Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ GOTHAM

GOTHAM CITY

Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ GOTHAM CITY

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070


Κανονική τιμή φιάλης : -

Φοιτητική τιμή Φιάλης Παρασκευή : -

Φοιτητική τιμη φιάλης Σάββατο : -
menidiatis kokkinou

GOTHAM CITY 2014-2015


gotham city Αθήνα  Ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Έλλη Κοκκίνου είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν μαζί  την πίστα του Gotham City, στα Βόρεια Προάστια και αναμένεται να βάλουν φωτιά στην νυχτερινή Αθήνα. Ένα λαϊκό σχήμα που σας υπόσχεται έντονους ρυθμούς, άφθονο κέφι και άπλετη διασκέδαση. Το Gotham City, ένα καινούργιο και εντυπωσιακό μαγαζί, ηλικίας περίπου δύο χρόνων, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα Βόρεια Προάστια και προχωράει σε δυναμικές συνεργασίες με στυλ λαϊκό. Έτσι θα κάνει και την ερχόμενη σεζόν, καθώς Μενιδιάτης – Κοκκίνου θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα και θα μας κρατήσουν συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Μενιδιάτης και Κοκκίνου είναι ήδη καταξιωμένοι τραγουδιστές, με πολύχρονη παρουσία στον χώρο της μουσικής και άφθονες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να δημιουργούν χαμό όπου εμφανίζονται.



Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της σύγχρονης γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, και γιός του μεγάλου λαϊκού τροβαδούρου Μιχάλη Μενιδιάτη , ο οποίος σάρωνε με τις εμφανίσεις του τις προηγούμενες δεκαετίες. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει καταφέρει με το πάθος και την αγάπη του για το τραγούδι να βρεθεί στο προσκήνιο και να ξεχωρίσει με τις επιτυχίες του, οι οποίες αγαπήθηκαν παράφορα από το κοινό και ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των μουσικών ραδιοφώνων.  Ο Χρήστος Μενιδιάτης καταφέρνει κάθε φορά να ξεσηκώνει το κοινό με τις ερμηνείες του και να βάζει φωτιά στην πίστα των νυχτερινών κέντρων, όπου εμφανίζεται.  Η αξία του είναι δεδομένη, ενώ πολλά από τα μουσικά κομμάτια του έχουν γίνει λαϊκά άσματα και έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή.

gotham city menidiatis
Ο Χρήστος Μενιδιάτης γεννήθηκε το 1974 και ξεκίνησε από πολύ μικρός την ενασχόλησή  του με το τραγούδι, δίπλα στο πατέρα του. Το 2005 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική του δουλειά και από τότε πρωταγωνιστεί στην μουσική ζωή του τόπου και στις νυχτερινές πίστες με το κοινό να διασκεδάζει με την ψυχή του, ακούγοντας τις επιτυχίες του. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς, ενώ οι δίσκοι και τα singles που έχει κυκλοφορήσει, έχουν καταγράψει σημαντικές πωλήσεις και σπέρνουν τον πανικό τους θαυμαστές του. O Χρήστος Μενιδιάτης προέρχεται από μια δυναμική καλοκαιρινή συνεργασία με τον Χρήστο Χολίδη στο Frangelico, ένα μαγαζί, το οποίο και αποτέλεσε σταθμό για την εξέλιξη και την απογείωση της καριέρας του. Στο Gotham City θα εμφανιστεί για δεύτερο συνεχόμενο χειμώνα, επιδιώκοντας αν τραβήξει για άλλη μια φορά τα βλέμματα των μουσικόφιλων.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του κόσμου. Η μουσική της διαδρομή είναι πλούσια και γεμάτη με επιτυχίες. Έχει καταφέρει να αγγίξει το κοινό με την ερμηνεία της, ξεσηκώνοντας το σε κάθε της εμφάνιση. Τα τραγούδια της έχουν γνωρίσει την αποθέωση και έχουν γίνει μεγάλα hits. Η Έλλη Κοκκίνου έχει πραγματοποιήσει σπουδές γύρω από την μουσική για την αρτιότερη παρουσία της στο μουσικό χώρο και για πιο σοβαρή επαγγελματική σταδιοδρομία. Η όμορφη τραγουδίστρια έχει γίνει γνωστή και στο εξωτερικό και έχει λάβει διακρίσεις από χώρες, όπως η Τουρκία, ενώ κάποια τραγούδια της έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. Έχει πραγματοποιήσει  πάρα πολλές συναυλίες και περιοδείες στο εξωτερικό, εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου. Το σύγχρονο λαϊκό, αλλά και το ποπ ρεπερτόριο με το οποίο ειδικεύεται η Έλλη Κοκκίνου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος ξεσαλώνει και χορεύει ασταμάτητα στο άκουσμά τους.

gotham city kokkinou  Η Έλλη Κοκκίνου είναι γεννημένη το 1970 και η αγάπη της για την μουσική εκδηλώθηκε πολύ νωρίς. Ξεκίνησε δισκογραφικά την καριέρα της το 1999.. Ακολούθησε η συνεργασία με τον Φοίβο, η οποία την απογείωσε και την καθιέρωσε στην ελληνική μουσική σκηνή. Οι περισσότεροι από τους δίσκους της έχουν χρυσό η πλατίνα και κομμάτια της έχουν γίνει απίστευτα σουξέ. Στην αρχή συνεργάστηκε με τεράστιες μορφές του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Βαρδής, η Άννα Βίσση, η Γλυκερία, αλλά και αργότερα με τους Βασίλη Καρρά, Δέσποινα Βανδή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Νίκο Οικονομόπουλο, Νίκο Κουρκούλη και άλλους. Τις δύο τελευταίες χρονιές, η Έλλη Κοκκίνου δεν εμφανίστηκε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, παρά μόνο σε περιοδείες στο εξωτερικό. Τον φετινό χειμώνα 2014-2015, όμως, θα την απολαύσουμε και θα θυμηθούμε ξανά τις αξέχαστες επιτυχίες της στο Gotham City και στο πλευρό του   Χρήστου Μενιδιάτη .


Gotham city Μενιδιάτης Κοκκίνου τηλέφωνο κρατήσεων


Gotham City στην Λεωφόρο Κηφισίας που θα τραγουδήσουν οι Μενιδιάτης-Κοκκίνου.  Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7807070

Gotham city Μενιδιάτης Κοκκίνου Κράτηση

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για το νέο σχήμα της Αθήνας με τους Μενιδιάτη-Κοκκίνου μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή φιάλης. Αν είσαστε άτομο νεαρής ηλικίας μπορείτε να κάνετε κράτηση και με φοιτητική προσφορά. Είσοδος με ποτό 15 Ευρώ

Κανονική τιμή φιάλης : -

Φοιτητική τιμή Φιάλης Παρασκευή : -

Φοιτητική τιμη φιάλης Σάββατο : -




Scroll to Top