Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Έλληνες τραγουδιστές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

Γιώργος-γιαννιάς-βιογραφικό

 

Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι ένας από τα ανερχόμενα αστέρια στον χώρο της μουσικής και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες του τις εμφανίσεις στα μπουζούκια, ο κόσμος που τον ακολουθεί δεν το μετανιώνει και διασκεδάσει αφάνταστα με το κεφάτο πρόγραμμα που κάνει. Διαθέτει ισχυρό fan club, ενώ έχει κυκλοφορήσει τεράστιες επιτυχίες και τραγούδια που έκαναν πάταγο και ανέβηκαν πολλές φορές στην κορυφή των charts. Ξεκίνησε από πολύ μικρός την επαγγελματική του καριέρα και οι δίσκοι που έχει κυκλοφορήσει, έχουν σημειώσει ανέλπιστη επιτυχία. Πριν ακόμα κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Αντύπας, ο Πασχάλης Τερζής, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι. Ο Γιώργος Γιαννίας, ο οποίος με τεράστια δουλειά και υπομονή κέρδιζε την εμπιστοσύνη του κοινού και τα τελευταία χρόνια φιγουράρει ως πρώτο όνομα στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Έχει ανδρωθεί τραγουδιστικά με τις εμφανίσεις του στο Romeo και το Frangelico. Πριν από λίγο καιρό, ξεκίνησε εμφανίσεις μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο στο Romeo, όπου θα μας κρατήσει συντροφιά τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ


Ο Γιώργος Γιαννιάς γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1979 στην Ρόδο. Εκεί μεγάλωσε και έδειξε από πολύ μικρή ηλικία έφεση και ενδιαφέρον στην μουσική. Εξάλλου και οι γονείς του ήταν λάτρεις της μουσικής και τον ώθησαν και αυτοί από την μεριά τους, να την αγαπήσει. Μάλιστα, πριν ακόμα συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών, άρχισε να τραγουδάει σε μικρά μαγαζιά της Ρόδου, ενώ μόλις συμπλήρωσε τα 18 ήρθε στην Αθήνα και υπόγραψε επαγγελματικό δισκογραφικό συμβόλαιο με την MINOS EMI. Εκείνη την εποχή ήταν στο πλευρό τεράστιων καλλιτεχνών που μεσουρανούσαν στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά το τραγούδι, ενώ το αρχίζει τις εμφανίσεις του στο Romeo. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «3/4» και αμέσως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Η συνεισφορά της καταξιωμένης Εύης Δρούτσα και η συμβολή της στους στίχους των τραγουδιών του πρώτου δίσκου είναι τεράστια και τον βοηθούν να ανελιχθεί τραγουδιστικά. Από το πρώτο του δίσκο ξεχώρισαν αρκετά τραγούδια, ενώ δεν άργησε να έρθει και ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «18 βήματα» από την εταιρία Universal Music, τον Νοέμβριο του 2002 και έτσι ο Γιώργος Γιαννιάς καθιερώθηκε στον χώρο του ελληνικού ρεπερτορίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ


Γιαννιάς-καριέρα
Μετά την κυκλοφορία των δύο πρώτων του δίσκων και τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο Romeo, έρχεται το 2004 η τρίτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Γιαννιά με τίτλο «5» με τραγούδια που σάρωσαν στις προτιμήσεις του κοινού και ακουγόντουσαν συνεχώς στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και στα clubs. Πολύ γρήγορα έρχεται η κυκλοφορία και άλλου δίσκου με τίτλο «Γιώργος Γιαννιάς» και αμέσως μετά το cd single «Ετοιμάζω ταξίδι» , το οποίο σάρωσε στις πωλήσεις και το ομώνυμο τραγούδι να γίνεται το αγαπημένο του κοινού. Μεγάλη επιτυχία αυτού του δίσκου ήταν επίσης και το «Πάω απόψε να τρελαθώ», το οποίο κατέκτησε τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Το 2006 κυκλοφορεί ένα cd single με 3 τραγούδια και τίτλο «Για μια βραδιά», στο οποίο περιεχόταν η διασκευή του τραγουδιού του Γιάννη Πάριου «Να λοιπόν γιατί σε αγάπησα» και ακολούθησε αμέσως τον Σεπτέμβριο του 2006 η ολοκληρωμένη δουλειά του Γιώργου Γιαννιά με τίτλο «Σε πρώτο πρόσωπο που περιελάμβανε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά και νέα τραγούδια του ταλαντούχου πλέον τραγουδιστή. Στην συνέχεια απείχε για κάποιο διάστημα από την μουσική σκηνή, για να επανέλθει δριμύτερος τέλη του 2007 με νέο άλμπουμ και νέα δισκογραφική εταιρία, την Sony. Η νέα δουλειά του Γιώργου Γιαννιά είχε τίτλο «Ένα ταξίδι ακόμα». Ακολούθησε το 2009 το digital single «Αυτό είναι έρωτας» που ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή των charts , ενώ εμφανιζόταν στο ORAMA Θεσασαλονίκης, μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Αγγελική Ηλιάδη. Τον χειμώνα του 2009 συνεργάστηκε στο Frangelico με τον Ανδρέα Στάμο και αμέσως μετά πήγε στο Teatro, όπου τραγούδησε με τον Βασίλη Καρρά και την Αγγελική Ηλιάδη. Το φθινόπωρο του 2010 κυκλοφόρησε νέο προσωπικό album με τίτλο «Τα πάντα είσαι εσύ», το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα εμφανιζόταν στην Θεσσαλονίκη μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Ακολουθούν οι εμφανίσεις στο  Frangelico με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Το 2011 κυκλοφορεί τα single «Πόσο τα σπάει» «Ότι Θέλεις», που σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Την επόμενη χρονιά εμφανίζεται με τον Χολίδη στο Frangelico για όλο το καλοκαίρι και ακολουθεί το single remix του «Θα μου περάσει» που ξεσηκώνει τον κόσμο. Η συνεργασία με την Heaven είναι πλέον γεγονός  Το φθινόπωρο του 2012 κυκλοφορεί μια μεγάλη ερωτική επιτυχία, το «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ» και στην συνέχεια κυκλοφορούν τα καινούργια τραγούδια του σε μορφή single, «Ερωτευμένος» και «Κρύψε με», με το τελευταίο να αποτελεί διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του Στάθη Αγγελόπουλου. Εκείνο τον χειμώνα εμφανίζεται στο Anodos με τον Ηλία Βρεττό και το καλοκαίρι του 2013 στο Frangelico με την Αμαρυλλίς.  Φθινόπωρο του 2013 ανεβαίνει Θεσσαλονίκη, όπου θα κάνει συναυλίες στα Mamounia μέχρι τον Γενάρη, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και πάλι στο Romeo, μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο μέχρι τα τέλη Ιουνίου όπου την θέση του Μακρόπουλου πήρε ο Λευτέρης Πανταζής.

ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Γιαννιάς-εμφανίσεις

- Εμφανίσεις σε μεγάλες πίστες δίπλα σε καταξιωμένους τραγουδιστές
- Καλοκαίρι 2001 – Romeo
- Χειμώνας 2001/2002 – Romeo
- Χειμώνας 2002/2003 – Romeo
- Καλοκαίρι 2003 – Romeo
- Χειμώνας 2003/2004 – Γκάζι
- Καλοκαίρι 2004 – Romeo
- Χειμώνας 2004/2005 – Romeo
- Χειμώνας 2006/2007 – Frangelico
- Καλοκαίρι 2007 – Frangelico
- Χειμώνας 2007/2008 – Frangelico
- Χειμώνας 2008 – Ροδον (Θεσσαλονίκη)
- Άνοιξη-καλοκαίρι 2008 – Frangelico
- Χειμώνας 2008/2009 -
- Καλοκαίρι 2009 – Orama (Θεσσαλονίκη)
- Χειμώνας 2009/20010 – Frangelico
- Άνοιξη 2010 – Teatro
- Χειμώνας 2010/2011 – Astra (Θεσσαλονίκη)
- Άνοιξη 2011 – Frangelico
- Χειμώνας 2011/2012 – Frangelico
- Καλοκαίρι 2012- Romeo
- Χειμώνας 2012/2013 – Anodos
- Καλοκαίρι 2013 – Frangelico
- Χειμώνας 2013/2014 – Mamounia (Θεσσαλονίκη)
- Καλοκαίρι 2014 – Romeo


Scroll to Top