Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

SOCIALISTA

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

SOCIALISTA Club

ΓΚΑΖΙ


Τιμή Φιάλης 80Ευρώ/6ΑΤ


Socialista Bar για την χειμερινή περίοδο 2014-2015. Βρείτε πληροφορίες για φοιτητική τιμή φιάλης, διεύθυνση και για κράτηση στο τηλέφωνο 211-7807070.

SOCIALISTA


Το Socialista, αδιαμφισβήτητα, έχει αποδείξει ότι είναι ο αυτοκράτορας της νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι. Στα 15 περίπου χρόνια λειτουργίας του, έχει αποδείξει την αξία του και έχει προσελκύσει πλήθος κόσμου. Δεν έχει χάσει καθόλου την αίγλη του και είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα νυχτερινά μαγαζιά στην περιοχή του Γκάζι. Έχει στις τάξεις του μερικά από τα καλύτερα πάρτι της Αθήνας με τον κόσμο να συρρέει συνεχώς για να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Socialista είναι ένας τεράστιος βιομηχανικός χώρος, και ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης, ενώ τις περισσότερες ημέρες δεν πέφτει καρφίτσα και γίνεται πραγματικός πανικός.

Το Socialista βρίσκεται στην οδό Τριπτολέμου 33, δίπλα από τον σταθμό Μετρό Κεραμεικός, στο Γκάζι, σε μια περιοχή ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τα τελευταία χρόνια. Παρά τα αμέτρητα νυχτερινά κέντρα, bars και clubs που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, το Socialista έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση και να αποτελέσει τον πρώτο νυχτερινό προορισμό για όλους αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν. Χαρακτηριστικό είναι, ότι ακόμα και πριν αναπτυχθεί το Γκάζι και πριν την δημιουργία του μετρό, το Socialista κατείχε και πάλι τα πρωτεία, επιδεικνύοντας την φήμη και την σοβαρότητα που το διακατέχει. Είναι από τα bars-clubs, τα οποία λειτουργούν αδιάκοπα και όλες τις εποχές του χρόνου, τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι με την προτίμηση του κόσμου σε αυτό να παραμένει σταθερή.

Η χωρητικότητα του Socialista είναι πολύ μεγάλη. Ο χώρος είναι κατάλληλος για εκδηλώσεις και δεξιώσεις, τις οποίες έχει κάνει κατά καιρούς στο παρελθόν. Πέρα από τα πάρτι, τα οποία δεδομένα έχουν κλέψει την παράσταση, παλαιότερα το ύφος του ήταν περισσότερο εναλλακτικό και ροκ, καθώς υπήρχαν στο πρόγραμμα του live εμφανίσεις καλλιτεχνών της έντεχνης μουσικής, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, οι 1550, οι Ονιράμα και πολλοί ακόμα, ενώ αξέχαστες θα μείνουν οι Κυριακάτικες βραδιές με τα latin party και τα μαθήματα του συγκεκριμένου είδους χορού.

Τα τελευταία χρόνια και λόγω της στροφής του κόσμου και κυρίως της νεολαίας σε mainstream και ελληνικά ακούσματα, το Socialista επανακαθορίσει την διασκέδαση που προσφέρει και έχει εντάξει στο δυναμικό του ανάλογα πάρτι, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία και τα οποία ακολουθούν τα πρότυπα της εποχής μας. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι στο παρελθόν, το Socialista λειτουργούσε ως café-bar-restaurant, όπου ο καθένας μπορούσε να απολαύσει τον καφέ του και να δοκιμάσει το υπέροχα εδέσματα που ετοίμαζαν οι σεφ του μαγαζιού.

Το Socialista θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ορθάδικο» νυχτερινό μαγαζί, καθώς είναι γεμάτο από τραπέζια- stands και μεγάλα πάσο, τα οποία φιλοξενούν τις κρατήσεις του μαγαζιού. Διαθέτει μεγάλα μπαρ, τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Το μεγαλύτερο μέρος του Socialista είναι φτιαγμένο από ξύλο, δίνοντας μια όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο. Τα ντεκόρ είναι εντυπωσιακά, ενώ ξεχωρίζει ο χώρος που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μαγαζιού που είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και διαθέτει και συρόμενη οροφή που ανοίγει το καλοκαίρι, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο και μια καλοκαιρινή διάθεση. Το Socialista διαθέτει και πατάρι με τεράστιους καναπέδες, ενώ κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, πλήθος τραπεζιών υπάρχουν στο εξωτερικό μέρος του μαγαζιού, το οποίο γεμίζει ασφυκτικά καθημερινά.

Όλη η εβδομάδα στο Socialista είναι γεμάτη από πάρτι, τα οποία έχουν κλέψει τις καρδιές του κόσμου. Οι Δευτέρες, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι αποκλειστικά ελληνικές. Το δημοφιλές «Δις εξαμαρτείν» έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και έχει γίνει θεσμός με αποτέλεσμα κάθε Δευτέρα να επικρατεί χαμός με τον χορό και την ελληνική μουσική να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Τις Τετάρτες, σκυτάλη παίρνει το «Social eyes» με dance-house ακούσματα, πολλές εκπλήξεις και όμορφες παρουσίες στον χώρο. Οι Πέμπτες είναι «Trash Test», με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και τραγούδια της δεκαετίας του 80 και του 90 που έκλεψαν την παράσταση.

Κάθε Παρασκευή πατάμε γκάζι με «Kamigazi» πάρτι, ενώ τα Σάββατα οι resident dj’s του Socialista αναλαμβάνουν δράση και σηκώνουν στον αέρα ένα ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί με τις mainstream και ελληνικές μουσικές επιλογές τους. Όλο τον χρόνο, οι δρόμοι οδηγούν μόνο στο Socialista, εκεί που η διασκέδαση φτάνει στα ύψη, το κέφι κορυφώνεται, η διάθεση απογειώνεται και η μουσική πανδαισία συνεχίζεται και γίνεται πιο έντονη μέχρι το πρωί. Σας συνιστούμε, λοιπόν, να διαλέξετε ημέρα και να κάνετε την κράτησή σας αρκετά νωρίς για να μπορείτε να έχετε τον χώρο και την άνεση να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

Το SOCIALISTA BAR στο Γκάζι αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το πιο γνωστό στέκι στην περιοχή του Κεραμεικού. Είναι ανοικτό όλες τις ημέρες τις εβδομάδας με πολλά θεματικά parties να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Καταφέρνει να συγκεντρώνει όλη την νεολαία που είναι συγκεντρωμένη στο Γκάζι και να τους προσφέρει διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε πολύ νεανικό κλίμα, ο κόσμος του νυχτερινού μαγαζιού διασκεδάζει πίνοντας το ποτό του παρέα με την γνωστή ελληνική και ξένη μουσική που ακούγεται μέχρι έξω από το μαγαζί.

SOCIALISTA bar

Το SOCIALISTA BAR, μια παλιά αποθήκη παπουτσιών την δεκαετία του '90, ανακαινίστηκε πλήρως σε ένα ξεχωριστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Επενδυμένο 100% από ξύλο, το SOCIALISTA BAR μοιάζει με τα bar που έχουμε δει στο κινηματογράφο την εποχή των cowboys. Με πλήρως ανακαινισμένο αυτήν την εποχή των εξωτερικών χώρων στην μπροστινή και πίσω πλευρά, το SOCIALISTA BAR είναι ένας πολύ ζεστός χώρος για να απολαύσει κάποιος το ποτό και το coctail του.socialista bar

SOCIALISTA bar Γκάζι

Με εύκολη πρόσβαση απο το μετρό του Κεραμεικού μιας και απέχει μολι 100 μέτρα το SOCIALISTA BAR δεσπόζει στην περιοχή του Γκάζι.Μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή ειδικά των νεαρών φοιτητών μιας και η δυνατότητα μετακίνησης τους είναι πολυ εύκολη,socialista bar gazi

SOCIALISTA bar Πάρτυ

Για την σεζόν 2013-2014 το SOCIALISTA BAR έχει προγραμματίσει σε καθημερινή βάση κάποια ιδιαίτερα events για όλους Συγκεκριμένα

Δευτερά: "Δις χ αμαρτείν"
Τετάρτη: "Social eyes"
Πέμπτη: "Trashtest"
Παρασκευή-Σάββατο : mainsream μουσική με τις μουσικές επιλογές των resident DJs καθώς και του TEO TZHMA.

SOCIALISTA bar κράτηση-τιμή φιάλης

Το SOCIALISTA BAR είναι ανοικτό όλες τις μέρες και λειτουργεί χωρίς είσοδο.Η τιμή του απλού ποτού είναι 8 Ευρώ και του special 10.Έαν επιθυμείτε κράτηση η τιμή φιάλης είναι 80 Ευρώ ενώ γίνονται ειδικές τιμές για φοιτητές ανά ημέρα.

SOCIALISTA bar τηλέφωνο κράτησης

SOCIALISTA BAR τηλέφωνο κράτησης: 211-7807070 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up)

SOCIALISTA Διεύθυνση Χάρτης






SOCIALISTA LIVE



Scroll to Top