Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΚΙΑΜΟΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

Η ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΣΤΟ CLUB 22

panos-kiamos-eleni-xatzidou-se-synergasia-sto-club-22

ΚΙΑΜΟΣ – ΧΑΤΖΙΔΟΥ / CLUB 22

Κιάμος – Χατζίδου – Stan τον χειμώνα 2014-2015! Club 22 και Πάνος Κιάμος ανανεώνουν για ακόμη μια χρονιά την συνεργασία τους, δείγμα των έξοχων εμφανίσεων και της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε ο τραγουδιστής στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο τα τελευταία χρόνια. Ο Πάνος Κιάμος πρωταγωνιστεί στις νυχτερινές πίστες και συνεχίζει να μας ψυχαγωγεί και να μας διασκεδάζει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι και τον ερχόμενο χειμώνα 2014-2015, ο Πάνος Κιάμος θα τραγουδάει στο Club 22, έχοντας αυτή την φορά δίπλα του, την ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, και τον φέρελπις καλλιτέχνη Stan. Ανυπομονούμε, λοιπόν, για την έναρξη των εμφανίσεων του Πάνου Κιάμου και του υπόλοιπου σχήματος και είμαστε σίγουροι ότι με το πρόγραμμά του θα ανεβάσει και πάλι ψηλά τον πήχη.
Το Club 22 είναι ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην πόλη. Εδώ και πολλά χρόνια κοσμεί την νυχτερινή Αθήνα. Παλαιότερα ο χώρος αυτός χρησιμοποιούνταν για να στεγάσει μεγάλα clubs του παρελθόντος, αργότερα λειτούργησε ως συναυλιακός χώρος και από το 2012 ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα υψηλής αισθητικής νυχτερινό κέντρο, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και προσελκύει πλήθος κόσμου. Βέβαια, σε αυτό έχει συμβάλλει και ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος εμφανίζεται στον μαγαζί από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές σεζόν. Το σχήμα που θα φιλοξενηθεί την σεζόν 2014-2015 θα είναι Κιάμος-Χατζίδου – Stan.
     Ο Πάνος Κιάμος είναι από τους πιο δυναμικούς και εμπορικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης γενιάς του ελληνικού τραγουδιού και καταγράφει μια εξαιρετική πορεία στο μουσικό στερέωμα. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι πρωτοφανής. Η καριέρα του είναι μεγαλειώδης με τραγούδια που έχουν κάνει θραύση και έχουν λατρευτεί από τους θαυμαστές του. Οι περισσότερες δισκογραφικές του δουλειές έχουν πάρει πλατινένιο χρώμα και πλήθος κομματιών του ακούγονται συνεχώς στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις όλης της χώρας, ενώ δεν είναι λίγα και αυτά που έχουν διακριθεί και έχουν ανέβει στις πρώτες θέσεις των charts, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό. 
     Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό και σε κάθε του εμφάνιση να δημιουργείται χαμός και η ξέφρενη διασκέδαση να κρατάει σε όλη την διάρκεια του προγράμματός του. Καταφέρνει, με το πάθος που τον διακρίνει για το τραγούδι, να γεμίζει με κόσμο τα νυχτερινά κέντρα, στα οποία έχει τραγουδήσει, μερικά από τα οποία είναι τα Αστέρια, η Άνοδος και το Ποσειδώνιο. Έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους, οι οποίοι στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, έχοντας τεράστια απήχηση. Στα πρώτα βήματα της μουσικής του πορείας, αλλά και αργότερα, ο Πάνος Κιάμος έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ως πρώτο όνομα στις πίστες. Οι δύο τελευταίες σεζόν τον βρίσκουν στο Club 22, όπου θα συνεχίσει και τον χειμώνα 2014-2015, με συνοδοιπόρους την Ελένη Χατζίδου και τον Stan.

Χατζίδου-Club-22

  CLUB 22 ΧΑΤΖΙΔΟΥ  

 Η Ελένη Χατζίδου είναι από τις νέες τραγουδίστριες του μουσικού χώρου, η οποία έχει κάνει πάταγο και έγινε ευρέως γνωστή με το τραγούδι «Χειρότερα», το οποίο της έγραψε ο Παντελής Παντελίδης. Αναδείχθηκε μέσα από το “Fame Story”, όπου εντυπωσίασε τόσο με την φωνή της, όσο και με την σέξι εμφάνισής της, η οποία, αν μη τι άλλο, έχει προκαλέσει εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας. Στο ενεργητικό της, έχει σημαντικές συνεργασίες, όπως με την Πάολα, τον Αντύπα, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Βέρτη και τον Βασίλη Καρρά, ενώ έχει τραγουδήσει σε αρκετά νυχτερινά κέντρα. Έχει κυκλοφορήσει και άλλα τραγούδια, τα οποία και αυτά σημείωσαν επιτυχία. Το μέλλον δείχνει να της ανήκει και δεν αποκλείεται σύντομα να βγάλει και τον πρώτο ολοκληρωμένο της δίσκο. Την προηγούμενη χειμερινή σεζόν, η Ελένη Χατζίδου εμφανιζόταν στο Ποσειδώνιο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ το καλοκαίρι την απολαύσαμε στο Frangelico μαζί με τους Χολίδη και Μενιδιάτη. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Έλενας Χατζίδου θα συνεχιστούν και τον χειμώνα του 2014-2015 από το Club 22, δίπλα στον Πάνο Κιάμο.

ΚΙΑΜΟΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 

Για να κάνετε κράτηση για το νχτερινό κέντρο που εμφανίζεται το σχήμα Κιάμος-Χατζίδου μπορείτε να κάνετε κράτηση με φοιτητική τιμή φιάλης αλλα και με κανονική τιμή στο μπουκάλι . Το τηλέφωνο κρατήσεων στο κεντρο που θα τραγουδάνε οι Κιάμος-Χατζίδου είναι 211-7807070 (αστική χρέωση) και 6977191746 (whats up)

ΚΙΑΜΟΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κιάμος-Χατζίδου-εμφανίσεις

Κιάμος-Χατζίδου-Stan





Scroll to Top