Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

SIDERADIKO VOTANIKOS

VOTANIKOS

SIDERADIKO 



SIDERADIKO 2014

To sideradiko μετά την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν στην παραλιακή, μετακομίζει στον votaniko. Υπόσχεται να ανεβάσει κατακόρυφα την θερμοκρασία της χειμερινής διασκεδασης διοργανώνοντας καυτά πάρτυ.

Το sideradiko votanikos έχει 100% ελληνική συνταγή επιτυχίας. Eδώ και 17 χρόνια λειτουργίας το sideradiko έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές στην αθηναική διασκέδαση. Η φετινή καλοκαιρινή παρουσία του στον Αγ. Κοσμά, έδωσε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει φέτος τον χειμώνα. Οι καυτές παρουσίες είναι σταθερό συστατικό επιτυχίας που θα προσφέρει και πάλι μοναδικό θέαμα στο sideradiko votanikos.

Σαν αυθεντικό ελληνάδικο η μουσίκη που παίζει κάνει όλο το μαγαζί να χορευεί και να τραγουδά τις πραγματικές ελληνικές επιτυχίες. Τα μεγαλύτερα ονόματα ελλήνων dj's αναιβαίνουν στα decks του μαγαζίου παίζοντας τα μεγαλύτερα ελληνικά hits των τελευταίων ετών.

Sideradiko Votanikos ΚΡΑΤΗΣΗ-ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ 

Στο  Sideradiko Votanikos έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για φιάλη με 90 Ευρώ/ 6 άτομα. Είσοδος με ποτό 10 ευρώ..(Sideradiko Votanikos KRATISI-TIMI FIALIS)

 Sideradiko Votanikos  ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΚΡΑΤΗΣΗΣ 

Ola Ελληνικά τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up (Sideradiko Votanikos tilefono kratisis
Scroll to Top