Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Ρόκκος Θεοδωρίδου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ

Ρόκκος Θεοδωρίδου

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ  ΦΙΑΛΗΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12O/6ΑΤ
                                                           ΣΑΒΒΑΤΟ 130/6ΑΤ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ :160/4AT



rokkos theodoridou....

 H συνεργασία σταθμός που  είναι πλέον γεγονός απο τις 25 Οκτωβρίου και για όλο το χειμώνα στο  Κέντρο Αθηνών Ρόκκος Θεοδωρίδου.  Για πρώτη φορά μαζί Ρόκκος-Θεοδωρίδου  στην ίδια πίστα με τους 2 καλλιτέχνες  να δείχνουν αποφασισμένοι να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό που συνδυάζει  τισ μπαλάντες της τραγουδίστριας με το ροκ στοιχείο του καλλιτέχνη. Μαζί τους στο Κέντρο Αθηνών ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαής Απέργη.


Ρόκκος 2014 Μπουζούκια

Ο Στέλιος Ρόκκος , ένας ανατρεπτικός καλλιτέχνης , με το δικό του μοναδικό στυλ και με παρέα πάντα την κιθάρα του τα τελευτάια χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του σε μαγαζί της παραλιακής όπου τον είδαμε να τραγουδάει μαζί με Δήμο Αναστασιάδη  και μετέπειτα σε μαγαζί της οδού Πειραιώς με μεγάλη επιτυχία μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Ο Ρόκκος είναι ένας τραγουδιστής που εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού ροκ ττραγουδιού, όπως επίσης  είναι χαρακτηριστικές οι  μπαλάντες του που έχουν μείενι στο χρόνο. Το 2013 βρήκε τον Στέλιο Ρόκκο στο Αθηνών Αρένα παρέα με τον Αντώνη Ρέμο  σε μια συνεργασία που άφησε εποχή. Το χειμώνα 2013-2014 ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίζεται στα  πουζούκια της Αθήνας στο νυχτερινό κέντρο Κέντρο Αθηνων μαζ΄ί με την Νατάσσα θεοδωρίδου.


Θεοδωρίδου 2014 Μπουζούκια

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μετά απο πολλά χρόνια συνεργασίας με έναν συγκεκριμένο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , ξεκινά απο τα τέλη Οκτωβρίου μια νέα επαγγελματική δουλειά στα μπουζούκια της Αθήνας ,αποδεχόμενη την πρόσκληση του ιδιοκτήτη του "Κέντρο Αθηνών". Με την χαρακτηριστική μελωδική της φωνή Η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ερμηνεύοντας τόσα χρόνια τα τραγούδια της έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές που αδημονούν να την ακούσουν για άλλη μια φορά στην πίστα του Κέντρο Αθηνών. Μεγάλες επιτυχίες της Νατάσσας θεοδωρίδου το "Δώδεκα παρά", "Φεγγάρι μου" και "Για κανέναν". Το 2014  η Νατάσσα Θεοδωρίδου μετά τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο έχει προγραμματίσει μια σειρά απο συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ρόκκος Θεοδωρίδου 2014


Ρόκκος Θεοδωρίδου σε μια εναλλακτική συνεργασία που καταφέρνει να "ενώσει την διαφορετικότητα 2 μουσικών στοιχείων σε ένα κράμα μουσικής , ικανής να πετύχη την απόλυτη επιτυχία. Από τις πρόβες και όσους τισα παρακολούθησαν οι κριτικές για το  πρόγραμμα και το αποτέλεσμα στη σκηνή των Ροκκο-θεοδωρίδου μιλούν για δυο καλλιτέχνες που δίνουν  ρεσιτάλ ερμηνείας  πάνω στην πίστα με στόχο  να εξάρουν όσους αποφασίσουν να τους ακούσουν. Οι Ρόκκος Θεοδωρίδου  θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις του στα τέλη Μαρτίου του 2014.

Ρόκκος Θεοδωρίδου κράτηση-είσοδος 


Για το κέντρο Αθηνών Ρόκκος Θεοδωρίδου μπορείτε να κάνετε κράτηση για μπουκάλι με φοιτητική προσφορα 120/6ατ για Παρασκευή και 130/6ατ για Σάββατο. Για να μπείτε με ποτό στο μπάρ η είσοδος είναι 15 Ευρώ.


Ρόκκος Θεοδωρίδου 2014 τηλέφωνο

Ρόκκος Θεοδωρίδου τηλέφωνο 211-7807070 (Αστική Χρέωση) και 6977191746 (whats up)


Ρόκκος Θεοδωρίδου LIVE





Scroll to Top