Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ 

Πάνος-Κιάμος-Βιογραφικό


Ο Πάνος Κιάμος είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές των τελευταίων ετών και σαρώνει με τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα. Διαθέτει μια εξαιρετική λαϊκή φωνή και εμφάνιση και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Καταφέρνει να δημιουργεί ένα κεφάτο κλίμα και να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα τραγούδια του, τα οποία έχουν γίνει ανεπανάληπτες μουσικές επιτυχίες και ακούγονται συνεχώς σε όλα τα στέκια της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις live εμφανίσεις του, έχει το προνόμιο να δένεται εύκολα με το κοινό και να χαρίζει απλόχερα άφθονη διασκέδαση. Ο Πάνος Κιάμος έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους στην πολυετή καριέρα του, οι οποίοι έχουν ανέβει στην κορυφή των πωλήσεων και έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι. Έχει συνεργαστεί, επίσης, με μεγάλους καλλιτέχνες, ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ως το πρώτο όνομα στις νυχτερινές πίστες, βγάζοντας το μεγαλύτερο πρόγραμμα ο ίδιος. Αδιαμφισβήτητα, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, τόσο στα μπουζούκια, όσο και στις καρδιές μας. Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται τον χειμώνα 2014-2015 στο Club 22 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και θα έχει δίπλα του την Ελένη Χατζίδου και τον Stan.

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε 4 Οκτωβρίου του 1975 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Ήταν πολύ καλός μαθητής και το γεγονός αυτό επιβραβεύτηκε με την είσοδό του στην Ιατρική Σχολή, την οποία όμως δεν παρακολούθησε, καθώς το μικρόβιο της μουσικής είχε μπει για τα καλά μέσα του και ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Επιλέγει να προχωρήσει σε μουσικές σπουδές και δειλά δειλά αρχίζει να τραγουδά σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, δίπλα σε ονόματα, όπως αυτά του Τόλη Βοσκόπουλου, του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και της Ελένη Δήμου. Ο Πάνος Κιάμος ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και η σφοδρή του αγάπη για την μουσική ήταν δεδομένη. Ο καλός του χαρακτήρας, η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του σε συνδυασμό με την υπέροχη φωνή του, το παρουσιαστικό του και την σφοδρή του επιθυμία να εξελιχθεί πάνω στο τραγούδι, τον έκαναν να αποκτήσει πολλές συμπάθειες στον καλλιτεχνικό χώρο και να ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας βήματά του.

Το 1998 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη”, ο οποίος τον έκανε αμέσως πασίγνωστο στο ευρύ κοινό και έτσι άρχισε να αποκτά φανατικούς θαυμαστές. Ο Πάνος Κιάμος, πλέον, ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, από όπου ξεκίνησε ουσιαστικά την επαγγελματική μουσική του σταδιοδρομία. Από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του λαϊκού τραγουδιστή, κλέβουν την παράσταση τα τραγούδια “Τρελός για σένα” και “Όλα για σένα μιλάνε”, τα οποία αμέσως γίνονται τα απόλυτα σουξέ και τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες. Ο δρόμος για την κορυφή είχε ανοίξει διάπλατα για τον Πάνο Κιάμο από την πρώτη κιόλας στιγμή. Την επόμενη χρονιά, έρχεται η σειρά του δεύτερου album με τίτλο “Δεν είσαι μόνη”, με το ομώνυμο τραγούδι να σαρώνει στο πέρασμά του και λατρεύεται από τον κόσμο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το 2000, ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί τον τρίτο του δίσκο με τίτλο “Του έρωτα φεγγάρια” και το τραγούδι “Γύρνα πίσω” καταγράφει εντυπωσιακή πορεία και κατακτά τις καρδιές του κοινού.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα και αναστατώνει την νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Είναι γεγονός, πλέον, ότι έχει γίνει ένα από τα σπουδαία ονόματα της πόλης. Το 2002 κυκλοφορεί άλλο ένα album με τίτλο “Της νύχτας όνειρο” που κάνει πάταγο και οι Θεσσαλονικείς υποκλίνονται στο πρόσωπό του. Τα κομμάτια ¨Αρκετά” και “Αληθινά” ξεχωρίζουν αμέσως, με τους στίχους να σιγοτραγουδιούνται σε κάθε περίπτωση από τα χείλη του κόσμου. Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει απτόητος την κυκλοφορία δίσκων και το 2003 ακολουθεί άλλος ένας με τίτλο “Το γέλιο σου κλαίει” και το τραγούδι “Αγάπη μου μεγάλη” βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Το όνομα του Πάνου Κιάμου συζητιέται σε όλη την Θεσσαλονίκη και όλοι οι μουσικόφιλοι σπεύδουν να τον δουν στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο FIX, όπου κάθε βράδυ επικρατεί χαμός. Οι υποδειγματικές του εμφανίσεις στο Fix, τον ώθησαν να κυκλοφορήσει το 2004 ένα διπλό CD με τίτλο”Πάνος Κιάμος Live”, με όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε στις ζωντανές του εμφανίσεις στο μαγαζί. Το cd αγκαλιάζεται από τον κόσμο και σαρώνει στις πωλήσεις και ο ίδιος ζει στιγμές δόξας.

Την άνοιξη του 2005 έρχεται στην Αθήνα και εμφανίζεται στα “Αστέρια”. Αρχικά, ο προγραμματισμός ήταν για λίγες εμφανίσεις, όμως η απίστευτη επιτυχία που είχε, το ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί και ο χαμός που επικρατούσε, είχαν ως αποτέλεσμα να κρατήσουν οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου μέχρι τις αρχές του 2006, σπάζοντας όλα τα κοντέρ. Όλη η Αθήνα επισκέπτεται τα “Αστέρια” και διασκεδάζει με τις επιτυχίες του τραγουδιστή, ο οποίος δημιουργεί εκρηκτική ατμόσφαιρα Σε αυτό το διάστημα, κυκλοφορεί και ο δίσκος “Είσαι παντού” που γίνεται άμεσα χρυσός. Το ομώνυμο τραγούδι, το 'Βρες λίγο χρόνο”, το “Σαν ταινία παλιά” και το “Η γυναίκα της ζωής μου” σημειώνουν τεράστια επιτυχία και γίνονται μοναδικά hit. Ακολουθούν οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στην Πύλη Αξιού τους πρώτους μήνες του 2006, για να επιστρέψει την άνοιξη του ίδιου έτους στην Αθήνα και  στα “Αστέρια” και να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά το Αθηναϊκό κοινό. Το καλοκαίρι κυκλοφορεί άλλη μια δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μόνιμα ερωτευμένος” και τα τραγούδια “Έχω πονέσει για αυτήν”, “Άσε με μια νύχτα μόνο”, “Ανεμοθύελλα” ενθουσιάζουν το κοινό και παίζονται παντού. Ξεχωρίζουν επίσης τα “Πάρτο αλλιώς” και “Σου το αφιερώνω”

Από το φθινόπωρο του 2006 και για ολόκληρη την χειμερινή σεζόν, ο Πάνος Κιάμος ξεκινάει εμφανίσεις στο “Άνοδος” και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το νυχτερινό κέντρο ζει μεγάλες στιγμές και ο Κιάμος αποθεώνεται σε κάθε του εμφάνιση. Αρχές καλοκαιριού 2007, ο νεαρός τραγουδιστής θα τραγουδήσει και πάλι στην Θεσσαλονίκη και στο “Politeia”. Την ίδια, περίπου περίοδο, κυκλοφορεί το single “Μετακομίζω” που γίνεται αμέσως χρυσό. Ακολουθεί το ολοκληρωμένο album του Πάνου Κιάμου με τίτλο “Γύρνα σε μένα”, το οποίο σαρώνει στις πωλήσεις, γίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα χρυσό και είναι γεμάτο από επιτυχίες. Το ομώνυμο τραγούδι, καθώς και τα “Θα βγαίνω, θα πίνω”, “Στην φωτιά το χέρι μου”, “Βάλε τέλος λοιπόν” ξεχωρίζουν γρήγορα και ξετρελαίνουν τον κόσμο. Η χειμερινή σεζόν 2007-2008 τον βρίσκει για άλλη μια χρονιά στο “Άνοδος”, όπου πρωταγωνιστεί και πάλι. Ανεβαίνει και πάλι Θεσσαλονίκη και στην “Πύλη Αξιού” για λίγες εμφανίσεις και ακολουθούν περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη, στις οποίες εισπράττει την απίστευτη αγάπη του κοινού. Μέσα του 2008 κυκλοφορεί άλλο ένα live διπλό cd με τίτλο “Οι δικές μας νύχτες” με πλήθος τραγουδιών που ερμήνευσε ζωντανά στα νυχτερινά κέντρα “Άνοδος” και “Πύλη Αξιού”. Κυκλοφορεί, επίσης και το single “Ίσως” με δύο τραγούδια. Προς το τέλος του καλοκαιριού, επιστρέφει για τρίτη φορά στα “Αστέρια”, όπου επικρατεί το αδιαχώρητο. Ο Πάνος Κιάμος έχει αγγίξει, πλέον, την κορυφή και ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για νέες επιτυχίες.

Τέλη του 2008, κυκλοφορεί ένα ακόμα album με τίτλο “Για αγάπη ετοιμάσου” και σπέρνει τον πανικό, ενώ γίνεται πλατινένιος. Πολλά τραγούδια γίνονται επιτυχίες και ακούγονται σε όλα τα μουσικά στέκια. Ξεχωρίζουν τα “Χαρτορίχτρα”, “Ένα μαγαζί απόψ唨, “Απόψε φόρα τα καλά σου”, “Ως τον ουρανό”, καθώς και τα “Προσεχώς”  και “Με έχεις αρρωστήσει”. Αρχές του 2009, ο Πάνος Κιάμος θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις στην “Πύλη Αξιού” και την άνοιξη θα τραγουδήσει  και πάλι στα “Αστέρια” σε μια πολύ δυνατή σεζόν με τις εμφανίσεις να διαρκούν μέχρι τον Γενάρη του 2010, οπότε και θα ξανα ανέβει στην ¨Πύλη Αξιού”. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, ο Πάνος Κιάμος αλλάζει μαγαζί και ξεκινάει εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο, οι οποίες θα διαρκέσουν για έντεκα σχεδόν μήνες με όλες τις νύχτες να είναι κυριολεκτικά sold out. Ο Πάνος Κιάμος σπάει όλα τα ρεκόρ και παράλληλα κυκλοφορεί τον νέο του δίσκο με τίτλο “ Θα ζήσω για μένα” και το τραγούδι “Σφύριξα και έληξες” βραβεύεται στα μουσικά βραβεία MAD με τον καλύτερο στίχο-ατάκα. Ο δίσκος αυτός γίνεται 4 φορές πλατινένιος και ξεχωρίζουν ακόμα τα τραγούδια “ Θα ζήσω για μένα”, “Είμαστε ένα”, “Εννοείται”, Δικός σου για πάντα”, “Αυτός σου πάει”.

Αρχές του 2011, κυκλοφορεί ένα album με τα καλύτερα τραγούδια του και τίτλο “Πάνος Κιάμος Best Of” και λίγους μήνες αργότερα κυκλοφορεί την δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ολοκαίνουργιος” που σαρώνει τα πάντα και γίνεται πολλές φορές πλατινένιος. Από τον δίσκο αυτό ξεχωρίζουν και γίνονται αξεπέραστα σουξέ τα τραγούδια “Από Δευτέρα”, “Δεν γυρνάω σελίδα”, “Ολοκαίνουργιος”, “Δεν μεθάω”, “Τρελός για σένα”, “Άντε μην τρελαθώ” και “Δεν γυρνάω σελίδα”. Από τον Απρίλιο του 2011 και έπειτα από ένα διάλειμμα δύο μηνών, ο Πάνος Κιάμος θα επιστρέψει στο Ποσειδώνιο και το μαγαζί θα γίνει για του επόμενους δέκα μήνες και μέχρι τον Γενάρη του 2012  το απόλυτο νυχτερινό στέκι. Στη συνέχεια, ο Πάνος Κιάμος ξεκινάει περιοδείες σε όλο τον κόσμο (Αμερική, Αυστραλία, Καναδάς, Γερμανία) με την αγάπη των ομογενών να είναι πρωτοφανής και συγκλονιστική. Τον Μάρτιο του 2012 και για όλο το καλοκαίρι, πραγματοποιεί και πάλι εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο, ενώ το ίδιο διάστημα κυκλοφορεί άλλο ένα πετυχημένο album με τίτλο “Κρύσταλλα”, με το ομώνυμο τραγούδι και τα “Φωτιά με φωτιά”, “Νίκησες πάλι”, “Το αίμα μου πίσω”, “Επειδή μπορώ”, “Γροθιά στο μαχαίρι”, “Με πείραξε” να γίνονται τεράστιες επιτυχίες και να είναι στις πρώτες επιλογές των μουσικών ραδιοφώνων.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Πάνος Κιάμος ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο Fix, στο οποίο ανδρώθηκε στα πρώτα του βήματα και πραγματοποιεί εμφανίσεις για δύο περίπου μήνες. Επιστρέφοντας Αθήνα, θα ξεκινήσει αμέσως εμφανίσεις στο πλήρως ανακαινισμένο και κατάλληλα διαμορφωμένο Club 22. Ο Πάνος Κιάμος τράβηξε και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του και το το μαγαζί κατακλυζόταν από κόσμο. Το καλοκαίρι γυρίζει όλη την Ελλάδα και τραγουδάει μπροστά στο κοινό του, ενώ επισκέπτεται και την Αυστραλία. Αρχές Φθινοπώρου τραγουδάει για άλλη μια χρονιά στο Fix Θεσσαλονίκης και την ίδια στιγμή κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο “Δεν θέλω επαφή”, το οποίο σπάει και αυτό τα ταμεία. Διακρίνεται από τον δίσκο το ομώνυμο τραγούδι, όπως και τα “Δεν είσαι η κατάλληλη”, “Δεν μου περνάς”, “Σκοτώνεις”, “Τέλος” και ακούγονται παντού. Τον χειμώνα 2013-2014, ο Πάνος Κιάμος θα είναι και πάλι στο Club 22, όπου πραγματοποιεί, όπως άλλωστε το συνηθίζει, άκρως ξεσηκωτικές εμφανίσεις, ενώ κυκλοφορεί στις αρχές της φετινής χρονιάς και ένα καινούργιο single σε συνεργασία με τους Going Trough και είναι το τραγούδι “Μάτια Μπλε”. Αρχές καλοκαιριού τελείωσαν οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στο Club 22, και στη συνέχεια ο τραγουδιστής αφού έκανε κάποια live σε μαγαζιά, στα τέλη Αυγούστου ανηφόρισε στην Θεσσαλονίκη και στο “Politeia”, όπου και θα τραγουδήσει το επόμενο διάστημα με την Αγγελική Ηλιάδη και τους Vegas.

Τον χειμώνα 2014-2015, ο Πάνος Κιάμος θα βρίσκεται και πάλι στο Club 22, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Χατζίδου και τον Stan. Αναμένεται, λοιπόν, να ζήσουμε ένα συναρπαστικό χειμώνα και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης να μας κάνει να περάσουμε υπέροχες βραδιές και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας.


Scroll to Top