Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Gotham city Μενιδιάτης

GOTHAM CITY

Χρήστος Μενιδιάτης Χειμώνας 2014-2015 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ : ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.7807070



Φοιτητική Τιμή Φιάλης: Πέμπτη -, Παρασκευή -, Σάββατο -
Κανονική Τιμή Φιάλης: Πέμπτη και Παρασκευή ,Σάββατο-


Gotham City Μενιδιάτης  με  guest εμφάνιση απο την Έλλη Κοκκίνου για την χειμερινή περίοδο 2014-2015. Βρείτε πληροφορίες για φοιτητική τιμή φιάλης, διεύθυνση και για κράτηση στο τηλέφωνο 211-7807070. 

Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Έλλη Κοκκίνου θα τραγουδήσουν απο τα τέλη Νοεμβρίου στο Gotham city stage στην Περιοχή του Αμαρουσίου και υπόσχονται καυτές λαϊκές βραδιές.Οι 2 καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν για πρώτη φορά τις φωνές τους στην ίδια σκηνή και όλοι περιμένουν με ανυπομονυσία το αποτέλεσμα.. Η συμφωνία των Μενιδιάτη-Κοκκίνου αποτελεί αναμφίβολα μια ευχάριστη είδηση για τους λάτρεις της λαϊκής μουσικής , ειδικά στα βόρεια προάστια της Αθήνας που θεωρούσαν ότι έλειπε ένα τόσο δυνατό σχήμα σαν αυτό.

GOTHAM CITY

Το Gotham City είναι ένα απο τα πιο γνωστά και πιο επορικά μπουζούκια της Αθήνας , που βρίσκεται μέσα σε ένα παλιό εμπορικό στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύωος του Αμαρουσίου πρίν απο το δακτυλίδι της Αττικής οδού. Στο χώρο που δέσποζε το κέντρο "Lanotte" του οποίου η φήμη μεσουρανούσε κατα την διάρκεια της δεκαετιας 1990-2000,η οικογένεια Μωράκη πριν απο 2 χρόνια αποφάσισε και ανέλαβε την διοίκηση του μαγαζιού με μεγάλη επιτυχία. Με ένα καταξιωμένο και πολυ δυνατά στελεχωμένο προσωπικό οι επιχειρηματίες κατάφεραν σε πολύ σύντομο χρόνο να κάνουν το Gotham city το πιο δυνατό στέκι των Βορείων προαστίων.Ξεκινώντας την χρονιά 2012-2013 με τοους Onirama και με τους Μενιδιατη-Βρεττό-Σάλτη το 2013-2014 το νυχτερινό μαγαζί είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Φέτος το χειμώνα με το σχήμα Μενιδιάτης-Κοκκίνου ευελπιστεί σε ακόμα πιο δυνατή σεζόν για το 2014-2015

Gotham City Μενιδιάτης

Gotham City-Μενιδιάτης συνεργάστηκαν πρώτη φορά το χειμώνα 2013-2014 όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου μαζι μετον Ηλία Βρεττό μέχρι τις αρχές Μαρτίου όπου ο τελευταίος αποχώρησε για να ξεκινήσει περιοδείες μαζί με τον συνθέτη του. Στο κέντρο Gotham City παρέμεινε όμως ο Χρήστος Μενιδιάτης αυτήν την φορά έχοντας μαζί του στις εμφανίσεις του τον Κωνσταντίνο Γαλανό και την Χριστίνα σάλτη που παρέμεινε από το προηγούμενο πρόγραμμα.Το κέντρο έμεινε ανοιχτό μέχρι τα τέλη Απριλίου . Ο Μενιδιάτης στην συνέχεια συμφώνησε με τον επιχειρηματία του Frangelico και τραγούδησε για όλο το καλοκαίρι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μαζί με τον Χρήστο Χολίδη με τον οποίο σημείωσαν αξιομνημόνετη επιτυχία.Αν και πολλά ακούστηκαν για ενδεχόμενη μετακίνηση του Χρήστου Μενιδιάτη σε γνωστό μαγαζί της Ιεράς Οδού , παρόλαυτά η άριστη σχέση του καλλιτέχνη με τον επιχειρηματία του Gotham City ήταν ο κύριος λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Κηφισίας

Gotham City Μενιδιάτης τηλέφωνο κράτησης

Για κράτηση στο νυχτερινό κέντρο Gotham City που θα τραγουδήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης  καλέστε στο τηλέφωνο 211 7707570 (αστική χρέωση) ή στο 6977191746 (whats up)

Gotham City Διεύθυνση Χάρτης




Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ LIVE 2014



Scroll to Top