Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΖΗΝΑ ΓΑΡΜΠΗ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

 Ζήνα Γαρμπή 2014 2015

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΣΑΒΒΑΤΟ
      ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-
                                     ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
                                                                                         ΣΑΒΒΑΤΟ
zina-garbi-iera-odos

zina-garbi

Η Πέγκυ Ζήνα και η Καίτη Γαρμπή συναντώνται για πρώτη φορά και οι δύο μαζί και αναμένεται να ταράξουν τα νερά της Αθηναϊκής νύχτας και να προσελκύσουν τους λάτρεις των μπουζουκιών, σε ένα μοναδικό σχήμα που θα κάνει την εμφάνιση του στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός», τον ερχόμενο χειμώνα 2014-2015. Τρείς από τις καλύτερες γυναικείες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους προβλέπεται ότι θα είναι φανταστικό.
Το σίγουρο είναι ότι το κέντρο διασκεδάσεως «Ιερά Οδός», το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι, θα τραβήξει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων μουσικόφιλων, καθώς θα φιλοξενήσει το καλύτερο σχήμα του φετινού χειμώνα. Ζήνα και Γαρμπή με την τεράστια παρακαταθήκη και την πολύχρονη προσφορά τους στο ελληνικό τραγούδι θα παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, το οποίο θα μαγνητίσει τους θαυμαστές τους. Η νυχτερινή διασκέδαση τον χειμώνα 2014-2015 έχει ήδη βρει καταφύγιο στο νυχτερινό μαγαζί «Ιερά Οδός», όπου όσοι θα έχουν την τύχη να το επισκεφτούν, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές.


Ιερά Οδός Πέγκυ Ζήνα


Ιερά-οδός-Ζήνα
Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια από τις καλύτερες αυθεντικές λαϊκές τραγουδίστριες στην χώρα μας. Έχει σαρώσει με τις εμφανίσεις της, ενώ τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει έχουν κάνει πάταγο και έχουν λατρευτεί από το κοινό. Η υπέροχη φωνή που διαθέτει, σε συνδυασμό με την προσωπικότητά της και το άψογο παρουσιαστικό της, την έχουν αναδείξει και την έχουν ανεβάσει στην κορυφή, Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο της είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει γεμίζουν ασφυκτικά. Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη για την Πέγκυ Ζήνα και τα κομμάτια που έχει τραγουδήσει έχουν μείνει για καιρό στην κορυφή των charts, ενώ έχει παραλάβει αρκετά μουσικά βραβεία και έχει αναδειχθεί ως η καλύτερη τραγουδίστρια αρκετές φορές. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Η Πέγκυ Ζήνα γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 1995, όταν ήταν μόλις 20 χρονών, Από τότε με σταθερά βήματα και σκληρή δουλεία άρχισε να ανεβαίνει σκαλοπάτι σκαλοπάτι και να κερδίζει την εκτίμηση του κοινού. Θα ακολουθήσουν αρκετές δισκογραφικές δουλειές , με τις περισσότερες να σημειώνουν τεράστια επιτυχία, πουλώντας χιλιάδες αντίτυπα. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες μορφές του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Σάκης Ρουβάς, ο Νότης Σφακιανάκης, ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος και πολλοί ακόμα. Το καλοκαίρι του 2014 συνεργάστηκε με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Θέα», ενώ τον ερχόμενο χειμώνα 2014-2015, θα την βρούμε στην «Ιερά Οδός», μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Καίτη Γαρμπή, σε ένα σχήμα που θα εντυπωσιάσει.

Ιερά Οδός Καίτη Γαρμπή


Ιερά-οδός-Γαρμπή
Η Καίτη Γαρμπή είναι μια από της πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες, ξ οποία έχει βάλει φωτιές στην νυχτερινή ζωή ολόκληρης της χώρας στα πολλά χρόνια ενασχόλησής της με το τραγούδι. Είναι μια καλλιτέχνης με λαμπρή καριέρα και η πορεία της στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου είναι γεμάτη με επιτυχίες και έχει μεγαλουργήσει στις πίστες όλης της χώρας. Η Καίτη Γαρμπή έχει δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πρωτοφανής. Η προσφορά της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο ελληνικό τραγούδι είναι ανεκτίμητη, ενώ στην συλλογή της υπάρχουν αμέτρητα βραβεία , τόσο για τα κομμάτια και τους δίσκους της, όσο και για την ίδια, που αποδεικνύουν την δουλειά και το έργο της.
Γεννήθηκε το 1961 και η ενασχόλησή της με την μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Μετράει σχεδόν 30 χρόνια επαγγελματικής καριέρας στην μουσική, ενώ το 1989 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο. Η τρομερή επιτυχία που θα έξανε η Καίτη Γαρμπή είχε διαφανεί από την αρχή. Κυκλοφόρησε πάνω από είκοσι δισκογραφικές δουλειές και η επιτυχία τους ήταν εξωπραγματική, με τους πιο πολλούς να γίνονται πολλές φορές πλατινένιοι, καθιστώντας την Γαρμπή ως μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών. Στην πολύχρονη διαδρομή της έχει συνεργαστεί με κορυφαίους τραγουδιστές, τόσο της παλιάς, όσο και της σύγχρονης γενιάς του ελληνικού τραγουδιού. Τόλης Βοσκόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Μητσιάς, Άννα Βίσση, Βασίλης Καρράς, Αντώνης Βαρδής, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Λευτέρη Πανταζή, Πασχάλη Τερζή, Σάκη Ρουβά, Αντύπας, Χρήστος Δάντης είναι μερικοί από αυτούς και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Έχει τραγουδήσει σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, αλλά και ιστορικά μαγαζιά της παλιάς εποχής. Τον περασμένο χειμώνα 2013-2014, εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Φωταέριο, και την επόμενη χειμερινή σεζόν 2014-2015 θα είναι μαζί με την Πέγκυ Ζήνα στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός», όπου αναμένεται να γίνει πραγματικός χαμός.

Ιερα Οδός Γαρμπή Ζήνα Τιμή Φιάλης

Στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός που θα τραγουδήσει η Πέγκυ Ζήνα και η Καίτη Γαρμπή  μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά. Είσοδος με ποτό 15 Ευρώ

Ιερά Οδός Γαρμπή Ζήνα Τηλέφωνο Κράτησης

Ιερά Οδός Ζήνα Γαρμπή τηλέφωνο κράτησης : 211-7807070 ( Αστική Χρέωση) , 6977191746 (whats up)



Ιερά Οδός Ζήνα Γαρμπή Διεύθυνση Χάρτης







Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΖΗΝΑ ΓΑΡΜΠΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Scroll to Top