Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ :140/6AT


Γιώργος-Μαζωνάκης-Ακρωτήρι-club

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο Ακρωτήρι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η δεύτερη συνεχόμενη Πέμπτη που στο γνωστό Club της παραλιακής θα εμφανιστεί ένα μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής , μετα την μεγάλη παράσταση που έδωσε ο Πάνος Κιάμος την προηγούμενη Πέμπτη όπου πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο. Ο Γιώργος Μαζωνάκης που στα τέλη Ιουλίου σταμάτησε τις κοινές εμφανίσεις του με την Πάολα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia μετά απο ένα μικρό διάλλειμα και μερικές ολιγοήμερες διακοπές επανεμφανίζεται στο κοινό της Αθήνας με μια συναυλία που οι εκτιμήσεις λένε θα είναι sold out μιας και ο καλλιτέχνης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό. 
   Η δεύτερη κατα σειρά Πέμπτη που το Sfera Summer Festival του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού θα παρουσιάσει στο Club Ακρωτήρι έναν μεγάλο καλλιτέχνη. Η διοίκηση του Sfera εδώ και πολλά χρόνια έμπρακτα έχει αποδείξει ότι οτιδήποτε διοργανώνει στέφεται με μεγάλη επιτυχία. Η παρουσία του Γιώργου Μαζωνάκη στις εκδηλώσεις του σταθμού δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και προσδίσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων
  Ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά το πέρας της εκδήλωσης στο Ακρωτήρι Club θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις χειμερινές εμφανίσεις του που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστούν στο Theatro Music Hall μαζί με την Πάολα και ένα όνομα έκπληξη.
   Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για το Ακρωτήρι και το Γιώργο Μαζωνάκη η τιμή υης φιάλης είναι 140/6ατ. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 211-7807070.Η είσοδος με ποτό είναι 15 ευρώ.
Scroll to Top