Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

CLUB 22


Διαθέσιμες Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
Φοιτητική Τιμή Φιάλης: Πέμπτη 120/6 - Παρασκευή 130/6
Κανονική Τιμή Φιάλης: 150/4 άτομα


club 22

CLUB 22 Κιάμος για την χειμερινή περίοδο 2014-2015. Βρείτε πληροφορίες για φοιτητική τιμή φιάλης, διεύθυνση και για κράτηση στο τηλέφωνο 211-7807070.

Ο STAN μαζί με τον Πάνο Κιάμο στο ανανεωμένο Club 22 μαζί με την Ελένη Χατζίδου και το Stan. Η πρεμιέρα  είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και για όλο το χειμώνα.

Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος θεωρείται για πολλούς ο πιο σταθερός και πετυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων χρόνων. Κάνοντας μια αξιόλογη προσπάθεια στον χόρο της νυχτερινής διασέδασης την τελευταία 10ετία, έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να δοξαστεί από το κοινό του όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης. Είναι από τους μοναδικούς ερμηνευτές που "σολαρουν" στην σκηνή χωρίς την ανάγκη ύπαρξης και δεύτερου ονόματος. Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Κιάμος τα τελευταία χρόνια, συνοδεύεται επί σκηνής από την Βασιλική Νταντά, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους Vegas. Ο Πάνος Κιάμος, για τον χειμώνα του 2014 μας παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια σε συνδυασμό με παλιές του επιτυχίες.

Το νυχτερινό κέντρο που δεσπόζει εδώ και πολλά χρόνια στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, το CLUB 22 αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα live stage της Αθήνας. Στο παρελθόν, ως La Mamounia και μετέπειτα ως Prime το κέντρο της οδού Βουλιαγμένης, αποτέλεσε ένα από τα hot spot της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Πάνος Κιάμος μετά την άκρως πετυχημένη σεζόν του τον περασμένο χειμώνα στο CLUB 22 μαζί με τους Going Through, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Βασιλική Νταντά, ανανεώνει το ραντεβού του με τους χιλιάδες θαυμαστές του ξανά στον ίδιο χώρο της οδού Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22. Σε έναν πανέμορφο χώρο στην καρδιά της Αθήνας που αποτελεί ένα από τα πιο ζεστά μπουζούκια.

CLUB 22 2014-2015 Μπουζούκια

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζοντας τις πετυχημένες εμφανίσεις του στα μπουζούκια στην Αθήνα και το 2014 θα τον συναντήσουμε στο κέντρο CLUB 22 όπου τον ενάμιση τελευταίο χρόνο πραγματοποιεί φαντασμαγορικές εμφανίσεις. Για ακόμη μια χρονιά ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι αποφασισμένος να βάλει "Φωτιά" στις πίστες σε όλες του τις εμφανίσεις , τόσο στα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης , αλλά και στις περιοδείες του στην Ευρώπη και στην Αμερική . Το 2014 ο Πάνος Κιάμος φήμες λένε ότι θα παρουσιάσει ένα cd που η απήχηση του θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το τραγούδι "Φωτιά με Φωτιά".

Το CLUB 22, που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο φημισμένα club της Αθήνας, όπως το "La Mamounia" και το "PRIME" και χρησιμοποιήθηκε και ως συναυλιακός χώρος για μεγάλες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιήθηκε ως σκηνή για εμφανίσεις όπως με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Από το χειμώνα του 2013 ο επιχειρηματίας μετά την συμφωνία με τον Πάνο Κιάμο κατάφερε να κάνει το νυχτερινό κέντρο ένα από τα πιο hot μπουζούκια της Αθήνας.

Club 22 STAN

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Club 22 θα εμφανίζεται ο Stan . Ο νεαρός τραγουδιστής δηλώνει έτοιμος για να σταθεί αντάξια στο πλευρό του γνωστού καλλιτέχνη και να παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια.


Club 22 Κιάμος επιτυχίες

Όπως πέρισυ  όπου το κέφι έφτασε στα ύψη με την μεγάλη επιτυχία "Φωτιά με Φωτιά" αναμένεται και το χειμώνα του 2013-2014 να είναι κατάμεστο από κοινό του Πάνου Κιάμου που θέλει να ακούσει τις νέες μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή.Το καλοκαίρι ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μεγάλες συναυλίες στην Αυστραλία και στην Αμερική, καθώς και σε επιλεγμένα μπουζούκια της Ελλάδας με τεράστια επιτυχία. Ο Πάνος Κιάμος για το χειμώνα ετοιμάζει καινούργιο δίσκο που οι πληροφορίες λένε θα έχει πιο μεγάλη επιτυχία και από το τελευταίο. Ο συνδυασμός λοιπόν Κιάμος Club 22 αποτελεί εγγύηση για την διασκέδαση στα μπουζούκια στη Αθήνα

Club 22 Κιάμος Χατζίδου

Μαζι του στο CLUB 22 ο Πάνος Κιάμος θα έχει την Ελένη χατζίδου Η νεαρή τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη ,με λαϊκό ρεπερτόριο αποδείχθηκε το "κρυφό "χαρτί του επιχειρηματία, τραγουδώντας με μεγάλη άνεση το λαϊκό πρόγραμμα και ξεσηκώνοντας όλους τους παρευρισκόμενους.Μεγάλη επιτυχία της Ελένης Χατζίδου που έπαιξε σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς με μεγάλη συχνότητα "Χειρότερα" ήταν η πρώτη μεγάλη δουλειά της.

Κράτηση στο Club 22

Στο club στην οδό Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22 υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά. Είσοδος με ποτό 10 Ευρώ Πέμπτη και 15 Ευρώ για Παρασκευή και Σάββατο.

Τηλέφωνο Κράτησης Club 22

Πάνος Κιάμο, Vegas, Βασιλική Νταντά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).

Φοιτητική τιμή φιάλης Πέμπτη: 120/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή: 130/6
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο: -
Είσοδος με ποτό Πέμπτη: 10 Ευρώ
Είσοδος με ποτό Παρασκευή/Σάββατο: 15 Ευρώ
Κανονική τιμή φιάλης: 150/4


CLUB 22 Διεύθυνση Χάρτης


Club 22 Live


Scroll to Top