Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

VOX ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΣΤΟ VOX;

Vox-Μενιδιάτης


Ο Χρήστος Μενιδιάτης όπως όλα δείχνουν θα ε/ιναι στο Vox το χειμώνα 2014-2015, σε μια συνεργασία έκπληξη μαζί με τον Γιαννιά και την Στέλλα Καλλή.Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά απο την επιτυχημένη σεζόν πέρισυ στο Gotham City μαζί με τον Ηλία Βρεττό και στην συνέχεια με τον Κωνσταντίνο Γαλανό, κατηφόρησε για το καλοκαίρι στο Frangelico στο οποίο τραγούδησε μαζί με τον Χρήστο Χολίδη γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή απο το κοινό της Αθήνας.Το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής κέρδισε το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης για το καλοκαίρι που πέρασε και ταυτόχρονα ο Χρήστος Μενιδιάτης απέκτησε ακόμα περισσότερους θαυμαστές.

VOX ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ 2014-2015



Στο Vox , ένα απο τα πιο μοντέρνα μπουζούκια της Αθήνας θα συνεχίσει ο Χρήστος Μενιδιάτης την ήδη πετυχημένη πορεία του για το επερχόμενο χειμώνα. Μετά απο 2 χρόνια απουσίας ο διάσημος τραγουδιστής επιστρέφει σε έναν γνώριμο για αυτόν χώρο όπου μαζί μετον Πάνο Καλίδη και την Στέλλα Καλλή πραγματοποίησαν μια σειρά απο εμφανίσεις [που ξεκίνησαν το Σεπέμβριο και τελείωσαν τον Μαϊο στην μεγαλύτερη ίσως περίοδο που μεφανίστηκε ποτέ σχήμα στο Vox. Αν και πολλοί ήταν οι μνηστήρες που θα ήθελαν και δοκίμασαν να πάρουν την υπογραφή του Χρήστου Μενιδιάτη, τελικά η διοίκηση του κέντρου Vox κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία , με αποτέλεσμα απο τα τέλη Σεπτεμβρίου οι συνεργασία Vox Μενιδιάτης να είναι πραγματικότητα. Η σεζόν λοιπόν 2014-2015 στο κέντρο που στεγάζεται στην οδό "Ιερά οδός" στο αριθμό 10 αναμένεται να είναι μεγάλη μιας και η τριάδα Μενιδιάτης-Γιαννιάς-Καλλή που θα αποτελέσουν και το σχήμα υπόσχονται διασκέδαση μέχρι την ανατολή του ηλίου.


VΟΧ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση για το Vox που θα τραγουδήσει ο Χρήστος μενιδιάτης μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική τομή φιάλης αλλά και φοιτητική προσφορά στην τιμή της φιάλης αν είστε άτομο νεαρής ηλικίας. Η είσοδος με ποτό είναι 15 ευρώ.

VΟΧ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το νυχτερινό κέντρο Vox με τον Χρήστο Μενιδιάτη είναι 
211-7807070 (αστική χρέωση) και 6977191746(whats up)

VΟΧ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VOX-Μενιδιάτης-Τηλέφωνο

VOX-Μενιδιάτης-Εμφανίσεις

VOX-Μενιδιάτης-live


Scroll to Top