Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

SOCIALEYES ΣΤΟ SOCIALISTA

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SOCIALEYES ΣΤΟ SOCIALISTA
ΕΝΑΡΞΗ 17 ΣΕΠΕΜΒΡΙΟΥ
  
To SocialEyes, το πιο πετυχημένο πάρτυ της Αθήνας κάθε Τετάρτη εδώ και 2 χρόνια,  το γνωρίσαμε στο Socialista Club στο Γκάζι .Για τρίτη σενεχή χρονιά η συμπαγή ομάδα του SocialEyes ανανεώνει το ραντεβού του με όλους τους φαν του πάρτυ στον ίδιο χώρο στην περιοχή του Κεραμεικού , στον ανακαινισμένο χώρο του Socialista που στεγάζεται στην οδό Τριπτολέμου 33. Το SocialEyes το συναντήσαμε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2012 με την έναρξη του πάρτυ στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 να είναι φαντασμαγορική. Ακολούθησαν 2 πολύ πετυχημένα χρόνια με το πάρτυ να κατακτά τα πρωτία στην διασκέδαση στην Αθήνα κάθε Τετάρτη και να γίνεται ο νούμερο ένα προορισμός για όσους αποφάσιζαν να βγούν στα μέσα της εβδομάδας.
   Με την παρουσία πολλών Guest καλλιτεχνών αλλά και με ειδικές εκπλήξεις όπως το συγκρότημα των Dead Prezz των οποίων το perfomance ήταν εντυπωσιακό η ομάδα του SocialEyes εμπλουτίζει το ύφος του πάρτυ.Τα ειδικά εφέ , πυροτεχνήματα κατα την διάρκεια του πάρτυ δίνουν άλλη αίσθηση στους παρευρισκόμενους. Σε εξτρα εμφανίσεις στο SocialEyes στο Σοσιαλίστα συναντήσαμε την Αμαρυλλίς,την Βασιλική Νταντά και τους 1550.
  Την μουσική επιμέλεια του πάρτυ στο Σοσιαλίστα έχουν αναλάβει απο την πρώτη μέρα 2 απο τους πιο καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς στα Club στη Αθήνα, ο Μάνος Τσαγκάς (Dj Mancha) και ο Νίκος Μαραγκουδάκης ( Dj Nick Maragoudakis).Με  mainstream ύφος και εναλλαγή των ξένων κομματιών με Ελληνικά τραγούδια το πετυχημένο δίδυμο αποτελεί ένα απο τα βασικά συστατικά της πορείας του πάρτυ μαζί με το εξειδικευμένο πλέον προσωπικό που φροντίζει για την άρτια παροχή υπηρεσιών κατα την διάρκεια του Πάρτυ.
  Απο την περσινή χρονιά στο SocialEyes πάρτυ ενσωματώθηκε ισομερός η πιο δυνατή ομάδα απο Κύπριους φοιτητές η Feel The Difference που με την δυναμική τους απογείωσαν ακόμα περισσότερο την απόδοση του πάρτυ .
   Η επανέναρξη του SocialEyes στο Σοσιαλίστα είναι καθορισμένη για την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου με το Pre-Opening στις 10 Σεπτεμβρίου να μας δείχνει τι θα επακολουθήσει και φέτος το χειμώνα.
 

SOCIALISTA LIVE DEAD PREZZ

Scroll to Top