Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 2014-2015

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070




Νίκος Μακρόπουλος και Αντύπας συναντιούνται τον ερχόμενο χειμώνα 2014-2015 και θα τραγουδούν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί Βοτανικός, έτοιμοι να μας προσφέρουν απολαυστικές νύχτες έντονης διασκέδασης. Δύο από τις καλύτερες λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου φιλοδοξούν να μας ξεσηκώσουν με τις μεγάλες τους επιτυχίες. Μακρόπουλος και Αντύπας έχουν πολύχρονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα και πολλά από τα τραγούδια τους έχουν γίνει κορυφαία σουξέ. Το νυχτερινό κέντρο Βοτανικός αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, καθώς ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Αντύπας είναι βέβαιο ότι θα κλέψουν την παράσταση και θα προσελκύσουν όλους τους λάτρεις της λαϊκής μουσικής, ενώ πολύ εύκολα το σχήμα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως το καλύτερο του χειμώνα 2014-2015

Μακρόπουλος και Αντύπας έχουν τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, ενώ η καθαρή λαϊκή τους φωνή κάνει την διαφορά. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρόγραμμα που κάνουν στα νυχτερινά κέντρα, όπου εμφανίζονται, το κέφι και ο χορός δεν σταματάει ποτέ καθ όλη την διάρκεια της νύχτας. Και οι δύο έχουν πολυάριθμους θαυμαστές που τους ακολουθούν, ενώ έχουν αξιοσημείωτη και μακρόχρονη πορεία και στην δισκογραφία. Θα λέγαμε, ότι το κέντρο Βοτανικός πέτυχε για άλλη μια φορά διάνα στα ονόματα που φιλοξενεί, καθώς είναι συνηθισμένο να συνεργάζεται με  καταξιωμένους  καλλιτέχνες. Είναι σίγουρο ότι Μακρόπουλος και Αντύπας θα βγάλουν ασπροπρόσωπους τους επιχειρηματίες του μαγαζιού και θα ξεσηκώσουν για άλλη μια φορά τον κόσμο με το μοναδικό τους πρόγραμμα.

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 


Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχει τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες έχουν εντυπωθεί στην συνείδηση του κοινού και συνεχίζουν να ακούγονται, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Είναι γεγονός, ότι ο Νίκος Μακρόπουλος έχει καταγράψει μια εξέχουσα σταδιοδρομία στο ελληνικό τραγούδι και συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει τα μέγιστα. Ξεκίνησε από πολύ μικρός την ενασχόλησή του με την λαϊκή μουσική, ενώ από μικρή ηλικία τραγουδούσε σε μικρά νυχτερινά κέντρα. Η συνέχεια, βέβαια, είναι σε όλους γνωστή, καθώς ο Νίκος Μακρόπουλος ανέδειξε το ταλέντο του και έγινε από τα καλύτερα ονόματα της πίστας.

Ο Νίκος Μακρόπουλος έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών στην πολύχρονη καριέρα του. Ανάμεσά τους, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Άννα Βίσση και πολλοί ακόμα νέοι και παλιοί τραγουδιστές. Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης, έχει κάνει απίστευτες εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα μπουζούκια της Αθήνας, με τον Νίκο Μακρόπουλο να αποτελεί πραγματικά συνώνυμο της ξέφρενης διασκέδασης. Έχει ερμηνεύσει πολλά χορευτικά τραγούδια, όμως τα βαριά λαϊκά και τα ζεϊμπέκικα του έχουν, αν μη τι άλλο, ξεχωρίσει και έχουν κυριολεκτικά εισβάλλει τις καρδιές των θαυμαστών του. Πολλά από αυτά τα τραγούδια σκαρφάλωσαν στην κορυφή και αποτέλεσαν ορόσημο τα προηγούμενα χρόνια. Ο Νίκος Μακρόπουλος προέρχεται από την  πρόσφατη καλοκαιρινή του συνεργασία με τον Γιώργο Γιαννιά στο Romeo και την χειμερινή σεζόν 2014-2015 θα εμφανίζεται μαζί με τον Αντύπα, στον Βοτανικό

ΑΝΤΥΠΑΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

Ο Αντύπας είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, και μετράει πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι. Χωρίς να έχει χάσει καθόλου την αίγλη του, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να μας κάνει να περνάμε καλά με τα τραγούδια του και να μας διασκεδάσει στο μέγιστο βαθμό. Ο Αντύπας, λοιπόν, ένα όνομα, μια ιστορία έχει ερμηνεύσει κομμάτια που έχουν κάνει μπαμ και έχουν συζητηθεί από χιλιάδες κόσμου. Ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής που είναι απόλυτα συνυφασμένος με τα μπουζούκια, τόσο της παλαιάς κοπής, με τα ιστορικά νυχτερινά κέντρα του παρελθόντος, στα οποία μεγαλούργησε, όσο και στα σύγχρονα νυχτερινά μαγαζιά. Ο Αντύπας, εκτός από την χαρακτηριστική φωνή του, διακρίνεται και για την απίστευτη επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα  στα κέντρα που τραγουδάει. Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία θυμούνται σίγουρα τις απίστευτες εμφανίσεις του και τον συνωστισμό που επικρατούσε στα μπουζούκια, καθώς και την αποθέωση που γνώριζε, μόλις έβγαινε στην πίστα.

Είναι εντυπωσιακό ότι με πολλά από τα τραγούδια του Αντύπα, μεγάλωσαν γενιές και γενιές και έχουν εντυπωθεί πλήρως στην μνήμη όλων των φαν του λαϊκού τραγουδιού, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να ακούν και να σιγοτραγουδούν ξανά και ξανά τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο Αντύπας είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν λατρευτεί από το κοινό και τα νυχτερινά κέντρα σείονται, μόλις παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια. Οι δισκογραφικές του δουλειές είναι πάρα πολλές, αρχής γενομένης από το 1982 και πολλές από αυτές έχουν γίνει χρυσές και πλατινένιες. Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους μεγάλους καλλιτέχνες του παρελθόντος που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και συνεχίζει, στεκούμενος δίπλα στους πιο άξιους καλλιτέχνες της σύγχρονης γενιάς. Ο Αντύπας θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον Βοτανικό, καθώς πέρσι τραγουδούσε μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη, ενώ την σεζόν 2014-2015 θα κάνει ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Νίκο Μακρόπουλο.


Scroll to Top