Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ 2014-2015

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2014-2015

Πίστες-Αθήνας


   Η διασκέδαση στην Αθήνα φέτος το χειμώνα και την σεζόν απο το Σεπτέμβριο 2014 έως τον Φεβρουαριο του 2015 αναμένεται ιδιαίτερα θερμή ειδικά μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις σχετικά με τις μεγάλες Πίστες της Αθήνας και τα σχήματα που τις πλαισιώνουν. Ρίχνοντας μια ματιά στα ονόματα που έχουν ήδη συμφωνήσει και σε όσα ακούγεται ότι είναι κοντά να κλείσουν μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι προμηνύεται μια πού πιο δυνατή σεζόν στα μπουζούκια της Αθήνας σχετικά μετα τελευταία 2 χρόνια. Σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα θα τραγουδήσουν σε πολλές ιστορικές πίστες της Αθήνας. 
   Η διασκεδαση στα μπουζούκια είναι ένα απο τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες και που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία που πολλοί τουρίστες μόλις επισκεφτούν την Ελλάδα επιθυμούν να παρακολουθήσουν απο κοντά. Παλιότερα στις πίστες της Αθήνας συναντούσαμε μέχρι και σπάσιμο πιάτων ως ένδειξη κεφιού, μετέπειτα συναντήσαμε το λουλουδοπόλεμο με την σημερινή της μορφή και απο πέρισυ, ένα νέο έθιμο εμφανίστηκε σε ένα απο τα μπουζούκια της Αθήνας και συγκεκριμένα στοTheatro music hall όπου κάποιοι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη πετούσαν μαξιλάρια στο καλλιτέχνη παίζοντας μαξιλαροπόλεμο.

ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Πίστες-Αθήνας-2014-2015

Φέτος στις πίστες της Αθήνας θα συναντήσουμε τα εξής σχήματα:







Βοτανικός : Μακρόπουλος-Αντύπας
Central 22 : Τσαλίκης-Καλίδης-Χατζίδου
Club 22 : Κιάμος-Stan 
Κέντρο Αθηνών : Βέρτης-Φουρέϊρα
Caramela : Καραδήμος-Κυανός-Αρσενίου-Μερκούρη
Ποσειδώνιο : Αργυρός-Μαρτάκης
Fever : Οικονομόπουλος-βανδή
Ακτή Πειραιώς : Σαβόπουλος-Αρβανιτάκη
Ιερά Οδός : Ζήνα-Γαρμπή
Acro : Γιώργος Σαμπάνης
Διογένης Studio : Ρέμος

ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση για όλες τις πίστες της Αθήνας δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 211-7807070 (Αστική χρέωση) για άμεση και δωρεάν εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο μεσω της συνεργασία μας με τους Maitr των νυχτερινών κέντρων 

ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πίστες-Αθήνας-τηλέφωνο


Πίστες-Αθήνας-φωτογραφίες

Διασκέδαση-στην-Αθήνα




Scroll to Top