Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΣΤΟ VOX ; (ΦΗΜΕΣ)

VOX

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΚΑΛΛΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070

menidiatis-giannias-vox

menidiatis giannias

Φήμες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί μιλούν για πιθανή συμφωνία του νυχτερινού κέντρου Vox με τον Χρήστο Μενιδιάτη , τον Γιώργο Γιαννιά και την Στέλλα Καλλή.Μια συνεργασία που αν τελικά επιτευχθεί θα αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα τα πιο δυνατά σχήματα στα μπουζούκια της Αθήνας για την χειμερινή σεζόν 2014-2015. Πρόκειται για μια καταξιωμένη νεανική τριάδα Ελλήνων τραγουδιστών με μεγάλη επιρροή στο μουσικόφιλο κοινό και με πολλούς  προσωπικούς θαυμαστές.Μενιδιάτης-Γιαννιάς-Καλλή σε μια απο τις πιο αξιόλογες πίστες της νυχτερινής Αθήνας, στην πίστα του κέντρου Vox.

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ VOX


Ο Χρήστος Μενιδιάτης που προέρχεται απο μια εντυπωσιακή σεζόν στο Frangelico , στο οποίο το καλοκαίρι του 2014 εμφανίστηκε μαζί με τον Χρήστο Χολίδη.Μαζί με τον Χρήστο Χολίδη ο Χρήστος Μενιδιάτης πέτυχαν να κάνουν το νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκαν το πιο συζητήσιμο και το πιο εμπορικό απο όλες τις πίστες της Αθήνας το καλοκαίρι αυτό. Με διάθεση στα ύψη και με τν δικό του μοναδικό τρόπο ο Μενιδιάτης ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες του και ξεσήκωσε το κοινό. Για το χειμώνα ο Χρήστος Μενιδιάτης φέρεται να είναι σε συζητήσεις με δυο νυχτερινά κέντρα, το Vox που ακούγεται ότι θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Γιαννιά αλλά και το Gotham City που ακούστηκε έντονα η συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου και την Έλενα Χατζίδου


Ο Γιώργος Γιαννιάς , ένας καταξιωμένος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής το καλοκαίρι που πέρασε εμφνίστηκε διαδοχικά στην πίστα του "Romeo" μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο απο τον Μάρτιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου , όπου την σκυτάλη ανέλαβε ο μεγάλος Λευτέρης Πανταζής με τις εμφανίσεις των δυο τραγουδιστών να τελειώνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.Ο Γιώργος Γιαννιάς δεν έχει βρεθεί ποτέ στη σκηνή του κέντρου "Vox" και μια ενδεχόμενη σύμπραξη με τον Μενιδιάτη και την Καλλή θα ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή επιτυχίας τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για το κοινό της Αθήνας. Ο Γιώργος Γιαννιάς που πέρισυ το χειμώνα δεν τον συναντήσαμε σε κάποιο απο τα μπουζούκια της Αθήνας μιας και επέλεξε να τραγουδήσει στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφει έτοιμος να μας χαρίσει μερικές απο τις μεγάλες επιτυχίες του που τόσο πολύ αγαπήσαμε.

Η Στέλλα Καλλή , η εντυπωσιακή αυτή τραγουδίστρια που την σεζόν 2013-2014 δεν τραγούδησε σε κάποιο απο τα νυχτερινά κέντρα, αλλα την συναντήσαμε μόνο μέσω ενώς τηλεοπτικού σόου όπου έλαβε μέρος επιστρεφει όπως δείχνουν τα πράγματα στο αγαπημένο της κέντρο στο VOX όπου έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές αναγνώρισης απο τους αμέτρητους θαυμαστές της. Ξεκούραστη πλέον η καλλιτέχνης και με ένα νέο προσψπικό δίσκο που είναι έτοιμος όπως λένε να κυκλοφορήσει η Στέλλα Καλλή αδιαμφησβήτητα αποτελεί σημείο αναφοράς για το συγκεκριμένο σχήμα.

Μενιδιάτης Γιαννιάς κράτηση

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση για το σχήμα Μενιδιάτης-Γιαννιάς στο Vox μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και φοιτητική προσφορά αν είναι άτομο νεαρής ηλικίας. Η είσοδος με ποτό είναι 10 Ευρώ

Μενιδιάτης-Γιαννιάς-τηλέφωνοΜενιδιάτης Γιαννιάς τηλέφωνο κρατήσεων

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το σχήμα Μενιδιάτης-Γιαννιάς-Καλλή είναι 211-7807070 (αστική χρέωση) 

Scroll to Top