Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

REX ΣΕΦΕΡΛΗΣ

REX

ΣΕΦΕΡΛΗΣ 

Διαθέσιμες Μέρες : Σάββατο 23:30
                                  Δευτέρα 22:00
     
Φοιτητική τιμή: 120/6ατ
       
Κανονική τιμή : 120/4ατ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡ (ΟΡΘΙΟ) :15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
                                                                                10 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΟ



rex σεφερλής 

Από τις 20 Δεκεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων θα συναντήσουμε τον Μάρκο Σεφερλή στην σκηνή  του REX . Το κέντρο REX  βάζει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον πιο πετυχημένο σύγχρονο κωμικό σε  ένα μοναδικό show, με τον Μάρκο Σαφερλή να υπόσχεται κάτι μοναδικό που δεν το έχουμε ξαναδεί

REX ΣΕΦΕΡΛΗΣ

Η ανακοίνωση της συμφωνίας REX-Σεφερλής έσκασε σαν βόμβα στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Αθήνας  μιας και ήταν πολλοί οι επιχειρηματίες που προσπάθησαν να πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους ο Μάρκος Σεφερλής.Η επιμονή όμως και η κατάλληλη προσέγγιση του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου REX, ήταν και η κύρια αιτία της επίτευξης της συμφωνίας. Στο REX ο Σεφερλής θα παρουσιάσει ένα μοναδικό stand up comedy με την ιδιαίτερη του ερμηνεία σε ρόλους έκπληκη που θα προκαλέσουν άφθονο γέλιο. Το πρόγραμμα του Σεφερλή στο REX θα εμπεριέχει επίσης μουσικές εκτελέσεις καθώς και θεατρικά σκετς που  όλοι αναμένουν  με ανυπομονησία , μιας και ο καλλιτέχνης σατιρίζει τα φαινόμενα της εποχής με τον πιο έυστοχο τρόπο.

REX 2014


Το όνομα του είναι REX MUSIC THEATER ακριβώς γιατι η διαρύθμιση και ο χώρος του REX θυμίζει απόλυτα μουσικό θέατρο, έχοντας στο παρελθόν φιλοξενήσει και πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις.Κατα καιρούς επίσης έχουν τραγουδήσει και παρα πολλοί έλληνες τραγουδιστές  όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης , ο  Κωνασταντίνος Αργυρός και πιο παλιά ο Δάκης. Το χειμώνα του 2012 στη σκηνή του REΧ εμφανίστηκε η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα με την παράσταση "Δώδεκα",ενω οι αρχές του 2013 βρήκαν στην σκηνή του REX  να τραγουδάει ο Νίνο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.Αλλάζοντας  τελείως ύφος στην επιλογή του ατόμου που θα εμφανιστεί στην σκηνή του REX έγινε με απόλυτη επιτυχία η μετταγραφή του Μάρκου Σεφερλή που θα μας συντροφεύει για το χειμώνα 2013-2014. Στο REX που βρίσκεται στην οδό Παναπιστημίου 48 υπάρχει εύκολη πρόσβαση με το μετρό απο το σταθμό της Ομονοίας .


REX ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ


Στο Rex  ο Μάρκος Σεφερλής είναι αυτός που έχει γράψει τα κείμενα και είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης. Μαζί του θα εμφανίζονται οι Αλχημιστές, το νεανικό γκρούπ που πρωτοεμφανίστηκε στην Αθήνα στο πλευρό του Βασίλη Καρρά στο Teatro Music Hall πριν απο 2 χρόνια τραγουδώντας απο κοινού στην σκηνή το κομματι "Λόγια Φιλικά" γνψρίσζοντας μεγάλη επιτυχία. Επίσης στο πλευρό του Μαρκου Σεφερλή θα εμφανιστούν, οι Γιάννης Καπετάνιος,Ρωμανίδης Θοδωρής,Ζωζώ Μεταξά και πολλοι άλλοι καλλιτέχνες.

ΣΕΦΕΡΛΗΣ ONE MARK SHOW


Το show του Μάρκου Σεφερλή στο REX θα λέγεται One Mark Show και θα είναι μουσικοθεατρικές επιτυχίες του καλλιυέχνη με τον Μάρκο Σεφερλή να υποδύεται ρόλους όπως τον Αντώνη Ρέμο, Τόλη Βισκόπουλο, Γιάννη Φλωρινιώτη, Γιάννη Πάριο σε σατιρικές απεικονίσεις που θα προκαλέσουν απόλυτο ενθουσιασμό.

REX ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

 Στο REX  με τον Μάρκο Σεφερλή η τιμή της φιάλης είναι 120/4ατ με κανονική χρέωση και 120/6ατ με φοιτητική προσφορά.


REX  ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ-ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ


Στο κέντρο "REX" στην οδό Πανεπιστημίου 48 που θα εμφανιστεί ο Μάρκο Σεφερλής στο show ONE MARK SHOW  υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά.Είσοδος με ποτό  15 Ευρώ για Δευτέρα και Σάββατο. Είσοδος χωρίς ποτό 10 Ευρώ.

REX ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ 


 REX ΣΕΦΕΡΛΗΣ :τηλέφωνο κράτησης: 211-780.70.70 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).



  

Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο & Δευτέρα : 120/6

Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ
Κανονική τιμή φιάλης :  120/4






Scroll to Top