησης: 211-7807070 (αστική χρέωση), 69771917466977191746 (whats up).

Derti Club Διεύθυνση Χάρτης



Derti Club Live



Scroll to Top