Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ACRO ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Γιώργος Σαμπάνης 

ACRO CLUB 2014-2015

Κανονική τιμή φιάλης : -

Φοιτητική τιμή φιάλης : -

Είσοδος με ποτό : -

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ :211-7807070

Acro Sampanis


acro sampanis

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού με επιτυχίες, αλλά και δημιουργίες που έχουν ξεχωρίσει, θα βρίσκεται για άλλο ένα χειμώνα στο Acro Club που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι, επί της Ιερά Οδού 7-11. Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι από τους πετυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών και πολλά από τα τραγούδια του έχουν λατρευτεί. Διαθέτει το δικό του φανατικό κοινό και μια ξεχωριστή φωνή, εναρμονισμένη πλήρως στους ρυθμούς της ποπ μουσικής. Το Acro club, ένας σύγχρονός, όμορφος και τεράστιος χώρος θα μετατραπεί και φέτος σε Live clubbing, όπως μας συνήθισε άλλωστε και πέρσι. Έτσι θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη φωνή του τραγουδιστή, σε συνδυασμό με τις μουσικές πινελιές των έμπειρων dj που διαθέτει το νυχτερινό κέντρο. Οι εμφανίσεις του Γιώργου Σαμπάνη προβλέπεται να ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο και να μας κρατήσουν συντροφιά για κάποιου μήνες της χειμερινής σεζόν 2014-2015.


Η καριέρα του Γιώργου Σαμπάνη και η προσφορά του στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής και του τραγουδιού τυγχάνει τον σεβασμό όλων των μουσικόφιλών. Εκτός από τις καταπληκτικές του ερμηνείες, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει γράψει στίχους μοναδικών επιτυχιών που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες, ενώ συνθέτει και την μουσική σε πολλά τραγούδια. Μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς, ως ένας ολοκληρωμένος τραγουδοποιός με συνεισφορά σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού πενταγράμμου. Έχει γράψει τραγούδια σε κορυφαίους τραγουδιστές της χώρας, όπως η Πέγκυ Ζήνα, η ΄Ελενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Δάντης και τα οποία έγιναν τα απόλυτα hit και σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις των charts για πολλές εβδομάδες.

ΣΑΜΠΑΝΗΣ LIVE




Πέραν όμως, από την συγγραφή στίχων και μουσικής, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο και στην κυκλοφορία δικών του δίσκων, με τραγούδια π[ου έχει ερμηνεύσει ο ίδιος και πραγματικά έχουν κλέψει την παράσταση και έχουν προκαλέσει κολακευτικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, ενώ έχουν εξελιχθεί σε μουσικές επιτυχίες και σε τραγούδια που παίζονται σε όλα τα νυχτερινά κέντρα και είναι από τις πρώτες επιλογές ραδιοφωνικών παραγωγών και των dj’s των νυχτερινών μαγαζιών. Σίγουρα, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο ελληνικό ρεπερτόριο στο μέλλον, τόσο στις εξαίρετες μουσικές συνθέσεις και δημιουργίες του, όσο και στις δικές του εκτελέσεις μέσω των εκπληκτικών φωνητικών του ικανοτήτων.

Ο Γιώργος Σαμπάνης γεννήθηκε το 1983 και αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της σύγχρονης γενιάς. Από πολύ μικρός έκανε μαθήματα κιθάρας, ενώ μεγάλωσε με ακούσματα κλασσικής ροκ μουσικής. Εκτός, όμως από το τραγούδι που τον κέρδισε μεταγενέστερα, ο Γιώργος Σαμπάνης υπήρξε πάρα πολύ καλός αθλητής στίβου και συγκεκριμένα δρομέας και με πολλά μετάλλια στο ενεργητικό του. Ουσιαστικά γίνεται γνωστός στους μουσικούς κύκλους το 2007, όταν συνθέτει την μουσική του κομματιού «Το φιλί της ζωής», που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και δικό του single «Κάπου αλλού», με το τραγούδι «Σ’ αφήνω τώρα στον επόμενο να κερδίζει τις εντυπώσεις και συνάμα τις καρδιές του κόσμου και τον Γιώργο Σαμπάνη να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο.

Acro Σαμπάνης Επιτυχίες


Ακολουθεί και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 2008 και η πορεία προς την δόξα για τον Γιώργο Σαμπάνη συνεχίζεται. Συνεχίζει να γράφει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, αλλά και να κυκλοφορεί ο ίδιος μουσικά κομμάτια που έχουν τεράστια απήχηση. Εμφανίζεται σε πολλά νυχτερινά κέντρα και clubs σε όλη την Ελλάδα, ενώ κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί σε διάφορες νυχτερινές πίστες με αναγνωρισμένους τραγουδιστές και συγκροτήματα, όπως οι Onirama, η Άννα Βίσση, οι Μπλε, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλενα Παπαρίζου και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Το απίστευτο ταλέντο του Γιώργου Σαμπάνη ξεδιπλώνεται πλήρως και αγγίζει τις ψυχές μας. Η ικανότητα του να γράφει τραγούδια, αλλά και να ερμηνεύει είναι μοναδική. Πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει σύνθημα στα στόματα χιλιάδων θαυμαστών του, οι οποίοι σιγοτραγουδούν κάθε λίγο και λιγάκι τις δημιουργίες του. Έχει εμφανιστεί σε παρά πολλά clubs και μουσικές σκηνές της Αθήνας την τελευταία πενταετία, ακολουθώντας πιστά την μόδα του live clubbing, ενώ τον ερχόμενο χειμώνα 2014-2015, θα τον δούμε σε συγκλονιστικές παραστάσεις στο Acro club, πανέτοιμος να μας μαγέψει για ακόμη μια φορά.

Που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης το χειμώνα

Ο Γιώργος Σαμπάνης το χειμώνα 2014-2015 θα τραγουδήσει ξανά στο νυχτερινό κέντρο ACRO που βρίσκεται επι στην Ιερά οδό στο χώρο των επιχειρήσεων γου κύριου Μαρασούλη μιάς και η τελευταία του σεζόν εκεί στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κράτηση δεν έχετε παρα να καλέσετε στο 211-7807070

Acro Σαμπάνης Φωτογραφίες

Sampanis live

Sampanis-2014-2015

Acro Sampanis tilefono




Scroll to Top