Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Έναστρον Σφακιανάκης

Έναστρον

Σφακιανάκης


ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ



Φοιτητική τιμή: 140/6ΑΤ
Κανονική τιμή φιάλης: 160/4ΑΤ

Διαθέσιμες μέρες: Παρασκευή-Σάββατο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:


Έναστρον Σφακιανάκης για την χειμερινή περίοδο 2013-2014. Βρείτε πληροφορίες για φοιτητική τιμή φιάλης, διεύθυνση και για κράτηση

Ο Νότης Σφακιανάκης από τις 7 Δεκεμβρίου σε μια συνεργασία έκπληξη στο κέντρο Έναστρον της οδού Πειραιώς 178. Στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον έχετε την δυνατότητα κράτησης φιάλης με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά. Μια σύμπραξη δύο μεγάλων καλλιτεχνών με τεράστιες εμπορικές και εισπρακτικές επιτυχίες για πάνω από μια δεκαετία και με πιστούς θαυμαστές που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Νότης Σφακιανάκης 2014

Ο Νότης Σφακιανάκης θεωρείται από ολλούς η πιο λαική φωνή της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Με επιτυχίες του από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ενεργής παρουσίας του στις Ελληνικές πίστες, καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκινεί τους θαυμαστές του. Ο μεγάλος καλλιτέχνης για τον χειμώνα του 2014 εμφανίζεται στον Έναστρον και κάθε φορά ο κόσμος δημιουργεί το πιο ωραίο κλίμα ως ανταπόδοση προς τον καλλιτέχνη. Με τις τελευταίες του επιτυχίες κάνει την εμφάνισή του ο λαικός ερμηνευτής στο Έναστρον και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης παρέα με τις "λαικές νότες".

Έναστρον 2014

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια ο μεγάλος Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στο χώρο που τον σημάδεψε όσο κανείς στα 20 χρόνια δισκογραφίας του. Το Έναστρον που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, ανοίγει τις πόρτες του ξανά για τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη. Στο Έναστρον ο Νότης Σφακιανάκης διατηρεί ακόμα αναλλοίωτο, παρά την απουσία του, το προσωπικό του καμαρίνι σχεδιασμένο με τις δικές του προτιμήσεις.

Σφακιανάκης 2014

O Νότης Σφακιανάκης πέρασε 6 υπέροχα χρόνια (2004-2010) στο κέντρο Έναστρον. Ο χώρος αποτελεί γνώριμο και φιλικό χώρο για τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού Νότη Σφακιανάκη, αφού στο παρελθόν ο λαϊκός ερμηνευτής φιλοξενήθηκε εκεί για αρκετά χρόνια, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και τελικά αγαπήθηκε από το κοινό του περισσότερο από κάθε άλλον καλλιτέχνη. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση με ελληνική λαϊκή μουσική στην Αθήνα.

Στη συνέχεια που το κέντρο μετονομάστηκε σε COSMOSTAGE υποδέχθηκε το αγαπημένο παιδί της αθηναϊκής νύχτας τον Γιάννη Πλούταρχο. Την περσινή σεζόν εμφανίστηκαν κατά σειρά πρώτα η Πέγκυ Ζήνα με τον Δήμο Αναστασιάδη και μετέπειτα ως TROIKA CLUB με τον ανατρεπτικό Τζίμη Πανούση.

Έναστρον Σφακιανάκης Κράτηση

Στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον που θα τραγουδήσει ο Νότης Σφακιανάκης υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά. Είσοδος με ποτό 15 Ευρώ για Παρασκευή και Σάββατο.

Έναστρον Σφακιανάκης Τηλέφωνο Κράτησης

Έναστρον με τον Νότη Σφακιανάκη τηλέφωνο κράτησης 


Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο: 140/6ΑΤ

Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ

Κανονική τιμή φιάλης: 160/4ΑΤ

Έναστρον Σφακιανάκης Διεύθυνση Χάρτης



Έναστρον Σφακιανάκης Live


Scroll to Top