Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙKO

 CARAMELA LIVE

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Σάκης ΑρσενίουΟ Σάκης Αρσενίου είναι ένας από τους ανερχόμενους αστέρες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με σπουδαία τραγούδια στο ενεργητικό του, τα οποία έχουν κάνει θραύση στους λάτρεις της ελληνικής μουσικής. Ο Σάκης Αρσενίου αποτελεί, εδώ και αρκετά χρόνια, αναπόσπαστο κομμάτι του τιμ του Caramela, μιας από τις καλύτερες πίστες της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Πάνος Καλίδης, η Χρύσπα, η Κατερίνα Στανίση και βέβαια ο αδερφικός του φίλος Κυριάκος Κυανός, με τον οποίον αποτελούν ένα εκρηκτικό δίδυμο στο Caramela και μόλις πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν ένα ντουέτο με τίτλο «Φίλε», το οποίο τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας. Ο Σάκης Αρσενίου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Caramela το 2007 και από τότε μέχρι σήμερα, μας χαρίζει με την φωνή του απίστευτες στιγμές διασκέδασης και ξεσηκώνει πάντα το πλήθος που τον απολαμβάνει. Ουσιαστικά, το Caramela συνέβαλε σε μέγιστο βαθμό για την προσωπική του ανέλιξη και την ανοδική του πορεία και έτσι ο Σάκης Αρσενίου συνεχίζει απτόητος να μας τρελαίνει με τις επιτυχίες
του, τον δυναμισμό, την ενέργεια και το πάθος που βγαίνει στις live εμφανίσεις του.

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ


Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 18 Μαρτίου του 1984 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Στην αρχή ήταν διστακτικός να ασχοληθεί με το τραγούδι, παρότι διέθετε υπέροχη φωνή. Τελικά, πήρε την απόφαση να συμμετέχει σε μια οντισιόν και όλοι έμειναν έκπληκτοι με την παρουσία, την φωνή και την εμφάνισή του. Το ταλέντο του Σάκη Αρσενίου είχε ήδη φανεί και έτσι ακολούθησαν τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ το 2007 αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στην Αθήνα και ξεκινάει εμφανίσεις στο Caramela, μαζί με τον Πάνο Καλίδη και την Θέλξη, όπου και γίνεται ευρύτερα γνωστός. Οι εμφανίσεις και η λαϊκή φωνή του εντυπωσιάζουν τους θαμώνες του Caramela και αρχίζει να αποκτά το δικό του φανατικό κοινό. Η επόμενη χρονιά θα τον βρει και πάλι δίπλα στον Πάνο Καλίδη, ενώ η γυναίκα της παρέας θα είναι αυτή την φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου. Η επιτυχία για τον νεαρό τραγουδιστή συνεχίζεται και ο ίδιος ανδρώνεται μουσικά.

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ


Το 2009, ο Σάκης Αρσενίου συνεργάζεται με την Κατερίνα Στανίση και τον Κυριάκο Κυανό, σε ένα σχήμα που καθήλωσε το κοινό, ενώ  την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Άνοιξα φτερά», η οποία είχε μεγάλη ανταπόκριση στο μουσικόφιλο κοινό. Η δουλειά του άρχισε ήδη να φαίνεται και οι επιτυχίες διαδεχόταν η μία την άλλη. Έτσι, το 2010, κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο του με τίτλο «Αμαρτία», μέσα στον οποίο συμπεριλαμβανόταν ένα hit που λατρεύτηκε πολύ και έγινε μεγάλο σουξέ και το οποίο ήταν το «Σαν την αγάπη μας δεν έχει», που κυκλοφόρησε και ξεχωριστά, ως single. Πλέον, η μουσική του πορεία πιάνει κορυφή και οι θαυμαστές του αυξάνονται. Ακολουθούν οι εμφανίσεις στο Caramela, με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Κυριάκο Κυανό, ένα σχήμα που έμελλε να κλέψει την παράσταση και τα επόμενα χρόνια με την προσθήκη της Χρύσπας στο τιμ. Η καριέρα του Σάκη Αρσενίου απογειώνεται και από το 2011 κυκλοφορεί singles με τραγούδια που ακούγονται μέχρι και σήμερα στα μουσικά ραδιόφωνα της χώρας και ανέβηκαν στην κορυφή των charts, ενώ οι πωλήσεις τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Αυτά είναι τα «Όλα για όλα», «Ερωτοχτυπημένος», «Πάνω κάτω», «Τι λες», «Συγκεντρώσου». Το 2013 έρχεται η στιγμή που κυκλοφορεί μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Με κάποιον άλλον», στην οποία περιέχονται όλες οι προηγούμενες μεγάλες επιτυχίες του Σάκη Αρσενίου, αλλά και καινούργια τραγούδια. Το φθινόπωρο του 2013 βγάζει ένα καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Δώσε πόνο», ενώ συμμετέχει και στο δημοφιλές show «Dancing with the stars”, επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες. Τον χειμώνα που μας πέρασε οι μεγαλειώδεις εμφανίσεις του στο Caramela συνεχίζονται, έχοντας μαζί του την γνωστή παρέα από τα προηγούμενα χρόνια, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Κυριάκο Κυανό. Μέσα στο 2014, κυκλοφορεί τα singles “Προσευχή», καθώς και το ντουέτο με τον Κυριάκο Κυανό «Φίλε» που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.
Scroll to Top