Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΘΕΑ Οικονομόπουλος Ζήνα

ΘΕΑ


Οικονομόπουλος Ζήνα

  Διαθέσιμες μέρες: Παρασκευή-Σάββατο

Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή  : 130/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο : 140/6
Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ

Κανονική τιμή φιάλης : 160/4


ΘΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΝΑ


Το «ΘΕΑ», ένα από τα πιο δημοφιλή μπουζούκια της Αθήνας φέρνει αυτό το καλοκαίρι ένα δίδυμο που θα ανάψει φωτιές στην νυχτερινή διασκέδαση και προβλέπεται ότι θα γίνει το νούμερο ένα στέκι για πολλούς χιλιάδες φαν των μπουζουκιών. Οικονομόπουλος, Ζήνα, δύο από τους πιο αναγνωρίσιμούς τραγουδιστές με κορυφαίες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, θα συνεργαστούν και θα αποτελέσουν μια δυναμική πρόταση τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν μεγάλη ιστορία στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, με αναρίθμητες μουσικές επιτυχίες και πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια στις πίστες της χώρας. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Πέγκυ Ζήνα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και στο παρελθόν κάτω από την στέγη του νυχτερινού κέντρου «ΘΕΑ», αλλά είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται μαζί. Το «ΘΕΑ» θα ανοίξει πολύ σύντομα τις πύλες του για να υποδεχτεί τους δύο αστέρες της μουσικής και περιμένουμε την επίσημη ημερομηνία έναρξης του σχήματος που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς την καλοκαιρινή σεζόν και θα ανεβάσει την διάθεση στα ύψη. Όλοι περιμένουν αυτή την τεράστια συνεργασία, σε ένα κέντρο διασκέδασης, το οποίο μας έχει συνηθίσει να φιλοξενεί τρομερής απήχησης καλλιτέχνες. Τελευταίο παράδειγμα το περσινό σχήμα που αποτελούταν και πάλι από τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του ένα και μοναδικού Γιάννη Πλούταρχου και μαζί ξεσήκωναν κάθε φορά ολόκληρο το μαγαζί. Είναι σίγουρο, ότι φέτος το καλοκαίρι, Οικονομόπουλος και Ζήνα θα κάνουν πάταγο, με το «ΘΕΑ» να είναι η καλύτερη επιλογή για την διασκέδασή σας.


ΘΕΑ 2014


Το κέντρο διασκέδασης «ΘΕΑ» είναι ένας από τους μεγαλύτερους χώρους, όσον αφορά τις πίστες της Αθήνας. Οι σειρές των τραπεζιών είναι πολλές, ενώ η διάταξή τους είναι έτσι διαμορφωμένη για να μπορεί ο καθένας άνετα να βλέπει πίστα και τους αγαπημένους του τραγουδιστές να ερμηνεύουν τα κομμάτια τους. Είναι από τα πιο φημισμένα μπουζούκια, εξαιτίας του γεγονότος, ότι έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού. Ανοίγει μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ διαθέτει και συρόμενη οροφή, η οποία ανοίγει τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού. Το «ΘΕΑ», από τα πιο γνωστά μπουζούκια της παραλιακής, έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι. Ο επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι σε υψηλά επίπεδα στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Έχει εντυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο στην μνήμη του κοινού και δεν είναι τυχαίο ότι κατακλύζεται από κόσμο, ανεξαρτήτως του σχήματος που φιλοξενεί. Όσοι έχουν περάσει μια βόλτα από το «ΘΕΑ», έχουν μείνει σίγουρα ευχαριστημένοι. Η φετινή συνεργασία δύο κορυφαίων τραγουδιστών, του Νίκου Οικονομόπουλου και της Πέγκυς Ζήνα, οι οποίοι έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και το «ΘΕΑ» θα γίνει πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους.


ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΑ

Θέα-οικονομόπουλος



Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες  λαϊκούς τραγουδιστές, ο οποίος είναι από τους λίγους που έχουν λατρευτεί τόσο πολύ από το κοινό. Οι επιτυχίες που έχει βγάλει έχουν ξεχωρίσει και οι περισσότερες έχουν φτάσει στην κορυφή των charts. Ο Νίκος Οικονομόπουλος συγκαταλέγεται σε εκείνους τους καλλιτέχνες που έχουν μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τον κόσμο, ενώ σε κάθε εμφάνισή του, επικρατεί πανικός και το πλήθος αφιονισμένο ζητωκραυγάζει, τραγουδά και χορεύει σε έντονους ρυθμούς τις επιτυχίες του. Ο νεαρός τραγουδιστής γεννήθηκε το 1984 στην Πάτρα και από μικρός τραγουδούσε σε μαγαζιά της Πάτρας και της Βόρειας Ελλάδας. Η χρυσή στιγμή, η οποία εκτόξευσε την καριέρα του και τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο, ήταν η συμμετοχή του στο talent show «Dream show” που παρουσίαζε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha το 2006, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα και μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου με τίτλο «Πρώτη αγάπη» που γνώρισε την καταξίωση, έγινε ο αγαπημένος τραγουδιστής του κοινού και ιδίως του γυναικείου φύλου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 2014


Οικονομόπουλος-2014
Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει συνεργαστεί με διάσημους τραγουδιστές, όπως ο Νίκος Μακρόπουλος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Πάριος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Βασίλης Καρράς και άλλοι. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες όπως το Fix, το Fever και το «Θέα», το οποίο δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως το δεύτερο σπίτι του, καθώς οι εμφανίσεις που έχει κάνει εκεί, είναι πάρα πολλές. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κάθε καλοκαίρι στο “ΘΕΑ», πραγματοποιώντας μεγαλειώδεις εμφανίσεις και ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του. Ο Οικονομόπουλος έχει κυκλοφορήσει συνολικά εφτά ολοκληρωμένα album που έχουν γίνει χρυσά και πλατινένια και πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει super hits. Μάλιστα έχει βραβευτεί το 2008 ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής και το 2009 με το καλύτερο βιντεοκλίπ. Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στο Θέα», ύστερα από μια χειμερινή συνεργασία που έσπασε κυριολεκτικά τα ταμεία, αυτή με τον βασιλιά του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά στο Fever. Τώρα, έρχεται να ενώσει την φωνή του με αυτήν της Πέγκυς Ζήνα και να μας τρελάνει και πάλι με τις φοβερές επιτυχίες του, τα υπέροχα λαϊκά τραγούδια του και τα απίστευτά ζειμπέκικά του. Εξάλλου, η συντριπτική πλειοψηφία των φαν της ελληνικής μουσικής έχει ακούσει τα αριστουργηματικά του κομμάτια και έχει χορέψει τρελαμένα σε πίστες και πάνω σε τραπέζια με αυτά.

ΘΕΑ ΖΗΝΑ


Θέα-Ζήνα
Η Πέγκυ Ζήνα είναι από τις καλύτερες γυναικείες φωνές στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Οι επιτυχίες της είναι αναρίθμητες, οι περισσότεροι εκ των δίσκων που έχει κυκλοφορήσει έχουν γίνει πολλές φορές πλατινένιοι και δικαιωματικά βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες τραγουδίστριες. Η ιστορία που καταγράφει στην ελληνική μουσική είναι αξιολάτρευτή, ενώ έχει χιλιάδες θαυμαστές σε ολόκληρη την χώρα. Η Πέγκυ Ζήνα καταφέρνει κάθε φορά να συνεπαίρνει το πλήθος και να τους ταξιδεύει με την εξαίσια φωνή της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Πέγκυ Ζήνα έχει κερδίσει με την αξία της την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπό της. Πολλοί εκ των θαυμαστών της, την ακολουθούν παντού και την επισκέπτονται συνεχώς στις πολυάριθμες εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «ΘΕΑ» σχηματίζουν ένα εκρηκτικό δίδυμο που θα αφήσει άφωνους από το θέαμα, όλους αυτούς που θα παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο καλλιτέχνες. Η Πέγκυ Ζήνα γεννήθηκε το 1975 και ασχολήθηκε από πολύ μικρή με την μουσική και το τραγούδι. Μόλις το 1995 κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο με τίτλο το όνομά της και όλα δείχνουν ότι η Πέγκυ Ζήνα θα ακολουθήσει μεγάλη καριέρα. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Πασχάλης Τερζής, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, Στέλιο Ρόκκο. Λευτέρη Πανταζή, ενώ αξέχαστες θα μείνουν οι εμφανίσεις της με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Η προσφορά της Πέγκυς Ζήνα στο λαϊκό τραγούδι είναι πέρα για πέρα αδιαμφισβήτητη, ενώ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της χώρας.


ΖΗΝΑ 2014


Ζήνα-2014
Η Πέγκυ Ζήνα έχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στο μουσικό στερέωμα. Μετά την γνωριμία της με το κοινό και την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου, ακολουθούν συνολικά άλλα δεκατέσσερα ολοκληρωμένα albums τα οποία σάρωσαν στις πωλήσεις και αμέτρητα τραγούδια έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες λάτρεψε ο κόσμος. Η Πέγκυ Ζήνα έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, πραγματοποιώντας μοναδικές συναυλίες σε όλο τον κόσμο, στις οποίες η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια. Στην Ελλάδα, έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πίστες και μπουζούκια της χώρας και με συνεργασίες που έγραψαν ιστορία στον χώρο της νύχτας. Ορόσημο στην καριέρα της στάθηκε και η συνεργασία της με τον τροβαδούρο της αγάπης Γιάννη Πάριο, ο οποίος την θεωρούσε την καλύτερη γυναικεία λαϊκή φωνή και της έδωσε τραγούδια της που συμπεριλήφθηκαν στο δίσκος της «Βρες ένα τρόπο» το 2002. Λίγο νωρίτερα, όλοι θυμόμαστε την επιτυχία της με τον Θάνο Καλλίρη «Love is a wonderful thing”. Το συγκεκριμένο τραγούδι συμμετείχε στα προκριματικά για την επιλογή του τραγουδιού για την Eurovision. Η επιτυχία αυτή αγαπήθηκε πάρα πολύ και ήταν σήμα κατατεθέν στα μουσικά ραδιόφωνα εκείνη την εποχή. Η Πέγκυ Ζήνα έχει βραβευτεί πολλές φορές, με αξιοσημείωτες το 2005 ως η καλύτερη τραγουδίστρια στην κατηγορία του λαϊκού, κερδίζοντας το βραβείο Αρίων, με τον προσωπικό της δίσκο «|Ματώνω». Την επόμενη χρονιά, έχοντας κυκλοφορήσει και το album «Νόημα» ξαναπαίρνει βραβεία Αρίων, αυτό της καλύτερης λαϊκής τραγουδίστριας και της τραγουδίστριας της χρονιάς. Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια, χαμηλών τόνων και προσεκτική στην προσωπική της ζωή. Δεν δίνει δικαιώματα και μέσα από την εργατικότητα και την δουλειά της, έχει καταφέρει αν ανέβει πολύ ψηλά με τα τραγούδια και την φωνή της. Φέτος, η συνεργασία της με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο ΘΕΑ θα τραντάξει τα νερά της Αθηναϊκής νύχτας, αποτελώντας ένα σχήμα που θα αναμφίβολα θα εντυπωσιάσει, ενώ θα θυμηθούμε πάλι όλα τα μεγάλα hits της Πέγκυς Ζήνα, τα οποία την ανέδειξαν και την οδήγησαν σε μια μεγαλειώδη και πλούσια καριέρα.




ΘΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ 

Θέα-οικονομόπουλος-Ζήνα-κράτησηΘΕΑ με τον Οικονομόπουλο Ζήνα, τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).



Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή  : 130/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο : 140/6
Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ

Κανονική τιμή φιάλης : 160/4

ΘΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θέα-οικονομοπουλος-ζηνα-εμφανίσεις

Θέα-οικονομοπουλος-ζηνα

Πέγκυ-Ζήνα-Νίκος-Οικονομόπουλος




Scroll to Top