Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Γκάζι live Πλιάτσικας Στόκας

Γκάζι Live

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΚΑΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ- ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 22/3, 29/3

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 23:15

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.7807070

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ :130/6AT

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ (ΟΡΘΙΟ) : 15 ΕΥΡΩ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΟ (ΟΡΘΙΟ) : 10 ΕΥΡΩ.


pliatsikas stokas

Πλιάτσικος-Στόκας στην σκηνή του Γκάζι Live  απο τις 22 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο ξεχωριστές παραστάσεις για όλους όσους νοστάλγησαν τις μεγάλες επιτυχίες των 2 καλλιτεχνών την δεκαετία του 1990 κατα κύριο λόγο, μέσα απο το μουσικό συγκρότημα Πύξ Λάξ , το μεγαλύτερο ίσως ελληνικό και πιο εμπορικό συγκρότημα όλων των εποχών. Η είδηση των εμφανίσεων του Πλιάτσικα Στόκα έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό και το νυχτερινό κέντρο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΚΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 2014

Οι εμφανίσεις των Πλιάτσικα-Στόκα αναμένονται απο το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Γκάζι Live στην οδό Ιερά Οδό 11. Το νυχτερινό κέντρο ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά για να υποδεχτεί τους αναρίθμητους θαυμαστές των 2 καλλιτεχνών που αδημονούν να τους θαυμάσουν. Το Γκάζι Live έχει χωρητικότητα για να υποδεχτεί περισσότερους απο 2500 θεατές, είτε καθήμενους είτε σε όρθια θέση και οι εμφανίσεις των Πλιάτσικα-Στόκα αποτελούν την επίσημη λειτουργία ενώς απο τα μεγαλύτερα σε μέγεθος νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ 2014


Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας , ένας απο τους δυο βασικούς τραγουδιστές του παλιού συγκροτήματος των Πύξ Λάξ, μετά την διάσπαση του σχήματος το 2004 ακολούθησε καριέρα τραγουδώντας μόνος του και κατάφερε μέσα σε 10 χρόνια να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή solo καριέρα που περιλαμβάνει συνεργασίες με πολλοί μεγάλους ξένους καλλιτέχνες όπως, REM ,STING ERIC BURDON αλλά και με μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές όπως  την Χαρούλα Αλέξίου,Δημήτρη Μητροπάνο, Βασίλη Καρρά , Βασίλη Καζούλη. Το 2005-2006 Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας παρέα με τον Μαχαιρίτσα και το Διονύση Τσακνή πραγματοποιούν συναυλίες στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Η δισκογραφία του Φίλλιπου Πλιάτσικα είναι μεγάλη και μερικά πολύ χαρακτηριστικά του άλμπουμ που εγιναν χρυσά είναι το "Όμνια","Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα", "Ποιος έχει λόγο στην αγάπη". Το 2014 βρίσκει τον Φίλλιπο Πλιάτσικα να βρίσκεται ξανά μετον παλιό του φίλο Μπάμπη Στόκα , μετά απο τις κοινές τους εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2011 σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Αμερική και Καναδά που έσπασαν ταμεία και ήταν σε όλες sold out.

Μπάμπης Στόκας 2014

Ο Μπάμπης Στόκας είναι ο άλλος μεγάλος τραγουδιστής απο το συγκρότημα των Πύξ Λάξ. Ο Στόκας όπως και ο Πλιάτσικας ακολούθησε και αυτός προσωπική πορεία αντίστοιχα πετυχημένη με πολλές πετυχημένες συνεργασίες και μια μεγάλη δισκογραφική δουλειά μετα την διάσπαση του σχήματος.Ο Μπάμπης Στόκας παρέα με τους "Σχέδιο Γ" δημιούργησαν έναν απο τους προσψπικούς δίσκους του καλλιτέχνη το 2006 που γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και έγινε ανάρπαστο. Το Στόκα θα τον δούμε να τραγουδάει το 2008 στην σκηνή του ZOOM  και μετέπειτα στην Σφεντόνα με την πρσέλευση του κόσμου να είναι αθρόα. Τ0 2012 και 2013 τον συναντάμε να εμφανίζεται παρέα με το Γιάννη Ζουγανέλλη και τον Σάκη Μπουλά στην σκηνή της "Ακτη Πειραιώς" σε μια μουσικοθεατρική παράσταση που αγαπήθηκε πολύ. Το 2014 ο Στόκας βρίσκει ξανά επι σκηνής των παλιό συνεργάτη και φίλο του στην σκηνή του Γκάζι Live και υπόσχονται 4 νύχτες μοναδικές.

ΓΚΑΖΙ Live ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΚΑΣ

Μια απο τις πιο μεγάλες ειδήσεις του 2014  είναι η επανεμφάνιση των Πλιάτσικα-Στόκα ειδικά στον εκπληκτικό χώρο του Γκάζι Live. Η συμφωνία του επιχειρηματία του κέντρου με τους 2 καλλιτέχνες σκόρπισε χαμόγελα στους πολυάριθμους θαυμαστές του παλιού συγκροτήματος των Πύξ Λάξ μιας και θα μπορέσουν να τους απολαύσουν για τουλάχιστον 4 παραστάσεις. Γκάζι Live και Πλιάτσικας-Στόκας προετοιμάζονατι πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

ΓΚΑΖΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΚΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗ-ΕΙΣΟΔΟΣ

Στο νυχτερινό κέντρο Γκάζι Live που υα τραγουδήσουν οι Πλιάτσικας-Στόκας έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση με τραπέζι. Επίσης υπάρχει είσοδος με ποτό αλλά και πιο οικονομική προσφορά με είσοδο χωρίς ποτό.

ΓΚΑΖΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΚΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Γκάζι Πλιάτσικας-Στόκας τηλέφωνο κρατήσεων 211.7807070 (Αστική Χρέωση) , 6977191746 (whats up)

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΚΑΣ LIVE



Scroll to Top