Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Σιδεράδικο

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ CLUB ΑΘΗΝΑΣ
Το Σιδεράδικο κατεβαίνει στο Γκάζι και ειδικά στο χώρο του πρώην Ακάνθους winter, σε πασίγνωστο μέρος που για πολλά χρόνια λειτουργούσε το Villa Mercedes.
Για πάνω από 20 χρόνια, το Σιδεράδικο club δέσπόζε στο Παγκράτι και χάρίζε άφθονη διασκέδαση στους θαμώνες του. Από τα πιο ιστορικά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, προσέλκυε κόσμο από όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης και το θερμόμετρο ανέβαιnει στα ύψη. Όλα αυτά τα χρόνια, το Σιδεράδικο club αποτελεί εγγύηση για την νυχτερινή σας διασκέδαση και έχει φιλοξενήσει δυναμικά πάρτυ, guest dj’s, αλλά και live εμφανίσεις τραγουδιστών. Η ελληνική μουσική βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και ο κόσμος που το επισκέπτεται, περνάει πάντα καλά και χορεύει ασταμάτητα μέχρι τις πρωινές ώρες. Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «αφτεράδικο» της νυχτερινής ζωής, καθώς πολλοί είναι αυτοί που μαζεύονται τα ξημερώματα και γεμίζουν το μαγαζί και έτσι η διασκέδαση τραβάει μέχρι να βγει ο ήλιος.
Σιδεράδικο-Παγκράτι
    Το Σιδεράδικο club στο Παγκράτι αποτελούσε σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια και ήταν ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν περάσει, έστω και μια νύχτα, από το συγκεκριμένο μαγαζί. Αξίζει να αναφερθεί, ότι τον περασμένη σεζόν, το Σιδεράδικο απέκτησε και το μικρό του αδερφάκι στο Γκάζι, δίπλα από το κέντρο διασκέδασης «Βοτανικός», στην Ιερά Οδό και μας πρόσφερε μαγικές στιγμές. Φέτος το καλοκαίρι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Σιδεράδικο φόρεσε τα καλοκαιρινά του και μεταφέρθηκαι στην παραλιακή και στο Ελληνικό, έχοντας στο ενεργητικό του τα καλύτερα πάρτι  και τους πιο γνωστούς dj της Αθήνας. Έτσι, λοιπόν, οι καλοκαιρινές μας νύχτες απέκτησαν άλλο νόημα ,και το Σιδεράδικο summer από τις 4 Απριλίου αποτέλεσε έναν από τους πρώτους προορισμούς για τις καλοκαιρινές μας νύχτες.Το χειμώνα τώρα και με την κάθοδο του Sideradiko στο Γκάζι η περιοχή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και επίσης αποκτά ένα δυνατό Ελληνάδικο Club.

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ SUMMER 2014

Sideradiko-summer


Το Σιδεράδικο Summer βρίσκεται στο Ελληνικό, στο ύψος του παλιού αεροδρομίου, στα καρτ του Άγιου Κοσμά και συγκεκριμένα λίγο μετά την στροφή, η οποία οδηγεί στο Ακρωτήρι. Είναι η δεύτερη χρονιά που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο χώρο το Σιδεράδικο και όλοι θυμόμαστε την περσινή επιτυχία που είχε το εν λόγω νυχτερινό κέντρο. Η συνταγή, λοιπόν, παραμένει ίδια και το Σιδεράδικο Summer έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ να μας δώσει φανταστικές βραδιές με το κέφι να χτυπάει κόκκινο. Ο χώρος του Σιδεράδικο Summer είναι πολύ προσεγμένος, ενώ το περιβάλλον είναι ζεστό και φιλικό προς τον κόσμο. Η διαρρύθμιση του μαγαζιού είναι πολύ όμορφή, ο χώρος είναι μεγάλος και άνετος και μας προσφέρει κάθε διευκόλυνση που όλοι θέλουμε σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Η εξυπηρέτηση του κοινού είναι από τις βασικές προτεραιότητες του προσωπικού και των υπευθύνων του Σιδεράδικο summer, το οποίο φαντάζει μια δυνατή επιλογή για το καλοκαίρι του 2014 και σίγουρα θα κερδίσει την προτίμηση του κόσμου. Δεν μένει παρά να κατηφορίσετε προς παραλιακή μεριά, να πάτε στο Σιδεράδικο summer και να αφεθείτε στις ορέξεις των resident και guest dj’s του μαγαζιού και σε ένα άκρως διασκεδαστικό και φουλ ελληνικό μουσικό πρόγραμμα. Το Σιδεράδικο Summer είναι ανοιχτό από Τετάρτη ως Κυριακή, ενώ διαθέτει αξιόλογα πάρτυ, μερικά από τα οποία έκαναν θραύση τα προηγούμενα χρόνια. Αποκορύφωμα όλων το «THIS IS SPASTA”, κάθε Σάββατο με το Σιδεράδικο να παίρνει πραγματικά φωτιά και να επικρατεί ο απόλυτος πανικός, αλλά και το γνωστό σε όλους «Come and get it”, κάθε Παρασκευή.. Επίσης κάθε Τετάρτη φιλοξενείται το “Jukebox – Με το «Ν» και με το «Σ»”, το οποίο πέρα από το πρόγραμμα των διάσημων dj του, φιλοδοξεί να έχει αρκετές live εμφανίσεις καλλιτεχνών. Στην εναρκτήρια βραδιά του «Jukebox – Με το «Ν» και με το «Σ»”, την Τετάρτη 20 Απριλίου, φιλοξενήθηκε το εκρηκτικό δίδυμο Σάκης Αρσενίου και Κυριάκος Κυανός που τα τελευταία χρόνια μας απογειώνει με τις εμφανίσεις του στην καλύτερη πίστα της Αθήνας, το «Caramela» . Το Σιδεράδικο, λοιπόν, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας, έχει διαφανεί η επιτυχία που θα έχει, καθώς κατακλύζεται από κόσμο και δίνει κάθε φορά τα διαπιστευτήρια του στους λάτρεις της ελληνικής και mainstream μουσικής. Το εγχείρημα των συντελεστών του Σιδεράδικο club να μεταφέρουν το όνομα και την αποδεδειγμένη δυναμική του στην παραλιακή τα τελευταία δύο χρόνια, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και έτσι οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο, μπόρεσαν αν διασκεδάσουν σε ένα μαγευτικό χώρο δίπλα στην θάλασσα. 

SIDERADIKO  PARTIES


Κάθε Τετάρτη στο Σιδεράδικο Summer φιλοξένησε ένα μοναδικό πάρτι, το “Jukebox” που ένωσαν τις δυνάμεις τους με το γνωστό «Με το «Ν» και με το «Σ», το οποίο καθιερώθηκε στο Σιδεράδικο του Παγκρατίου, αποτελώντας ένα μουσικό αφιέρωμα στον Νότη  Σφακιανάκη. Οι νύχτες ήταν άκρως διασκεδαστικές με άφθονο ελληνικό ρεπερτόριο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο επίσημο opening του εν λόγω πάρτι, την Τετάρτη 20 Απριλίου, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας για άλλη μια φορά οι Σάκης Αρσενίου και Κυριάκος Κυανός.

Κάθε Πέμπτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Σιδεράδικο Summer. Το απόλυτο ελληνικό πάρτι «THINK GREEK”, το οποίο ανδρώθηκε στο Φροντιστήριο club, ενώ τον περασμένο χειμώνα έδωσε ρεσιτάλ στο «Όλα Ελληνικά» στην Νέα Σμύρνη, βρέθηκε το καλοκαίρι στο Σιδεράδικο και ξεσήκωσε όλον τον κόσμο. Ο μετρ της ελληνικής μουσικής Dj Jimmy Karavelas με το επιτελείο του έκανε να χορεύουν όλοι ασταμάτητα όλη την νύχτα και να ξεφαντώνουν στους ρυθμούς της ελληνικής μουσικής.

Κάθε Παρασκευή, στο Σιδεράδικο Summer υπήρξε, το ιστορικό mainstream party «Come and get it», το οποίο μας χάρισε απίστευτες στιγμές διασκέδασης την περασμένη σεζόν στο La Bel, το Soho και παλαιότερα στο Loft. Το «Come and get it” συνεργάστηκε αυτό το καλοκαίρι με το “Le Cabaret”, και τα φαντασμαγορικά του show που μας πρόσφερε τον χειμώνα από το La Bel. To “Come and get it – Le Cabaret”  προκάλεσε εκρήξεις στον χώρο της νύχτας και όσοι επισκέφτηκαν το Σιδεράδικο summer ημέρα Παρασκευή, απόλαυσαν ένα δυνατό show που  αποτέλεσε το Hot spot του φετινού καλοκαιριού.

Κάθε Σάββατο στο Sideradikoτο υπήρχε το απόλυτο πάρτι. Το «This is Spasta”, το πάρτι που έχει ξετρελάνει τους φαν της μουσικής και διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή του, θα κάνει τις Σαββατιάτικες νύχτες σας μαγικές. Η ξέφρενη διασκέδαση είναι προ των πυλών και θα έχετε την ευκαιρία να τα «σπάσετε όλα» στο Σιδεράδικο Summer. Το «This is Spasta”, είναι ένα πάρτι που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στην νυχτερινή Αθήνα και οι συντελεστές του είναι αυτοί που καθιέρωσαν ουσιαστικά τις ελληνικές θεματικές βραδιές στην πόλη. Είναι το πάρτι που έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης, ενώ έχει ταξιδέψει με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα. Είναι το πάρτι, το οποίο μας κράτησε πέρυσι συντροφιά από το Σιδεράδικο του Παγκρατίου, αλλά και από το Σιδεράδικο στον Βοτανικό. Είναι το πάρτυ που μεγάλωσε και ανδρώθηκε στο Voodoo στο Γκάζι ολόκληρη την περσινή χρονιά και έκανε το Voodoo το καλύτερο στέκι της Αθήνας. Ότι και να πεις είναι λίγο για το «This is Spasta”. Η διάθεση και το πάθος ανεβαίνουν στα ύψη, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, η ελληνική μουσική και το ξέφρενο γλέντι είναι οι βασικές προτεραιότητες των υπευθύνων του. Ήδη, από τα πρώτα Σάββατα λειτουργίας του Σιδεράδικο Summer, το “This is Spasta” έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον κόσμο να συνωστίζεται στο μαγαζί και να απολαμβάνει ελληνική μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κάθε Κυριακή, το Σιδεράδικο Summer παρουσίασε το «One Love” πάρτι, με τις καλύτερες επιλογές της mainstream και rnb μουσικής. Το «One Love” φιλοξενούνταν και πέρσι στον χώρο του Σιδεράδικο summer και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Το ίδιο έγινε και τον περασμένο χειμώνα από το Γκάζι και το Παγκράτι. Το «One Love» ανταγωνίζεται στα ίσα τα καλύτερα mainstream parties της Αθήνας και ο κόσμος το έχει ήδη αγκαλιάσει για τις μουσικές επιλογές των dj του και την διασκέδαση που προσφέρει. Η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει και το “One Love”  πρωταγωνίστησε στην Αθηναϊκή νύχτα μας χάρισε φανταστικές βραδιές από το Σιδεράδικο Summer κάθε Κυριακή.

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ ΓΚΑΖΙ ΤΙΜΕΣ


Το Σιδεράδικο στο Γκάζι  λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο και οι τιμές του είναι αρκετά προσιτές για το κοινό. Η φιάλη διατίθεται στα 90 ευρώ, ενώ υπάρχουν και ειδικές φοιτητικές προσφορές, ιδίως τις καθημερινές. Σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του site μας και να κάνετε την κράτηση σας έγκαιρα, ώστε να έχετε τον χώρο σας και να απολαύσετε άνετα το ποτό σας, καθώς στο Σιδεράδικο στο Γκάζι αναμένεται να επικρατεί πανικός.
Σιδεράδικο-τηλέφωνο

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ ΓΚΑΖΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το Sideradiko στο Γκάζι είναι 211-7807070 (αστική χρέωση) και 6977191746(whats up)

Sideradiko Γκάζι Φωτογραφίες

Sideradiko-Γκάζι-Φωτογραφίες

Σιδεράδικο-Πάρτυ



Scroll to Top