Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22

Ο ΚΙΑΜΟΣ ΣΤΟ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο ιστορικό μαγαζί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, το Club 22. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του διάσημου καλλιτέχνη τα δυο τελευταία χρόνια, Club 22 και Πάνος Κιάμος ανανεώνουν την συνεργασία τους για μια ακόμη σεζόν και συγκεκριμένα για τον χειμώνα 2014-2015. Η απήχηση του Πάνου Κιάμου στο κοινό είναι τεράστια και αυτό έχει φανεί σε ολόκληρη την μουσική διαδρομή του, αφού όπου εμφανίζεται επικρατεί πανδαιμόνιο και ο κόσμος γεμίζει από άκρη σε άκρη κάθε μαγαζί. Οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου θα πρέπει σίγουρα να νοιώθουν ευχαριστημένοι που θα έχουν στις τάξεις τους για άλλη μια χρονιά τον Πάνο Κιάμο, καθώς οι προηγούμενες σεζόν στο νυχτερινό κέντρο, μόνο πετυχημένες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Το Club 22 είναι ένα από τα πιο παλιά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και λειτουργούσε ως club. Όλοι θυμούνται εξάλλου τα μαγαζιά La Mamounia και Prime, τα οποία φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο και ο κόσμος έκανε ουρά, περιμένοντας να μπει μέσα και να διασκεδάσει. Από το φθινόπωρο του 2012, μεταμορφώθηκε πλήρως και μετατράπηκε σε μια από τις καλύτερες πίστες της Αθήνας. Τα μπουζούκια πήραν την θέση του club και το Live stage ήταν γεγονός. Από την πρώτη στιγμή μετατροπής του σε νυχτερινή πίστα, πρωταγωνιστής των μουσικών σχημάτων που φιλοξενούνται ήταν ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος ουσιαστικά έφερε τα πάνω κάτω στην νυχτερινή διασκέδαση και στο κέντρο επικρατούσε το αδιαχώρητο. Την πρώτη χρονιά, είχε δίπλα του τους Going Trough και την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την δεύτερη χρονιά, στο πλευρό του ήταν οι Vegas,η Βασιλική Νταντά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τον χειμώνα 2014-2015, ο Πάνος Κιάμος θα βρίσκεται στο Club 22 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αυτή την φορά με τον Stan.



Ο Πάνος Κιάμος είναι από τους πιο αναγνωρισμένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής και από τα κορυφαία ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Η επικοινωνία του με τον κόσμο και το διασκεδαστικό πρόγραμμα που κάνει, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο που τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση. Η καριέρα του Πάνου Κιάμου είναι πλούσια σε επιτυχίες και πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει top και έχουν κατακτήσει την κορυφή. Με λίγα λόγια, το όνομα του Πάνου Κιάμου έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των θαυμαστών του, οι οποίοι, άλλωστε, έχουν μάθει απ' έξω τους στίχους των κομματιών του και τους σιγοτραγουδούν σε κάθε ευκαιρία. Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα τραγούδια του Πάνου Κιάμου παίζονται στην δια πασών σε όλα τα μεγάλα clubs της χώρας.

Κιάμος-Club-22-2014-2015
Το πάθος και η αγάπη του Πάνου Κιάμου για την μουσική και το τραγούδι είναι κάτι παραπάνω από φανερή. Αγαπάει αυτό που κάνει και δίνει όλο του το είναι στις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα, έτσι ώστε να διασκεδάσει ο κόσμος. Χαρακτηριστικό είναι, ότι κάθε φορά που βγαίνει ο Πάνος Κιάμος στην πίστα, ένα ολόκληρο μαγαζί σηκώνεται στον αέρα, τα λουλούδια πέφτουν βροχή και ο πανζουρλισμός είναι πραγματικότητα. Από εκείνη την στιγμή, το γλέντι ξεκινάει, το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, και ο χορός κρατάει μέχρι το πρωί. Ο Πάνος Κιάμος έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις σε όλη την χώρα. Έκτος από τα μπουζούκια της Αθήνας, όπου έχει δώσει πραγματικό ρεσιτάλ, ο Πάνος Κιάμος έχει τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία και στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, όπου μεσουρανούσε στην αρχή της καριέρας του. Είχε την ευκαιρία να ανδρωθεί δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ στην συνέχεια έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής και το πρώτο όνομα των διάφορων σχημάτων στα μπουζούκια.

kiamos-club-22-epityxies
Είναι γεγονός, ότι τα albums που έχει κυκλοφορήσει ο Πάνος Κιάμος έχουν πάρει το χρώμα του χρυσού και της πλατίνας αρκετές φορές. Είναι ένας από τους εμπορικότερους καλλιτέχνες και οι δίσκοι του, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους δεκαπέντε,  πουλάνε χιλιάδες αντίτυπα, από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους. Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε διασκογραφικά το 1998 και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του και τα τραγούδια που κατακτούν αμέσως την πρωτιά. Τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά ήταν αυτή  με τίτλο “Δεν θέλω επαφή”, άλλη μια ακόμα που έσπασε κυριολεκτικά τα ταμεία. Όσον αφορά τις εμφανίσεις του στα μπουζούκια, πολλές φορές αυτές παίρνουν αρκετές μέρες παράταση εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης του κόσμου. Σίγουρα, θα παραμείνουν στην μνήμη των φίλων του, οι αξέχαστες βραδιές στο Ποσειδώνιο, όπου τραγουδούσε ανελλιπώς για τρία χρόνια, στο Άνοδος και στα Αστέρια Γλυφάδας. Τελευταία, ο Πάνος Κιάμος έχει εγκατασταθεί στο Club 22 και εκεί θα συνεχίσει και την σεζόν 2014-2015, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ θα μοιραστεί την σκηνή με τον Stan, έναν από τους ανερχόμενους τραγουδιστές.

ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Για να κάνετε κράτηση για το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος το χειμώνα 2014-2015 δεν έχετε παρα να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας που είναι το
211-7807070 (Αστική χρέωση)

Κιάμος  Φωτογραφίες

kiamos-live-club-22

kiamos-club-22-fotografies

kiamos-club-22-emfaniseis

Scroll to Top