Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

CENTRAL 22 ΤΣΑΛΙΚΗΣ

CENTRAL 22

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα τραγουδήσει το χειμώνα 2014-2015  σε μια συνεργασία έκπληξη στον χώρο που βρίσκεται κάτω απο το Club 22 και θα ονομαστεί Central 22.Μαζί του πολύ πιθανόν να βρίσκεται ο πασίγνωστος λυράρης Νίκος Ζωϊδάκης σε μια συνύπαρξη που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στο Αθηναϊκό κοινό

Που τραγουδάει ο Τσαλίκης


Γιώργος Τσαλίκης και Central 22 θα είναι μαζί αυτόν τον χειμώνα 2014-2015 και αναμένεται να κάνουν το μπαμ στην νυχτερινή Αθήνα και να αποτελέσουν το δίδυμο των επιτυχιών. Οι δύο αξιόλογοι τραγουδιστές συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί και το αποτέλεσμα διαφαίνεται ότι θα εκπλήξει τους πάντες. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν καταγράψει μια πολύχρονη και δυναμική πορεία στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, ενώ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως να ξεσηκώνουν τον κόσμο. Τσαλίκης και Μενιδιάτης είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν την παράσταση τον φετινό χειμώνα 2014-2015 από το νυχτερινό κέντρο «Central 22», ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί στην Αθήνα. Οι δύο καλλιτέχνες θα ετοιμάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα εντυπωσιακό, το οποίο θα τραβήξει τα βλέμματα των θαυμαστών τους και η πίστα του νυχτερινού κέντρου θα πάρει φωτιά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας από τους πιο διάσημούς τραγουδιστές στην χώρα μας με σημαντική προσφορά στα μουσικά δρώμενα του τόπου. Είναι 39 χρονών και η πορεία του στο ελληνικό τραγούδι είναι αξιέπαινη. Πρόκειται για ένα από τους εμπορικότερους καλλιτέχνες με πολλούς δίσκους στο ενεργητικό του, ενώ σε όλες τις εμφανίσεις του επικρατεί πανικός. Ο Γιώργος Τσαλίκης διαθέτει ισχυρό fan club που τον λατρεύει και τον ακολουθεί παντού, ενώ τα κομμάτια που έχει τραγουδήσει έχουν κάνει θραύση στην νυχτερινή Αθήνα και μερικά από αυτά έχουν φτάσει στην κορυφή και ακούγονται σε όλα τα μαγαζιά της Αθήνας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης καταφέρνει κάθε φορά να εντυπωσιάζει το κοινό με τα μοναδικά του show, ενώ πέραν της ερμηνείας και της υπέροχης φωνής του, διαθέτει και χορευτικές ικανότητες που αφήνουν με ανοιχτό το στόμα τους θαυμαστές του. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλλη Κοκκίνου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και πολλοί άλλοι, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011, είχαμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε από το Caramela, όπου και γνώρισε την αποθέωση. Τον χειμώνα 2014-2015, είναι έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή σε έναν καινούργιο χώρο, έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Μενιδιάτη, σε ένα σχήμα που σίγουρα θα τύχει της προσοχής του κοινού.



CENTRAL 22 ΤΣΑΛΙΚΗΣ  ΚΡΑΤΗΣΗ


Για να κάνετε κράτηση και για πληροφορίες σχετικά με την τιμή της φιάλης  στο Central 22 που θα τραγουδήσει ο Τσαλίκης μαζί με τον Νίκο Ζωϊδάκη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μας στο 211-7807070 η 6977191746.

CENTRAL 22 ΤΣΑΛΙΚΗΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Central 22 Τσαλίκης  τηλέφωνο 211-7807070 (αστική χρέωση) και 6977191746 (whats up)

Scroll to Top