Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

PANTHEON ΡΟΥΒΑΣ

ΠΑΝΘΕΟΝ

ΡΟΥΒΑΣ 2014-2015

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2117807070

Πάνθεον Ρουβάς


ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – PANTHEON THEATER

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει τον χειμώνα του 2014-2015 στην νυχτερινή Αθήνα και αναμένεται να μας συγκλονίσει άλλη μια φορά με τα τραγούδια του. Θα εμφανίζεται στο Pantheon Theater, ένα νυχτερινό κέντρο –στολίδι στο κέντρο της Αθήνας. Ο Σάκης Ρουβάς έχει τραγουδήσει και άλλες φορές στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, όταν αυτό λεγόταν Αθηνών Αρένα και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής συγκαταλέγεται στους καλύτερους και πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της χώρας μας, με πολλά χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα.. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη και ο Σάκης Ρουβάς αφήνει άφωνους τους χιλιάδες θαυμαστές του με τις μουσικές παραστάσεις και τις συναυλίες που δίνει κάθε χρόνο.

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την χώρα που έκανε, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τους Ονιράμα, προετοιμάζεται ήδη για την εναρκτήρια βραδιά του ερχόμενου χειμώνα στο Pantheon Theater. Πρόκειται να παρουσιάσει μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση, σε ένα χώρο πλήρως διαμορφωμένο φια τέτοιου είδους παραστάσεις. Ο τραγουδιστής των επιτυχιών προβλέπεται ότι θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών μουσικόφιλών, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα – φωτιά, στο οποίο θα ερμηνεύσει όλα τα κομμάτια που τον έκαναν γνωστό όλα αυτά τα χρόνια, Ο Σάκης Ρουβάς φημίζεται για τα εκπληκτικά show που κάνει πάνω στην σκηνή και με τα οποία ξεσηκώνει τους πάντες.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ έχει τεράστια απήχηση στο νεανικό κοινό και ιδιαίτερη έφεση στο γυναικείο φύλο, το ποίο ξετρελαίνεται κάθε φορά που τον βλέπει. Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1972. Ασχολήθηκε από μικρός με τη μουσική, αλλά και με τον χορό και τον αθλητισμό. Εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1991 και την ίδια χρονιά κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Από εκείνη την στιγμή, ξεκινάει η ανοδική πορεία του βασιλιά της ποπ, κυρίως, μουσικής και ανοίγει ο δρόμος για τις επιτυχίες. Οι δισκογραφικές δουλειές ακολουθούν η μια την άλλη και οι περισσότερες γίνονται χρυσές και πλατινένιες. Ο Έλληνας τραγουδιστής καταγράφει μια εξαιρετική πορεία στο τραγούδι που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πλησιαστεί από κάποιον άλλον.


Ο Σάκης Ρουβάς έχει κατακτήσει πάρα πολλά μουσικά βραβεία σε πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και αυτό του καλύτερου τραγουδιστή και καλλιτέχνη και μάλιστα αρκετές φορές. Έχει δώσει μοναδικές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ανά την υφήλιο, ενώ διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Η καριέρα του Σάκη Ρουβά είναι χτισμένη, ουσιαστικά, πάνω σε ατόφιο χρυσάφι και κάθε κομμάτι που ερμηνεύει γίνεται αμέσως επιτυχία. Ακόμα, το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Σάκης Ρουβάς έχει κυκλοφορήσει συνολικά πάνω από είκοσι δίσκους, ενώ έχει εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας εκπομπές, η συμμετέχοντας σε ταινίες. 

Ο τραγουδιστή – πρότυπο της νεολαίας συναρπάζει κάθε φορά και τους πιο απαιτητικούς. Τα τραγούδια του έχουν σημειώσει απίστευτη επιτυχία και έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts, Τα μουσικά ραδιόφωνα παίζουν συνεχώς Σάκη Ρουβά. Ακόμα και τα παλιά του κομμάτια, δεν έχουν σβήσει, δεν έχουν ξεχαστεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού σε μουσικές παραστάσεις που άφησαν ιστορία. Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Νανά Μούσχουρη, Έλενα Παπαρίζου, Άννα Βίσση είναι μερικά μόνο από τα ονόματα αυτά. Έχει τραγουδήσει σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και στα μεγαλύτερα γήπεδα και πλατείες της χώρας, προσελκύοντας πλήθος κόσμου.

Ο Σάκης Ρουβάς πραγματοποίησε περιοδεία το φετινό καλοκαίρι του 2014, παρουσιάζοντας την παράσταση με τίτλο «The Ace of Hearts Tour», η οποία γνώρισε την αποθέωση. Μαζί του σε αυτό το εγχείρημα ήταν η Ελένη Φουρέιρα, οι Onirama και η Ξένια Γκάλη. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Σάκης Ρουβάς προσέχει ιδιαίτερα τα show και τις φαντασμαγορικές παραστάσεις που επιμελείται και παρουσιάζει, προσδίδοντας σε αυτές ένα μοναδικό θέαμα που αφήνει με το στόμα ανοιχτό, όσους τις παρακολουθούν.  Τον περασμένο χειμώνα πραγματοποίησε διάφορες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τις προηγούμενες χρονιές έχει ξεχωρίσει με τις μουσικοθεατρικές παραστάσεις που έχει δώσει σε Διογένης studio και Thalassa People;s stage. Φέτος τον χειμώνα, όλοι περιμένουν εναγωνίως την έναρξη των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στο Pantheon Theater, καθώς επίσης και τις εκπλήξεις που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας καλλιτέχνης. Είναι γεγονός, ότι τον χειμώνα του 2014-2015, όλοι οι δρόμοι οδηγούν Pantheon Theater και Σάκη Ρουβά.

Pantheon Theater Ρουβάς τηλέφωνο


Pantheon Theater και Σάκης  Ρουβας για την σεζόν 2014-2015. Τηλέφωνο κρατήσεων 2117807070.

Πάνθεον Ρουβάς κράτηση

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για το Πάνθεον που θα εμφανιστεί αυτό το χειμώνα ο Σάκης Ρουβάς μπορείτε να κάνετε κράτηση για κάποιες απο τις επιλεγμένες θέσεις του θεάτρου η ακόμα περισσότερο μπορείτε να κάνετε κράτηση για κάποια απο τα τραπέζια που βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία




Scroll to Top