Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΚΙΑΜΟΣ STAN

CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ STAN 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070

Κανονική τιμή φιάλης :

Φοιτητική τιμή φιάλης :

Είσοδος με ποτό :

kiamos stan


Κιάμος stan Club 22

Πάνος Κιάμος και STAN θα βρεθούν στο πλατό της ίδια πίστας τον χειμώνα 2014-2015 και σίγουρα θα αποτελέσουν τον απόλυτο προορισμό για τις χειμερινές μας νύχτες, καθώς θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει τους χιλιάδες των θαυμαστών τους. Ο Πάνος Κιάμος έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και μεγάλη πέραση στο μουσικόφιλο κοινό και κυρίως στην νεολαία. Είναι γεγονός, ότι όπου και αν εμφανίζεται επικρατεί χαμός και η διασκέδαση φτάνει στα ύψη. Από κοντά και ο Stan, κατά κόσμον Στράτος Αντιπαριώτης, ό οποίος έχει κάνει πάταγο τα τελευταία έτη στην ελληνική μουσική σκηνή και αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό είδος μουσικής, το οποίο εδώ και λίγα χρόνια έχει τεράστια απήχηση και έχει συνδυαστεί άψογα με το λαϊκό και ποπ ρεπερτόριο. Κιάμος, Παπαρίζου και Stan αναμένεται να κλέψουν την παράσταση τον ερχόμενο χειμώνα από το Club 22.

Ο Πάνος Κιάμος είναι ένας από τους λατρεμένους, κυριολεκτικά, καλλιτέχνες του κοινού. Εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό του, αλλά και με τα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει και έχει μ ια απίστευτή επικοινωνία με τον κόσμο στις εμφανίσεις του. Έχει τραγουδήσει πολλά σουξέ, τα οποία έχουν ανέβει στην κορυφή των charts και αποτελούν τα αγαπημένα τραγούδια του κόσμου, ενώ πολλοί από τους δίσκους του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι. Οι εμφανίσεις του προκαλούν πανικό και ξεσηκώνουν το κοινό που παραληρεί κάθε φορά, στο άκουσμα των επιτυχιών του. Έχει καταγράψει σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και δίκαια κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην λίστα των καλύτερων τραγουδιστών της σύγχρονης γενιάς.

Ο Πάνος Κιάμος έχει πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μουσική σκηνή. Γεννήθηκε στην Αθήνα και πολύ σύντομα του κόλλησε το μικρόβιο της μουσικής. Έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους, ενώ η πρώτη του δισκογραφική δουλεία ήταν το 1998 και από τότε ξεκινά ο δρόμος προς την κορυφή. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Πάνος Κιάμος είναι το πρώτο όνομα στο Club 22 και η συνεργασία του με το μαγαζί κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη. Γι αυτό τον λόγο, ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί και τον ερχόμενο χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο. Ο διάσημος τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, αλλά και ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής, ενώ έχει τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τον κόσμο και συρρέει άφθονός για να τον απολαύσει.

Club 22 Stan


Ο Stan, ο δεύτερος καλλιτέχνης του σχήματος που θα βρίσκεται στο Club 22 τον ερχόμενο χειμώνα έχει καταπλήξει τους πάντες και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό με τις ερμηνείες του.  Ασχολείται με την rap/rnb/dance/hip hop μουσική, ενώ έχει γράψει και έχει συνθέσει ο ίδιος πολλά τραγούδια. Έχει κάνει πολλές περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Από το 2011, περίπου έχει κατακτήσει το εγχώριο κοινό με τους θαυμαστές του να το λατρεύουν και να τον ακολουθούν παντού. Έχει στην κατοχή του πολλά βραβεία, αλλά και αξιοσημείωτες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες. Συνολικά, έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση. Την χειμερινή σεζόν 2013-2014, ο Stan εμφανίστηκε στο Teatro Music Hall, δίπλα στους Πάολα, Παντελίδη και Τάμτα σε ένα εκρηκτικό σχήμα, ενώ από το φθινόπωρο, ενώ την σεζόν 2014-2015, θα τον δούμε στο Club 22 μαζί με τον Κιάμο και μια ακόμη καλιτέχνιδα που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.





Κιάμος Stan Club 22 κράτηση

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση στο σχήμα Κιάμος-Stan @ Club 22 μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά στην τιμή της φιάλης.Η Είσοδος με ποτό είναι 10 Ευρώ την Πέμπτη και 15 ευρώ παρασκευή και Σάββατο.

Κιάμος Stan Club 22 τηλέφωνο κρατήσεων 

Κιάμος Stan Club 22 τηλεφωνο κρατήσεων 211-7807070 (Αστική χρέωση) και 6977191746 (whats up)

Κανονική τιμή φιάλης :

Φοιτητική τιμή φιάλης :

Είσοδος με ποτό :

Scroll to Top