Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Gotham City

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ 2014-2015

Ελένη Χατζίδου 2014-2015


Η Έλενη Χατζίδου είναι μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες της νέας φουρνιάς καλλιτεχνών, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο μουσικό κοινό με το μεγάλο σουξέ «Χειρότερη», τραγούδι το οποίο της είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης. Η σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίζεται εδώ και χρόνια στα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και έχει εντυπωσιάσει τους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων, όπου τραγουδάει, με την εμφάνιση και την φωνή της. Έχει δουλέψει σκληρά στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου και σίγουρα το μέλλον για την Έλενα Χατζίδου προδιαγράφεται λαμπρό και είναι σίγουρό ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μουσική σκηνή. Η Έλενα Χατζίδου έχει συμμετάσχει στο μουσικό talent show “Fame story”, στο οποίο μπόρεσε να αναδείξει το ταλέντο της και να δώσει στον κόσμο δείγματα της υπέροχης φωνής της. Παρόλο που τραγουδούσε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, μετά την συμμετοχή της στο μουσικό show, οι προτάσεις ήρθαν η μια μετά την άλλη και η Έλενα Χατζίδου δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Ανάμεσα στις συνεργασίες που έχει κάνει η Έλενα Χατζίδου, συγκαταλέγονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Νίκος Βέρτης, η Πάολα, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Αντύπας, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Παντελής Παντελίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σταμάτης Γονίδης και αρκετοί άλλοι,

ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ


Η Έλενα Χατζίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Οι γονείς της και συγκεκριμένα ο πατέρας της είχε μεγάλη σχέση με την μουσική, καθώς ήταν ρεμπέτης και έτσι και η ίδια από μικρή είχε ενδιαφέρον για το τραγούδι και την μουσική. Η Έλενα Χατζίδου προσπάθησε από μικρή να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, ενώ άρχισε να βλέπει πιο ζεστά την ενασχόλησή της με το τραγούδι και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της. Αποφάσισε να φύγει από την Αλεξανδρούπολη για να σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη, όπου παράλληλα με τις σπουδές της, έβγαζε τα ως προς το ζην, κάνοντας διάφορες περιστασιακές δουλείες, όπως σε μπαρ και μαγαζιά με ρούχα. Όμως, θεωρούσε ότι αυτό που την αντιπροσωπεύει ήταν το τραγούδι, γι αυτό και αφιέρωσε τον χρόνο της στις ανάλογες σπουδές, πέρα από την σχολή στην οποία είχε περάσει στις πανελλήνιες. ‘Άρχισε να εμφανίζεται σε μικρά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας, ώσπου ήρθε η πρόταση να τραγουδήσει στο Ρόδον, στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, το 2002. Αυτό ήταν και το πρώτο μεγάλο βήμα για την περαιτέρω καριέρα της και της έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο να ασχοληθεί με το τραγούδι και να εκμεταλλευτεί τις όποιες καταστάσεις της παρουσιαστούν.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ


Στη συνέχεια, η Έλενα Χατζίδου δήλωσε συμμετοχή στο talent show “Pop Stars”, όπου δεν κατάφερε να διακριθεί, αλλά δεν το βάζει κάτω. Οι εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη συνεχίζονται, ώσπου το 2006 αποφασίζει να κατηφορίσει στην Αθήνα και να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό talent show “Fame Story”, στο οποίο κατάφερε να εντυπωσιάσει και να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Από εκείνη την περίοδο, άρχισαν οι live εμφανίσεις της σε μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στα οποία κατάφερνε πάντα να ξεχωρίζει και να δίνει δείγματα του ταλέντου της. Η Έλενα Χατζίδου συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της πίστας που την βοήθησαν να εξελιχθεί στην ελληνική μουσική σκηνή. Το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της έρχεται με την συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έψαχνε μια τραγουδίστρια για να τον συνοδεύσει στις περιοδείες ανά την Ελλάδα. Ο Παντελής Παντελίδης επέλεξε την Έλενα Χατζίδου και μαζί αρχίζουν εμφανίσεις σε όλη την χώρα. Το δίδυμο αυτό χαρακτηρίστηκε άκρως πετυχημένο και οι δύο τους δέθηκαν μεταξύ τους. Η Έλενα Χατζίδου οφείλει πολλά στον γνωστό τραγουδιστή και το 2012, βλέποντας την απρόσμενη επιτυχία και την κατακόρυφη άνοδο της καριέρας του Παντελίδη, του ζητά να γράψει ένα τραγούδι για την ίδια. Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχει γράψει και τα δικά του τραγούδια που εξελίχθηκαν σε κορυφαίες επιτυχίες, δέχεται την πρόταση της Έλενας. Η Έλενα Χατζίδου ερμηνεύει το τραγούδι «Χειρότερα» που γίνεται αμέσως το απόλυτο σουξέ εκείνης της εποχής, ενώ ακούγεται συνεχώς ακόμα και σήμερα στα ραδιόφωνα και στα νυχτερινά κέντρα και ο κόσμος ξεσηκώνεται στο άκουσμά του. Το τραγούδι «Χειρότερα» έμελλε να είναι το καθοριστικό βήμα για την μουσική σταδιοδρομία της Έλενας Χατζίδου και σήμα κατατεθέν των περιοδειών της. Η ‘Έλενα Χατζίδου αρχίζει να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την επικράτεια, αλλά και στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία. Το κοινό, πλέον, την αγαπά και συνωστίζεται στα κέντρα για να την ακούσει. Το φθινόπωρο του 2012 αποφασίζει να βγει εκτός συνόρων και αρχίζει περιοδείες στην Αφρική, στο πλευρό του Θάνου Πετρέλη. Το 2013 κυκλοφορεί και επίσημα το single «Χειρότερα», ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιεί εμφανίσεις, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ποσειδώνιο και το νυχτερινό κέντρο είναι γεμάτο από κόσμο. Μέσα στο 2013,η Έλενα Χατζίδου κυκλοφορεί άλλα δύο singles, τα τραγούδια «Κεφάλι αγύριστο» και «Άποψή μου», τα οποία γνωρίζουν και αυτά την αγάπη του κόσμου. Η Έλενα Χατζίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Ποσειδώνιο και τον περασμένο χειμώνα και πριν από λίγους μήνες κυκλοφορεί άλλο ένα τραγούδι με τίτλο «Εμμονή». Τον Απρίλιο του 2014 ξεκινά εμφανίσεις στο Frangelico, μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη, σε ένα σχήμα που σίγουρα θα μας απογειώσει το φετινό καλοκαίρι. Η Έλενα Χατζίδου φαίνεται ότι έχει πολλά να μας προσφέρει στο μέλλον. Η διάθεση και το πάθος της για το τραγούδι έχουν εκτινάξει την καριέρα της και πολύ σύντομα θα έρθουν και άλλες μεγάλες επιτυχίες για την όμορφη τραγουδίστρια.

Scroll to Top