Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ROMEO Πανταζής Γιαννιάς

ROMEO

Πανταζής-Γιαννιάς

Διαθέσιμες μέρες:  Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή
Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή 110/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο 120/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Κυριακή 90/6
Κανονική τιμή φιάλης : 130/4




Το Romeo έχει ανοίξει τις πύλες του στην παραλιακή, εδώ και κάποιους μήνες, φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας όπως το δίδυμο Πανταζής-Γιαννιάς και χαρίζοντας σε όλους τους λάτρεις των μπουζουκιών μεγάλες στιγμές διασκέδασης. Το καλοκαίρι, λοιπόν, αναμένεται καυτό και το νυχτερινό κέντρο Romeo φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Αυτή την φορά και από την Παρασκευή 20 Ιουνίου, στο δυναμικό του Romeo εντάσσεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λευτέρης Πανταζής με την μακρόχρονη και αξιοζήλευτη παρουσία του στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο οποίος θα απογειώσει με τα τραγούδια του τις φετινές καυτές καλοκαιρινές νύχτες. Στην πίστα του Romeo, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του και ο Γιώργος Γιαννιάς, ένας από τους πιο δυναμικούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς, ο οποίος και αυτός με την σειρά του, θα ξεσηκώσει το μουσικόφιλο κοινό. Ο Γιώργος Γιαννιάς πρωταγωνίστησε τους τελευταίους 3 μήνες στο Romeo plus, έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Μακρόπουλο, σε ένα σχήμα που έκλεψε την παράσταση και προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Από 20 Ιουνίου, λοιπόν, η διασκέδαση αποκτά πραγματικό νόημα και το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, κάνοντας το νυχτερινό μαγαζί Romeo τον καλύτερο νυχτερινό προορισμό για το καλοκαίρι. Πανταζής και Γιαννιάς υπόσχονται μοναδικές στιγμές σε ένα αμιγώς λαϊκό πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το εν λόγω σχήμα θα συναρπάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη.

ROMEO 2014-2015


Το νυχτερινό κέντρο Romeo είναι ένα πραγματικό κόσμημα στην καρδιά της παραλιακής. Κρατάει τα ηνία της διασκέδασης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες, αλλά και καλλιτέχνες νέους, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια δεσπόζουν με την παρουσία τους στο ελληνικό πεντάγραμμο. Το Romeo, αδιαμφισβήτητα, συγκαταλέγεται στις καλύτερες πίστες της Αθήνας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο και κυρίως νεανικό κοινό. Πρόκειται για ένα μαγαζί ζεστό, μέσα στο οποίο όλοι γίνονται μια παρέα και διασκεδάσουν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας την φωνή των αγαπημένων τους καλλιτεχνών. Το φιλικό περιβάλλον, η άριστη εξυπηρέτηση, ο άψογος ήχος και η ευγένεια του προσωπικού, τοποθετούν το Romeo πολύ ψηλά στην λίστα των δημοφιλέστερων νυχτερινών κέντρων αυτού του είδους. Το Romeo βρίσκεται στην λεωφόρο Ποσειδώνος και συγκεκριμένα στην παραλία Ελληνικού και η πρόσβαση είναι πανεύκολη. Είναι σίγουρο, ότι για άλλη μια χρονιά το Romeo θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών φίλων της ελληνικής μουσικής. Ήδη, τα πρώτα δείγματα γραφής για το φετινό καλοκαίρι, φάνηκαν το προηγούμενο διάστημα στην σύμπραξη Μακρόπουλου- Γιαννιά, σε ένα σχήμα που ξεσήκωσε το κοινό και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Το καλοκαίρι, λοιπόν, ξεκίνησε εντυπωσιακά για το Romeo και αναμένεται να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, καθώς Λευτέρης Πανταζής και Γιώργος Γιαννιάς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα φανταστικό.


ROMEO ΠΑΝΤΑΖΗΣ 2014

Romeo-ΠανταζήςΟ Λευτέρης Πανταζής είναι ένας από τους πιο γνωστούς και εμπορικούς τραγουδιστές όλων των εποχών. Η φωνή του έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, ενώ τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή και ακούγονται με το ίδιο πάθος ακόμα και σήμερα. Διακρίνεται για το παιχνίδι που κάνει με τον κόσμο, όταν τραγουδάει μπροστά στο κοινό, Η επικοινωνία που έχει με τους θαυμαστές του και κυρίως τις θαυμάστριές του είναι σίγουρα πολύ καλή. Μετράει πάνω 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή σε μια πραγματικά λαμπρή καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 40 δίσκους, με τους περισσότερους να έχουν γίνει πλατινένιοι. Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του είναι κάτι το μοναδικό. Πολλές από τις επιτυχίες του έχουν φτάσει στην κορυφή των charts, ενώ παίζονται μανιωδώς στα μουσικά ραδιόφωνα. Ο Λευτέρης Πανταζής γεννήθηκε το 1955 στην Τασκένδη και μετά από λίγα χρόνια ήρθε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά σε ηλικία 20 ετών, ενώ κυκλοφόρησε τον πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 1979. Από τότε και έπειτα έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες των δεκαετιών που ακολούθησαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Λευτέρης Πανταζής δεν έχασε ποτέ την αίγλη του και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό, ακόμα και σήμερα. Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο παλαιότερα στις χρυσές εποχές του λαϊκού ρεπερτορίου, όσο και τα τελευταία χρόνια με αρκετούς νέους και φέρελπις καλλιτέχνες. Πολλοί εξάλλου από τους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες της σύγχρονής εποχής έχουν φτιάξει την καριέρα τους, δίπλα στον ΛΕΠΑ. Έχει τραγουδήσει σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αλλά και μαγαζιά τα οποία έγραψαν την δικιά τους ιστορία στο παρελθόν και μεγαλούργησαν εξαιτίας του βαρύ ονόματος του Λευτέρη Πανταζή. Ο ΛΕΠΑ έχει δώσει πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αρκετές από αυτές για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Είναι αυτονόητο, ότι Λευτέρης Πανταζής, ξέφρενη διασκέδαση, μπουζούκια και λαϊκή μουσική είναι συνώνυμες έννοιες και πάνε πάντα μαζί. Κάθε φορά που τραγουδάει ο Πανταζής, επικρατεί πανικός και οι πίστες γεμίζουν από κόσμο, αλλά και άφθονα λουλούδια. Ύστερα, λοιπόν, από έναν απολαυστικό χειμώνα στο Frangelico, ο Λευτέρης Πανταζής υπόσχεται από το Romeo ένα θερμό καλοκαίρι έντονης διασκέδασης, ασταμάτητου χορού και ένα πρόγραμμα με όλες τις τεράστιες επιτυχίες του. Μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά, οι καλοκαιρινές νύχτες θα αποκτήσουν μεγάλο ενδιαφέρον και όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Romeo, το οποίο προβλέπεται ότι θα ζήσει στιγμές άνευ προηγουμένου.

ROMEO ΓΙΑΝΝΙΑΣ 2014

Romeo-ΓιαννιάςΟ Γιώργος Γιαννιάς είναι ένα από τα διαμάντια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες των τραγουδιών του τα τελευταία χρόνια. Το κοινό τον έχει λατρέψει πολύ και οι επιτυχίες του έχουν κάνει πάταγο και σιγοτραγουδιούνται από τον κόσμο, κάθε φορά που ακούγονται στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις. Ο Γιώργος Γιαννιάς έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Έχει ιδιαίτερη έφεση στο νεανικό κοινό και κυρίως στο γυναικείο φύλο και η φωνή του ταξιδεύει τους θαυμαστές του. Ο Γιώργος Γιαννιάς γεννήθηκε το 1979 στην Ρόδο και ασχολήθηκε από πολύ μικρός με την μουσική. Σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ενώ το 2001 κυκλοφόρησε και τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «3/4», ο οποίος τον ανέδειξε στον κόσμο και ήταν η απαρχή της μετέπειτα εντυπωσιακής του καριέρας. Έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους και πολλά singles, τα οποία έγιναν αμέσως επιτυχίες. Πολλοί από τους δίσκους του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ πολλά από τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονταν σε αυτούς αγαπήθηκαν με πάθος από τον κόσμο. Στην αρχή της καριέρας του, ο Γιώργος Γιαννιάς. τραγουδούσε δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Πασχάλης Τερζής και η Καίτη Γαρμπή, ενώ έχει συνεργαστεί ακόμα και με τους Βασίλη Καρρά, Γιώργο Μαζωνάκη, Γιώργο Τσαλίκη, Χρήστο Μενιδιάτη και άλλους. Το Romeo και το Frangelico είναι τα δύο νυχτερινά κέντρα, μέσα στα οποία αναδείχθηκε και μεγαλούργησε τραγουδιστικά. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ξεκίνησε να τραγουδάει ως ένα από τα πρώτα ονόματα στο Romeo, ενώ η πλειοψηφία των εμφανίσεων που έκανε μέχρι και σήμερα, ήταν στα προαναφερθέντα νυχτερινά μαγαζιά. Το περσινό καλοκαίρι ο Γιώργος Γιαννιάς εμφανιζόταν στο Frangelico, ενώ κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη. Φέτος, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Γιώργο Γιαννιά στο Romeo από της αρχές Μαρτίου, παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο, ενώ από τις 20 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε να εμφανίζεται στο ίδιο μαγαζί, έχοντας αυτή την φορά δίπλα του, τον μεγάλο Λευτέρη Πανταζή σε ένα σχήμα φωτιά.

Romeo Πανταζής Γιαννιάς Live



Romeo Πανταζής Γιαννιάς κράτηση

Στο Romeo που θα εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Γιαννιάς  υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά.Είσοδος με ποτό 15 Ευρώ  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. 

Romeo Πανταζής Γιαννιάς τηλέφωνο κράτησης 

Romeo πανταζής γιαννιάς τηλέφωνοROMEO  Πανταζής Γιαννιάς τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).



Romeo Πανταζής Τιμή Φιάλης


Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή   110/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο :120/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Κυριακής  :90/6
Κανονική τιμή φιάλης :  130/4

Romeo Πανταζής Γιαννιάς Χάρτης Διεύθυνση 








Scroll to Top