Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

FRANGELICO

FRANGELICO


ΧΟΛΙΔΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Διαθέσιμες Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
Φοιτητική Τιμή Φιάλης: Πέμπτη 100/6, Παρασκευή 110/6, Σάββατο 120/6
Κανονική Τιμή Φιάλης: Πέμπτη και Παρασκευή 130/4, Σάββατο 140/4

frangelico-xolidis-menidiatis


Tο Frangelico έχει την φήμη της καλύτερης πίστας της Αθήνας και φέτος το καλοκαίρι θα κάνει την έκπληξη. Θα φιλοξενήσει ένα από τα σχήματα που θα κάνουν μπα στην νυχτερινή Αθήνα. Μενιδιάτης Χολίδης θα είναι οι δύο καλλιτέχνες που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των μπουζουκόφιλων.

Frangelico 2014

 Το Frangelico είναι ένα νυχτερινό κέντρο που δίνει έμφαση σε δυναμικές συνεργασίες με νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες, ενώ η διασκέδαση εκεί κρατά μέχρι το πρωί. Ο επαγγελματισμός που διακατέχει το προσωπικό, ο όμορφα δομημένος χώρος του, το φιλικό περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση έχουν κάνει το Frangelico για το 2014 ένα από τα πιο ζεστά μαγαζιά και διαδεδομένα στέκια στην Αθήνα. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του συνεργάζεται με καθαρές λαϊκές φωνές, οι οποίες δημιουργούν ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα που δύσκολα βρίσκει αντίπαλο σε σχέση με τα υπόλοιπα μπουζούκια της Αθήνας. Οι νύχτες είναι μαγικές στο Frangelico Upper Class, όπως είναι η ολοκληρωμένη ονομασία του και σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα αποτελέσει την πρώτη σας επιλογή. Το Frangelico έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν αρκετούς ανερχόμενους αστέρες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Ανδρέας Στάμος, ο Κώστας Καραφώτης και αρκετούς άλλους από την νέα φουρνιά τραγουδιστών. Πρόσφατα και για ολόκληρο τον χειμώνα φιλοξένησε τον μεγάλο λαϊκό τροβαδούρο της νύχτας, με το ιδιαίτερο στυλ του και με τραγούδια που άφησαν εποχή, τον έναν και μοναδικό Λευτέρη Πανταζή. Η συνεργασία του Frangelico με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας και με πολύχρονη καριέρα στον χώρος της ελληνικού τραγουδιού, τον γνωστό και μη εξαιρετέο ΛΕΠΑ, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή στάθηκαν ο Ανδρέας Στάμος και η σέξι Χριστίνα Κωλέτσα και όλοι μαζί έκαναν το μαγαζί άνω κάτω όλο τον χειμώνα. Το καλοκαίρι πλησιάζει πιο καυτό από ποτέ και το Frangelico, πιστό στις συνήθειές του, θα σας ξεσηκώσει για άλλη μια φορά. Για όσους δεν θυμούνται, το Frangelico Upper Class βρίσκεται στην παραλιακή και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35.


Mενιδιάτης Χολίδης

Μενιδιάτης Χολίδης είναι το δίδυμο που θα ανάψει φωτιές το καλοκαίρι στο Frangelico και θα σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα λαικό πρόγραμμα αλλιώτικο από τα άλλα. Έτσι και αλλιώς, διαθέτουν και οι δύο την εμπειρία και γνωρίζουν επακριβώς πώς να αναστατώνουν τους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων, όπου τραγουδάνε. Ο πάταγος, λοιπόν θα είναι δεδομένος και η διασκέδασή σας βέβαιή, Το σίγουρο είναι ότι με αυτούς τους δύο καλλιτέχνες θα βρίσκεστε συνεχώς πάνω στην πίστα και στα τραπέζια και τα λουλούδια θα πέφτουν βροχή. Μενιδιάτης Χολίδης συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί, ενώ και οι δύο προέρχονται από δυναμικές χειμερινές εμφανίσεις στα μπουζούκια της Αθήνας. Οι επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, οι οποίες είναι πολλές και έχουν λατρευτεί από το κοινό, θα ακουστούν στο Frangelico, θα δυναμιτίσουν το κλίμα και θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα. Στο πλευρό των δύο καλλιτεχνών δεν θα μπορούσε να λείπει και μια εξαίσια γυναικεία παρουσία. Αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο της Ελεάννας Παπαιωάννου που θα συντροφεύει τους δύο τραγουδιστές με την υπέροχη φωνή της. Χρήστος Μενιδίάτης και Χρήστος Χολίδης αναμένεται να σας χαρίσουν νύχτες απόλαυσης και ξέφρενης διασκέδασης στο Frangelico. Γι’ αυτό κρατείστε δυνάμεις και προετοιμαστείτε κατάλληλα για να τους υποδεχτείτε κι να απολαύσετε το λαϊκό δίδυμο σε στιγμές απόλυτου κεφιού, Η μεγαλειώδης πρεμιέρα για τους Μενιδιάτη και Χολίδη στο Frangelico, υπολογίζεται στα μέσα Απριλίου και όλοι περιμένουν ότι το νυχτερινό κέντρο θα είναι κατάμεστο όλες τις ημέρες λειτουργίας του και για πολλές εβδομάδες.

Frangelico Μενιδιάτης 2014-2015

O Χρήστος Μενιδιάτης, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της χώρας, βαδίζει, όπως όλα δείχνουν, στα χνάρια του πατέρα του και τεράστιου τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη.  Οι επιτυχίες του πολλές, ακούγονται συνεχώς σε μουσικά ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μετά από τις ιδιαίτερα πετυχημένες εμφανίσεις του στο Gotham City, παρέα με τον Ηλία Βρεττό, οι οποίοι μας κράτησαν συντροφιά έναν ολόκληρο χειμώνα, έρχεται τώρα να γυρίσει στον χώρο που έχει αναδειχθεί και ανδρωθεί μουσικά, στο Frangelico Upper Class. Το εν λόγω νυχτερινό κέντρο αποτελεί γνώριμο χώρο για τον Χρήστο Μενιδιάτη, καθώς έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με πολλαπλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, ότι η παρουσία του Μενιδιάτη στο Frangelico ήταν αυτή που έκανε τον καλλιτέχνη γνωστό στο ευρύ κοινό και αποτέλεσε το σκαλοπάτι για την εκτίναξη της καριέρας του. Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν στο Frangelico μερικά από τα τραγούδια, τα οποία λατρεύτηκαν από το κοινό και αποτέλεσαν ορόσημο για την περαιτέρω εξαιρετική πορεία του ταλαντούχου τραγουδιστή. Μερικές από τις επιτυχίες του που έγραψαν ιστορία είναι «Ενοικιάζεται», «Μόνο τα μάτια σου», «Τις Κυριακές», «Στα αστέρια κάνω μια ευχή», «Απόψε λείπεις», «Εγώ δεν βάζω μυαλό», «Αμαρτωλά μου μάτια», «Μέχρι το πρωί», «Κάνε δουλειά σου», «Πάνω από όλα». Από μέσα Απριλίου, Μενιδιάτης και Frangelico ενώνουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά και το αποτέλεσμά θα είναι απολαυστικό.

Frangelico Χολίδης 2014

Ο Χρήστος Χολίδης, άλλος ένας ταλαντούχος τραγουδιστής της νέας γενιάς καλλιτεχνών, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Frangelico. Είναι σίγουρο ότι ο Μενιδιάτης θα τον μυήσει στον χώρο και οι δύο μαζί θα φτιάξουν ένα από τα καλύτερα λαϊκά προγράμματα που έχουν παρουσιαστεί. Ο Χρήστος Χολίδης, πρώην μπασκετμπολίστας, αλλά ευτυχώς για εμάς τον κέρδισε το τραγούδι, έχει μια αξιοπρεπέστατη επαγγελματική πορεία στην ελληνική μουσική. Προέρχεται από ένα εξαιρετικό σχήμα που πρωταγωνίστησε την χειμερινή σεζόν, συνεργαζόμενος με τον Πάνο Καλλίδη και την Χρύσπα στο Vox. Είναι έτοιμος να συνεχίσει δριμύτερος και να μας χαρίσει δυνατές στιγμές διασκέδασης στο Frangelico, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του. Ο Χολίδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σημαντικά ονόματα και σε πασίγνωστες πίστες της Αθήνας. Ο πρώτος του δίσκος και το τραγούδι «Και ας μην έχω που να πάω», το οποίο έκανε πραγματική θραύση και ανέβηκε στην κορυφή των charts, συντέλεσαν στην αλματώδη ανέλιξη της καριέρας του και στην μετέπειτα πορεία του. Αποτέλεσαν την απαρχή για νέες μεγάλες επιτυχίες στην συνέχεια, όπως «Τόση αγάπη», «Μια κατάσταση επανάσταση», «Ναι, ναι, ναι», «Κακομαθημένο», το οποίο είχε κερδίσει και τον τίτλο του καλύτερου βίντεο κλιπ, «Μάτια μου ατελείωτα», «Η αγάπη αυτή» και το «Έπαθα και έμαθα, μια πρόσφατη επιτυχία του Χολίδη που έχει κάνει ήδη πάταγο.  Ο Χολίδης, ο οποίος έχει ιδιαίτερη έφεση στο γυναικείο φύλο, αναμένεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές κεφιού στο Frangelico το καλοκαίρι και μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την γυναίκα της παρέας, Ελεάννα Παπαιωάννου να φέρουν τα πάνω κάτω στην νυχτερινή διασκέδαση. Τους περιμένουμε με αγωνία!

Frangelico Κράτηση

Στο Frangelico που τραγουδάει ο Χολίδης με την Μενιδιάτη υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά. Είσοδος με ποτό 10 Ευρώ για Πέμπτη και 15 Ευρώ Παρασκευή και Σάββατο.

Frangelico Τηλέφωνο Κράτησης

Frangelico με τον Μενιδιάτη Χολίδη τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).


Φοιτητική Τιμή Φιάλης: Πέμπτη 100/6, Παρασκευή 110/6, Σάββατο 120/6
Κανονική Τιμή Φιάλης: Πέμπτη και Παρασκευή 130/4, Σάββατο 140/4



Frangelico Διεύθυνση Χάρτης


Frangelico Live


Scroll to Top