Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Yolo club Γκάζι

YOLO CLUB

Γκάζι

Ανοιχτά Τετάρτη-Κυριακή.

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ 120/6ατ

Τιμή Φιάλης Σάββατο 100/6ατ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.7807070





To Yolo μέτα την επιτυχία στο Πόρτο ράφτη, μετακομίζει για την χειμερινή περίοδο στο Γκάζι. ΤοYolo  είναι  νέος χώρος στην οδό Πειραιώς 100, που   είναι πλήρως ανακαινισμένος με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και με μια ομάδα δημοσίψν σχέσεων να το πλαισιώνει αναμένεται να κάνει την διαφορά στο χώρο του clubbing στην Αθηναϊκή νύχτα.Το Yolo υπόσχεται να σας διασκεδάσει με πολλα events και parties.

Yolo Club 2014

Yolo Club είναι το νέο όνομα  που έκανε την εμφανισή του απο το καλοκαίρι του 2013 στην περιοχή της Αθήνας  με ενφατικό τρόπο με την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Το Yolo club το χειμώνα του 2013-2014 μετακόμισε για την χειμερινή σεζόν στο κέντρο της Αθήνας και θα μας εντυπωσιάσει σε έναν χώρο που τα τελευταία χρόνια με την ονομάσία GAZOO, φιλοξένησε  πολλούς έντεχνους καλλιτέχνες με μεγάλη επιτυχία. Με τεχνογνωσία απο το εξωτερικό απο το εξειδικευμένο προσψπικό  και με πανάκριβο εξοπλισμό το Yolo  δεν υστερεί σε τίποτα απο τα top club στην Ευρώπη και  μας δείχνει απο τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ότι ήρθε για να μείνει.

Yolo Club Party

Στο Yolo για την  τρέχουσα σεζόν θα συναντήσουμε την ομάδα δημοσίων σχέσων White Mask και Haze team που κάνει support για την διοργάνωση των θεματικών party ανα ημέρα.Αναλυτικότερα στο Yolo από Τετάρτη μέχρι Κυριακή έχουμε τα εξής Party:

Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή: ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ LIVE
Σάββατο:"OVERDOSE"
Κυριακή:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Ο Μιχάλς ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Yolo στις 21 Φεβρουαρίου και για 5 συνεχής Παρασκευές θα μας συντροφεύει με τα τραγούδια του και τις μπαλάντες που όλοι αγαπήσαμε . Οι ημερομηνίες λοιπόν των εμφανίσεων είναι 21/2, 28/2, 7/3, 14/3, 21/3 



Yolo club Χριστούγεννα

Για την ημέρα των Χριστουγέννων το Yolo έχει ετοιμάσει κάτι ιδιάιτερο με την συνύπαρξη  και την συνεργασία 10 Παρτυ της Αθήνας  στο χώρο του Yolo  με την ονομασία του Party "UMBRELLA"  και με την συμμετοχή των sky is the limit, MVP-Overdose,white chocolate ,II sexy,dope,kiss&whisper,Reboot,ladies&gents,apla kai aysthra,H@F  ενώ στα decks θα είναι οι HAZE TEAM και WHITE MASK.


Yolo Γκάζι Κράτηση

Στο Yolo club που βρίσκεται στην περιοχή του Γκάζι υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή 90 ευρώ στα εξι άτομα για όλες τις μέρες εκτός απο Σάββατο που η τιμή της φιάλης είναι 100/6ατ. Η είσοδος με ποτό στο Yolo είναι 10 ευρώ με ποτό.

Yolo τηλέφωνο κράτησης Πειραιώς 2013

Yolo Τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).


Yolo club Διεύθυνση Χάρτης





Yolo club Live


Scroll to Top