Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

GAZI LIVE

Γκάζι LIVE 

ΠΥΞ ΛΑΞ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ -ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/3 ΚΑΙ 29/3

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.7807070

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 23:15

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ : 130/6ΑΤΟΜΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ : 15 ΕΥΡΩ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΟ : 10 ΕΥΡΩ



γκάζι live pix lax

Οι Πυξ Λαξ ξανά μαζί, αυτό και αν είναι είδηση.Μετά απο πολλά χρόνια όπου το δημοφιλές συγκρότημα είχε διασπαστεί λόγω διαφόρων ειδικών συνθηκών, οι Πυξ Λάξ θα εμφανιστούν στο πολυχώρο Gazi Live (Γκάζι Live) για 3 μόνο εμφανίσεις απο τις 22 Φεβρουαρίου και για τα επόμενα 2 Σάββατα με σκόπο να μας υπενθυμίσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους  που την δεκαετία του 1990 λατρεύτηκαν όσο κανένα άλλο ελληνικό συγκρότημα στην Ελλάδα.

ΠΥΞ ΛΑΞ 2014 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Οι Πυξ Λάξ , το πιο καταξιωμένο και αναγνωρισμένο ελληνικό συγκρότημα όλων των εποχών με διαχρόνικές επιτυχίες που ακόμα και τωρα ακούγονται με ενθουσιασμό, απείχαν για πολλά χρόνια ακολουθώντας διαφορετική πορεία μεταξύ τους οι 2 βασικοί καλλιτέχνες , συνεχίζοντας solo καριέρα. Τελικά το 2012 το συγκρότημα ενώθηκε ξανά και πραγματοποίησαν με απίστευτα μεγάλη επιτυχία μια σειρά απο συναυλίες με την αρχή να γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου κατάφεραν να το γεμίσουν σε κερκίδες και τάπητα με την πώληση των εισητηρίων να χτυπάει κόκκινο.Το 2014 οι Πύξ Λάξ θα βρίσκονται πάλι μαζί στην σκηνή του Gazi Live ( Γκάζι Live) και δηλώνουν έτοιμοι να μας γυρίσουν το χρόνο πίσω και να μας "ταξιδέψουν" στις εποχές των μεγάλων επιτυχιών τους.Το 2014 για όλους μας δείχνει να είναι μια πολύ γούρικη σεζόν αφού θα απολάυσουμε ξανά τους θρύλλους της ελληνικής μουσικής έντεχνης μουσικής.Οι εμφανίσεις των Πύξ Λάξ αναμένονται με μεγάλο ενθουσιασμο και ήδη η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

GAZI LIVE (Γκάζι Live) 2014

Το Gazi live , ένας πανέμορφος χώρος στην καρδιά της Αθήνας, που βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού στην οδό "Ιερά Οδό 7-11", με δυνατότητα να φιλοξενεί συναυλιακού τύπου εκδηλώσεις αλλά και μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής , ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου για να υποδεχθεί 3 εμφανίσεις των Πύξ Λάξ για τα 3 διαδοχικά Σάββατα που ακολουθούν. Πολλά έχουν ακουστεί κατα καιρούς για πιθανούς τραγουδιστές που θα εμφανίζονταν στο Gazi Live (Γκάζι Live) όπως ο Πασχάλης Τερζής  που τελικά δεν ευδοκίμησαν αλλά πλέον οι εμφανίσεις των Πύξ λάξ είναι γεγονός, ίσως και απο τα μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών.

ΠΥΞ ΛΑΞ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ-ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Οι Πύξ Λάξ αποτελούνται απο τον Φίλλιπο Πλιάτσικα, Μπάμπη Στόκα και την ορχήστρα τους, όπου στο σύνολο τους είναι 7-8 άτομα. Δυστυχώς μεγάλη απώλεια για τους Πύξ Λάξ είναι η απεβίωση του Μάνους Ξυδούς πριν απο μερικά χρόνια, ενώς τραγουδιστή που αποτελούσε μέλος του συγκροτήματος και ερμήνευε τα κομμάτια με έναν μοναδικό τρόπο που δεν μπορεί κανείς άλλος να κάνει.Μερικά απο τα αναρρίθμητα κομμάτια των Πύξ Λάξ που έγιναν επιτυχία είναι , "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις","Αστην να λέει " , ένα απο τα πρώτα τραγούδια τους που έγινε επιτυχία με την ερμηνεία τους μαζί με τον Βασίλη Καρρά, "Παλιές αγάπες","Γιατί,"Πούλα με" και πολλά άλλα.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΚΑΣ ΝΕΑ 2014


Στο Γκάζι live πιο ανανεωμένοι απο ποτέ, ο Πλιάτσικας Στόκας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το ταξίδι αρχίζει στην  "Άλλη πλευρά του μπλε".


Γκάζι LIVE ΠΥΞ ΛΑΞ ΤΙΜΕΣ


Οι τιμές για τα μπουκάλια και για είσοδο με ποτό για τις εμφανίσεις των Πυξ Λάξ στο Γκάζι Live  δεν είναι ακόμα γνωστές  και αναμένονται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.Το σίγουρο είναι ότι οι τιμές θα είναι προσιτές για όλους για να μπορέσουν να απολαύσουν αυτούς τους μεγάλους καλλιτέχνες.



GAZI LIVE ΠΥΞ ΛΑΞ ΚΡΑΤΗΣΗ


Για να κάνετε κράτηση στο Gazi live που θα τραγουδήσουν οι Πύξ Λάξ μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή αλλά και με φοιτητική προσφορά.Η είσοδος με ποτό είναι 


GAZI LIVE ΠΥΞ ΛΑΞ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ


Gazi live (Γκάζι live) Πύξ Λάξ τηλέφωνο κρατήσεων 211.7807070 (Αστική Χρέωση)  και 6977191746 (whats up)

Γκάζι LIVE ΠΥΞ ΛΑΞ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΡΤΗΣ





ΠΥΞ ΛΑΞ LIVE


Scroll to Top